If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

cum sa facem ma sa intelegem fetele astea....

Pentru unele este o curiozitate mare... pentru altele raspunsul chiar nu conteaza...

Postby jADI on Fri May 12, 2006 12:44 pm

[ot]Bun... Am inteles: nu le înţelegi. Nu poţi fi puţin mai specific...? mai detaliat... e simplu sa spui asa[/ot]

Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby Micha on Sat May 13, 2006 12:48 pm

jADI wrote: Daca ea e "misterioasa", eu nu o pot ajuta, ca nu-i stiu problemele/doleantele...

well asta ma intreb si io in legatura cu baietii si sa mor dak am ajuns la vreo concluzie. Nu spuenti niciodata nimic dar aveti pretentia ca noi sa stim, sa intelegem.

jADI wrote: dar cred ca noi suntem mai insensibili la o alta "prezenta feminina" deca voi... :mrgreen:

hai sa facem un test: va punem pe voi langa o tipa bestiala si noi langa unul la fel de super si sa vedem care cedeaza primii: io am asa o presimtire ca baietii sar primii de pe scaun :)))

jADI wrote:Mda... nu va inteleg de ce nu ascultati, nu inteleg de ce nu intelegeti :s103:

pai nu intelegem pt ca nu spuneti nimic de fapt, pt ca atunci cand vrem sa vbim cu voi ne inkideti gura si ne spuneti ca suntem paranoice, ca ne plangem prea mult, ca nimic nu ne convine si prostii de-astea si terminati discutia in 5 minute lasandu-ne la fel de in ceata ca la inceput

jADI wrote: nu inteleg de ce, avand o relatie stabila, nu va comportati si voi mai vulgar (cand trebuie)

asta e, mai sunt si fete mai timide si rusinoase. Ce vrei si tu acuma, nu pot fi toate la fel. Se invata cu timpul...

jADI wrote:nu inteleg (sincer, nu inteleg) cum puteti face un baiat atat de orb in dragoste

oh god... pt ca sunteti, pt ca niciodata nu observati nimic din ceea ce se intampla cu prietena voastra, nu stiti prin ce trece si ce e in sufletul ei

jADI wrote: nu inteleg de ce nu vreti in grup :s103: :s103: :|

pt ca suntem timide si suntem fidele. Nu vrem sa o facem cu altcineva in afara de voi si de aceea avem pretentia ca nici voi sa nu o faceti cu alta. Mai ales dak suntem si noi prezente. Poate o sa va placa prea mult pe urma. Nu-ti dai seama ce amenintare poate fi o a treia persoana?

jADI wrote: nu inteleg de ce nu aveti o cantitate infima de frica fata prietenul vostru (mereu nu am sa fiu inteles la chestia asta... am sa fac un topic)

io-te na.. dak si fata de prieten ar trebui sa simt frica atunci clar ceva e in neregula. Si totusi exista mereu frica de a nu-l pierde.. asta se pune? :P

jADI wrote:ce tot aveti cu cratitza aia (nu tot acolo ajungeti pan la urma?)

treci tu in bucatarie pe o vreme din aia de vara cu temperaturi de 40° sa te vad cat mai comentezi.. :D Si dak e asa o kestie banala voi de ce nu stiti si nu invatati sa gatiti? Si io as vrea sa stau sa ma uit la un meci sau un film misto in timp ce mancarea o face altcineva. Gandeste-te cata imaginatie iti trebuie sa poti sa faci in fiecare zi altceva pt ca ajungi sa te saturi sa mananci mereu aceeasi kestie.

