If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ce parte a corpului admiri?

Zi-ne aici ce iti place la prietenul tau, la cel pe care il iubesti sau ce ti-ai dori sa faca el pentru tine - ce gesturi, ce vorbe...

Postby crash_grl on Wed Apr 19, 2006 8:36 pm

mie imi place fatza...zambetul...ochii.....si normal k ma uit si la funduletz :lalala: :s118:

fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Postby Micha on Thu Apr 20, 2006 1:18 pm

vad ca toata lumea are ceva cu fundul baietilor... :)) ar trebui sa cred ca e ceva in neregula pt ca mie nu-mi atrage atentia kiar asa mult? Adik nush... eu in afara de cel al prietenului sau cand sunt cu prietenele (numai intre fete categoric) si avem kef de panarama prea rau, doar asa ce-i acord atentie' mai deosebita dar in rest nu am impresioneaza cine stie ce. It's something wrong with me?? :-/
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby alo_salvarea on Thu Apr 20, 2006 1:23 pm

@Micha: in lipsa sanilor proeminenti (ca la fete) ... cred ca e normal ca majoritatea fetelor sa le fie atrasa atentia de "funduletz" ... :D ... dar nu cred ca e principalul atu al baietilor ... nu cred ca e ceva in neregula cu tine... nu tre sa te atraga ... ci doar sa iti faca placere sa privesi un fund bine proportionat... indiferent ca e al prietenului tau sau nu....

si parerea mea e ca un fund frumos face cat 2 perechi de sani... :s099: :lalala:

Image
Crazy.... :s195: :s195: :s195:
alo_salvarea

Descurcaret
Descurcaret

Postby Akachan on Thu Apr 20, 2006 7:20 pm

Eu ma uit la fata, la corp in ansamblu...si cam atat...prietenul meu ma topeste cand se imbraca in camasa neagra, nu stiu de ce dar e pe de-o parte un pic elegant si pe de-alta parte sexy :D
Eu nu ma uit la posteriorul baietilor, doar cand imi atrage atentia o colega(aveam un prof acum 2 ani...nu era cine stie ce...dar avea un posterior suuuper :D )
În lumea plina de urmari, eu sînt un om pe niste scari.
În sus ce e? În jos nimic. În jos ce e? În sus nimic.
Akachan

Descurcaret
Descurcaret

Postby crash_grl on Fri Apr 21, 2006 12:12 am

misto e cand suntem fete puse pe caterink si pe distractie...atunci e frumos...si ne permitem si noi sa fim intre noi....si ne mai uitam si la baietzi si mai comentam si noi ce au si ce n-au :s195: :lalala:

fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

Postby claesia on Thu May 25, 2006 4:33 pm

mie una imi plac mult mainile,dar si privirea unui barbat care spune multe..si nu in ultimul rand funduletul :blush:
Image
claesia

old nick: Laudinha

Postby MindLord on Thu May 25, 2006 9:17 pm

hmmm... se pare ca funduletzul va atrage pana la urma cel mai mult... nice :D
la fete se stie ce fel de fund e de dorit... dar la baieti? :P vreau sa ascult care sunt trasaturile alea care trebuie sa le aiba ca sa va atraga atentia :)
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby amanda on Thu May 25, 2006 11:30 pm

OOps! Sa fie bine facut dar exclus gras, cat mai bronzat, mai plimbat pe la sala si mai brunet de la natura, sa aiba ochii expresivi si o atitudine degajata si sa aiba sarm. O combinatie de Ricky Martin cu Sean Connery e ideala.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Vaal on Thu May 25, 2006 11:56 pm

eu nu ma uit niciodata la fund (eu nu vad nik atragator :don't-know: ).. cine stie cum.. in pricipal inaltimea(dak e kt un copac nu ma deranjeaza :D), fatza (cu tot ce include), parul, imbracamintea... km atat...
51% angel, 49% devil! Don't push it!
Vaal

Descurcaret
Descurcaret

Postby Cherry on Fri May 26, 2006 1:45 am

MindLord wrote: vreau sa ascult care sunt trasaturile alea care trebuie sa le aiba ca sa va atraga atentia :)
Hmm, pai sa fie cat mai...nuj cum sa zic, in principal cam ca si la fete :D Sa nu fie plat sau cine stie cum...cat mai rotund si... hmmm, nuj cum sa zic :D Daca gasesc o poza faina am sa pun ca sa vedeti :P

Aaa...am uitat sa spun ca imi place foarte mult pieptul... Adica admir un piept frumos si bine lucrat :D
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

PreviousNext

Return to Ce iti place la un baiat ?