If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Fata - cea mai buna prietena a baietilor?

Pentru unele este o curiozitate mare... pentru altele raspunsul chiar nu conteaza...

Fata - cea mai buna prietena a baietilor?

Postby Keira on Sun Jun 19, 2005 8:21 pm

Pe zi ce trece, vad tot mai multi baieti care isi marturisesc cele mai mari of-uri, unei fete. De ce fata incepe sa devina cea mai buna prietena a baietilor?

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby ^Angel^ on Sun Jun 19, 2005 8:57 pm

pt ca fetele sunt mai sensibile,inteleg,stiu sa asculte.sunt multi baieti care vor sa para macho si isi ascund sentimentele cand sunt in gasca dar cand se umple paharul nu poti sa te duci la baietii din gasca si sa incepi sa le plangi pe umar pt ca s-ar putea sa te alegi cu mishtouri.asa ca te duci la cineva care stie sa te asculte si care are timp de tine si unde gasesti toate aceste calitati?la o fata.
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Snappy on Sun Jun 19, 2005 9:45 pm

eu am si prieteni baieti in fata carora ma pot descarca fara probleme, dar... la o fata nu stiu de ce, dar e altfel... pt ca este si un alt mod de a privi lucrurile... parca asa vezi cealalta fata a monedei...

si asta nu e numai in cazul baietilor ci si a fetelor (ma rog... depinde la ce tip de baiat se duce)

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby yonela on Sun Jun 19, 2005 10:30 pm

adevarul e ca e altceva cand ai ca prieten o persoana de sex opus...vezi problema si din spate nu numai din fata
yonela

Bebelush
Bebelush

Re: Fata - cea mai buna prietena a baietilor?

Postby NAPOLEON on Mon Jun 20, 2005 2:25 pm

keira wrote:Pe zi ce trece, vad tot mai multi baieti care isi marturisesc cele mai mari of-uri, unei fete. De ce fata incepe sa devina cea mai buna prietena a baietilor?

Pentru ca ea tradeaza in foarte putine cazuri. Femeia este un dar divin, un giuvaer de care trebuie sa ai grija, sa-l intelegi, sa-l protejezi, sa-l intretii dar pe care trebuie sa-l slefuiesti pentru a ajunge la deplina lui stralucire.
Incearca sa ti in mainile tale un diamant si pe urma mai vorbim.

NAPOLEON

Descurcaret
Descurcaret

Postby Micha on Mon Jun 20, 2005 2:57 pm

eu am mai spus undeva pe forum kestia asta:cel mai bun prieten al meu e baiat si ne inteleg asa de super, si facem impreuna o gramada de kestii si amandoi preferam sa stam unul cu altul decat el in compania baietilor iar eu a fetelor.Si de vbit cu el pot sa-i zic orice kiar si de probl in dragoste.Si in plus ma simt mai in siguranta cu el mai ales din pdv al increderii pt ca stiu ca nu voi avea surprize din partea lui, sa ma sape sau sa ma minta, kestii de astea
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby ^Angel^ on Mon Jun 20, 2005 4:00 pm

NAPOLEON wrote:Pentru ca ea tradeaza in foarte putine cazuri. Femeia este un dar divin, un giuvaer de care trebuie sa ai grija, sa-l intelegi, sa-l protejezi, sa-l intretii dar pe care trebuie sa-l slefuiesti pentru a ajunge la deplina lui stralucire.
Incearca sa ti in mainile tale un diamant si pe urma mai vorbim.

uite cine ne pretuieste!
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby milisss2 on Mon Jun 20, 2005 4:03 pm

Va minte mah.... nici el nu crede ce a scris acolo!!

napoleon .... glumeam!!
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby ^Angel^ on Mon Jun 20, 2005 4:41 pm

ce rau esti!
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby creppin'on you on Mon Jun 20, 2005 4:50 pm

ca si in cazul lui Snappy, si eu am prieteni baieti in fata carora imi descarc toate sentimentele... suntem ca un tot... dar am si pritene fete(si sunt mai multe) cu, care imi discut problemele... eu nu vad chestia asta ca pe ceva diferit.... este tot o persoana, care daca stiu ca e de incredere nu am nici o inhibitie fata de ea...
De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Next

Return to Ce e-n mintea baietilor ?