If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

nu mai e ce-a fost candva :(

Mai faci declaratii de dragoste? Daca da arata-ne si noua aici ce ii zici persoanei iubite... Asa cei ce nu stiu vor invata, iar cei ce stiu se vor perfectiona...

Postby milisss2 on Thu Jun 09, 2005 10:23 pm

Eu o am deja de vreun an  :bocitor:
E o maselutza mica si enervanta!!

milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby ^Angel^ on Thu Jun 09, 2005 10:32 pm

si care se carieaza cel mai repede si provoaca dureri mari si...ce bine ca nu am:)
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby milisss2 on Thu Jun 09, 2005 10:52 pm

N-am carii la ea pana acu'
dar am luat-o pe aratura rau de tot .Back on topic

milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby BA on Sat Jun 11, 2005 6:36 pm

shit, eu am doua maselute de minte!!!!! dar sunt omul cel mai aerian pe care il cunosc.....lasa ca le vin eu de hac. chestia e ca am observat un lucru la adulti: nu mai stiu sa se bucure doar pt a se bucura, nu sunt vedeli doar pt a se simti veseli and so on...mai naspa e cand iti vezi prietenii devenind adulti in timp ce tu tragi cu dintii sa ramai la fel. inevitabil vei ramane singur. atucni ce te faci? devii si tu adult cu prieteni sau ramai copil singur?
Omul caruia i s-a intamplat ceva-ul asteptat. Stiam ca asa va fi. Trebuia doar sa mai cred
BA

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Minerva on Sat Jun 11, 2005 6:41 pm

Nu crek exista un moment in care zici: "gata de maine nu mai sunt copil! de maine ... la adultzi cu mine!" :) ...pur si simplu .... am mai vorbit pe-aici ...auto-educatzia&incercarile vietzii .... si restul vine  de la sine ....

Apropo.... mi-a iesit o masea de minte ! ( si nici nu m'a durut! ;) )

Minerva

Membra Super

Postby Snappy on Sat Jun 11, 2005 7:33 pm

BA wrote:chestia e ca am observat un lucru la adulti: nu mai stiu sa se bucure doar pt a se bucura, nu sunt vedeli doar pt a se simti veseli and so on...mai naspa e cand iti vezi prietenii devenind adulti in timp ce tu tragi cu dintii sa ramai la fel. inevitabil vei ramane singur. atucni ce te faci? devii si tu adult cu prieteni sau ramai copil singur?

problema asta e la noi in tara... pentru ca la noi problemele ne coplesesc parintii... grija pt ziua de maine apasa greu pe umerii lor....

de aceea am tot zis eu ca "sunt mandru de a fi ROMAN, dar sunt scarbit de alti ROMANI"... pentru ca ei ne-au adus aici... devin offtopic asa ca ma voi opri...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby T_X on Tue Jun 14, 2005 10:04 pm

imi place topicul...oricum consider ca omenirea se afla intr-un continuu proces de degradare..de fapt e o pagina a istoriei universului(nush de unde am scos-o pe asta)...procesul de mecanizare a tehnologiei ne va afecta si pe noi..nu vorbesc SF-uri..ne apropiem cat mai mult de filmu I, Robot...intr-o versiune mai sumbra..ma consolez ca nu voi mai trai atunci..
"You think that I won't make it on my own. But now I'm stronger than yesterday, now without you in my way."
T_X

Descurcaret
Descurcaret

Postby Keira on Sun Jun 19, 2005 7:47 pm

Ai mare dreptate T_X. Chiar ma uitam azi in jur  si gandeam ca pe zi ce trece lumea incepe sa o ia razna.
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Micha on Mon Jun 20, 2005 1:41 pm

io stau si ma gandesc de multe ori oare ce o sa ajunga lumea asta in care traim.Pt ca vad acum copiii astia care nu mai stiu ce-i aia copilarie si-i vezi de la 10 ani cu tigara in gura,de la 13 deja se gandesc numai la sex si agatat fete,la15 deja o pun de un viol in grup, de batai nici nu mai zic.Unde sunt zilele alea cand ne adunam si jucam prinselea, ascunselea, gropitele si toate alea.Ii vad ca vor sa se maturizeze atat de repede si  trec exact peste etapa cea mai frumoasa in care nu au nici o grija si nu stiu ce-s alea probleme.Oare ce sunt asa de prosti copiii astia?Oricum o sa fie o generatie viitoare numai de tampiti si nebuni si mai ales libertini si predispusi la tot felul de rele.Ma bucur ca nu sunt un copil in zilele de azi dar ma gandesc cu groaza cum va fi lumea in care vor trai copii nostri.
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Mon Jun 20, 2005 1:44 pm

ai mare dreptate Micha, dar... ei pierd.. si de vina sunt in mare parte parintii lor care nu i-au educat cum trebuie... noi suntem cum zici tu ca suntem datorita educatiei primite... pt ca.. .sa fim seriosi si in generatia noastra sunt destui... ciudatei....... dar oricum.. la cei mici e proportia cu MULT mai mare... si e pacat.....
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

PreviousNext

Return to Declaratiile De Dragoste - o amintire?