If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

De ce mereu ne privim lacrimile?...

Ce e "in spatele" nostru? sub gandurile noastre? Facem ce gandim? Gandim ceea ce facem?

Postby vera on Tue May 23, 2006 3:43 pm

pai sincer shi eu m-a uit in oglinda cand plang... nush de ce... uneori mi-am pus intrebarea dar inca nu am un raspuns...

nu am palns de fericicre niciodata deci cred ca la mine au inca rolul unic de a-mi reda suferintza ca sa zic asha...

iar la faza cu cine sa ni le priveasca... urasc sa ma vada lumea plangand... imi amintesc in a 9-a ca am plans o saptamana zi de zi la scoala shi toti se uitau la mine de parca eram atractzia zilei... totzi erau curioshi... mi-am promis ca nu voi mai face asa vreodata... cand plang sunt singura, da imi privesc lacrimile dar nu-mi place sa le vada shi altii... deshi uneori se mai intampla... in fatza altcuiva cu lacrimi shiroindu-mi pe obraji ma simt neputincioasa, slaba...

'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby rox on Tue May 23, 2006 3:47 pm

depinde in fata cui plangi...e prea frumos sa plangi d fericire...plangi fara sa vrei:)
de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

Postby vera on Tue May 23, 2006 3:52 pm

nu conteaza in fatza cui... la mine sentimentul e acelashi... multa, multa neputinta shi slabiciune...

iar de fericire... ashtept momentul in care imi vor tashni lacrimile doar pentru ca voi simtzi ca lumea e a mea...

de fapt, mi s-au umezit odata ochiide fericire, numai ca am redevenit realista superrapid shi mi-am dat seama ca situatzia "de fericire" era atat de fragila shi temporara...

'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

Postby Catalin on Fri May 26, 2006 10:21 pm

Le privim ca se ne aduca aminte de cat suferim.... :-t
Catalin

membru special
membru special

Postby jADI on Fri Aug 25, 2006 11:11 pm

Ah, ce intrebare interesanta. Pacat ca nu prea avem ce sa spunem... Si nu va condamn. Nici eu nu prea stiu ce sa zic.

Am avut cazuri. Daca stau si ma gandesc putin poate din curiozitate (in trecut). Acum (si o zic sincer), sa vad cat de patetic arat in acel moment.

Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby kez|zek on Fri Aug 25, 2006 11:48 pm

pentru ca suntem slabi . si pentru ca dramele interioare sunt cele care ne diferentiaza de ceilalti..(" ")
I must be cruel only to be kind;
Thus bad begins, and worse remains behind.
kez|zek

Descurcaret
Descurcaret

Postby MIIB on Sat Aug 26, 2006 12:00 am

pentru ca asta ne ajuta sa trecem mai departe mai repede.Ca ne face mai puternic si pentru ca suntem oameni :don't-know:
Ceea ce nu te omoara te face mai puternic asa ca nu dispera va veni o zi cand vei fi puternic
MIIB

Pasional
Pasional

Postby noco on Sat Aug 26, 2006 12:07 am

pentru ca sunt patetica si imi place sa-mi plang de mila si imi place sa vad rezultatul suferintei mele.. pentru ca imi place sa-mi vad ochii umeziti de lacrimi, doar nu-i vad in fiecare zi asa.. numai la ocazii "speciale"..
Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Re: De ce mereu ne privim lacrimile?...

Postby violeta on Sun Sep 23, 2007 10:53 am

de obicei ma uit in oglinda cand plang...dar depinde de locul sunt cand ma imi vine un moment din asta si daca sunt sau nu machiata...Daca plang cand sunt acasa, nu ma uit deloc in oglinda, sunt prea ocupata sa-ti tin capul adanc in perna...

..cand plang de fericire incerc s-o fac ca cei din filme...cateva lacrimi sa curga doar, restul sa ramana pe gene :blush:
un vis mi-e de ajuns sa zambesc mii de ori...
http://vyio.blogspot.com
Image
violeta

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://vyiolove.hi5.com

Previous

Return to Filosofie si Psihologie