If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ai putea trece peste un "one-night stand"?

Cu totii facem gafe. Din greselile tale pot invata altii. Haideti sa incercam aici sa deschidem altora ochii pentru a nu face aceleasi greseli pe care le-am facut noi.

Postby vera on Wed May 24, 2006 11:44 pm

nu ash ierta shi gata... paote peste timp daca ash simtzi ca ii pare rau cu adevarat.. dar pur shi simplu nu... atat timp cat i-ash oferi tot, nu ash accepta...

'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Hazard on Wed May 24, 2006 11:50 pm

as ierta, desi ar ramane acolo ascunsa si nu prea, intr-un coltisor al mintii si inimii mele amintirea asta.. dar as ierta pt ca iubesc si sunt o fire mult prea optimista sa renunt asa rapid la tot. Dar mai intai ar trebui sa stiu sigur ca ma iubeste si ca nu sunt doar o bataie de joc, o distractie si atat.
am fost eu candva, acum am ramas doar o umbra, dar nimeni nu va sti..........
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Thu May 25, 2006 7:56 am

Raman totusi la regula de aur:

Daca a facut-o odata se va intampla si a doua oara si tot asa.........

"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby crash_grl on Thu May 25, 2006 8:15 am

am trecut peste multe pana acum.....dar lucrul asta nush dak l-as putea ierta......e vb de intimitate.....de respect.....de un lucru ff important pt mine.....
dar niciodata sa nu zici niciodata.......au trecut altii si peste lucruri mai grele.....
oricum acum se vb asa ipotetic...in fatza lucrului implinit nush cum am sa reactionez(sper sa nu am niciodata ocazia).....
fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

Postby Hazard on Thu May 25, 2006 2:36 pm

Catalin wrote:Raman totusi la regula de aur:

da-mi voie sa te contrazic.... depinde cat de mult regreta, cat de mult ii pasa, cat de mult iubeste, cat de mult isi doreste sa repare ce a gresit.... dak raspunsul e "destul de mult" atunci e destul de probabil sa nu se mai intample, sansele io zic ca-s destul de mari pt asta

Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Postby rox on Thu May 25, 2006 4:35 pm

daca intradevar tii la cel d langa tine...ierti dar nu uiti....ascultal/o inainte so/l judeci si vei vedea k poti fi si u intro situatie si mai rea si poti face mai rau decat a facut ea sau el.
e "nashpa" sa treci prin asa ceva (sa ti s faca) dar multi doar abea atunci isi dau seama k tin la cel/cea c lea facuto...
de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

Postby vera on Thu May 25, 2006 4:56 pm

am un bun prieten care umbla cu o tipa de aproape un an dar o insheala... ash zice ca nu o iubeshte... multa vreme am crezut asta dar nu e asha... l-am vazut varza luni intregi cat a fost despartit de ea shi era cu o alta tipa frumoasa care il adora de-a dreptuldar era ca un om incapacbil sa faca vreoceva... nu-mi veneea sa cred... apoi l-a primit inapoi shi a inshelat-o din nou shi din nou...

la el s-a aplicat ideea ca daca faci asta odata, se poate repeta...
'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

Postby amanda on Thu May 25, 2006 8:59 pm

Iert, uit etc dar daca se repeta plec si atat, nu mai aud nimic, nu mai vad nimic. Ai avut increderea mea, nu o mai ai, nu mai avem ce discuta.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Catalin on Fri May 26, 2006 10:09 pm

Hazard wrote:
Catalin wrote:Raman totusi la regula de aur:

da-mi voie sa te contrazic.... depinde cat de mult regreta, cat de mult ii pasa, cat de mult iubeste, cat de mult isi doreste sa repare ce a gresit.... dak raspunsul e "destul de mult" atunci e destul de probabil sa nu se mai intample, sansele io zic ca-s destul de mari pt asta

Ideea este ca ramane "o pata" pe undeva care nu prea poti sa o stergi.
Cand te uiti in ochii lui(ei) nu iti revine in minte decat imaginea cu amandoi..........si este aiurea tare sentimentul. :don't-know:

De obicei se intampla cum am zis eu.......sunt si exceptii cum sunt peste tot.....
Catalin

membru special
membru special

Postby Hazard on Mon May 29, 2006 11:08 pm

Catalin wrote: Cand te uiti in ochii lui(ei) nu iti revine in minte decat imaginea cu amandoi......... :don't-know:

atunci as incerca sa-i demonstrez ca sunt mai bun/buna decat cel/cea cu care m-a inselat, sa vada ca orice a gasit in alta parte ii puteam oferi si eu si poate mult mai bun si mai frumos.

De obicei am observat ca nu poti trece peste o aventura din cauza orgoliului si raman inca la parerea mea ca in dragoste orgloilul nu are ce cauta. A nu se intelege acuma ca trebuie sa treci mereu peste faze de genul pt ca atunci e deja vba despre respectul de sine si nimanui nu-i place sa se lase calcat in picioare. Ierti o data maxim doua dar si a doua sa fie cu indulgenta, pe urma e bataie de joc si nu se merita cu toata dragostea care o fi intre cei doi
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

PreviousNext

Return to Gafe-n Dragoste