jADI wrote: nu inteleg de ce va este frica sa nasteti (noi nu ne-am chinuim la fel de mult facandu-va unul?! :mrgreen:)

asta a fost prea tare... sa te vad pe tine cum te kinui sa scoti o kestie imensa din tine pe o gaurica de 3 ori mai mica decat ar fi necesar, si incepe sa ti se rupa carnea pe tine, cat de dragut si usor poate fi. :evil: si intradevar cat efort pe capul vostru sa-l faceti pe micutul ala. Iti trebuie ceva conditie fizica sa rezisti unei femei pt o noapte de pasiune si nebunie... iti dai seama cati muschi lucreaza la asa ceva? si cum se stie ca femeile sunt fooooarte pretentioase in pat, apoi saracii baieti depun eforturi supreme in conceperea acestei creaturi. Tot respectul din partea mea .... NOT.... :)))

jADI wrote: nu inteleg de ce trebuie sa iesiti asa decoltate in oras CU NOI (nu va stim sau ce?)

ideea e ca iesim CU voi, nu PT voi. Mai simtim si noi nevoia sa fim admirate din cand in cand. Poate dak nu ati fi asa zgarciti la complimente nu am face asta ... :P

jADI wrote: nu inteleg (de fap, nu stiu) de unde aveti atatea lacrimi si cum puteti plange asa de mult/usor (hai nu-mi spuneti ca asta e metoda voastra de a va descarca, nu va cred NEAM :box: )... cam atat...

mda.. apoi frate, la cate ne faceti si cate tre sa induram io ma mir ca rezistam asa bine si ca plangem atat de putin. Ca mai sunt si tipe care plang numai pt a impresiona, asta-i alta poveste dar crede-ma ca NU plangem degeaba si in nici un caz nu plangem usor. Cand ai sa vezi o fata plangand inseamna ca fata aia kiar nu mai rezista si e deja prea mult pt ea. Dar ce stiti voi, sunteti mult prea superficiali sa puteti vedea dincolo de aparente. Credeti ca numai voi stiti sa ascundeti ce e in sufletul vostru si ce va doare? Te inseli, noi o facem poate mult mai bine numai ca vine un moment in care deja e prea mult pt a rezista si atunci rabufnim...

GATA, am terminat :P
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby skip on Sat May 13, 2006 2:25 pm

[ot]valeu micha ce ai soro cu saracu bebel[/ot]

Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Micha on Sat May 13, 2006 2:57 pm

[ot]io kiar nu am nimic cu el, deci sa fie clar ca nu e nik personal.... doar mi-a placut mie mult mesajul lui :P Oricum ce am scris acolo e doar o parere de-a mea si crede-ma ca io kiar cred fiecare cuvant scris acolo, nu e scris numai la plesneala.... oricum puteti sa ma contraziceti si voi dak credeti ca nu am dreptate [/ot]
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby skip on Mon May 15, 2006 3:35 pm

[ot] da ai dreptate intro oarecare masura .........[/ot]

Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby dreamslayer on Wed May 24, 2006 5:31 pm

Micha wrote:[ot]io kiar nu am nimic cu el, deci sa fie clar ca nu e nik personal.... doar mi-a placut mie mult mesajul lui :P Oricum ce am scris acolo e doar o parere de-a mea si crede-ma ca io kiar cred fiecare cuvant scris acolo, nu e scris numai la plesneala.... oricum puteti sa ma contraziceti si voi dak credeti ca nu am dreptate [/ot]

pai eu nu inteleg o chestie... care e chestia cu saritul de pe scaun? e adevarat ca sarim, dar dupa aia plecam la fel de repede cum am sarit... si nu mai avem nevoie s-o mai vedem vre-o data... , pe cand voi vreti dupa aia o relatie... :s099:

pai nu intelegem pt ca nu spuneti nimic de fapt, pt ca atunci cand vrem sa vbim cu voi ne inkideti gura si ne spuneti ca suntem paranoice, ca ne plangem prea mult, ca nimic nu ne convine si prostii de-astea si terminati discutia in 5 minute lasandu-ne la fel de in ceata ca la inceput

eu totusi ca la un moment dat nu mai sunteti pe aceeasi lungime de unda cu noi... va plangeti prea mult de cele mai minore chestii si vreti sa ne scoateti ochii pt toate prostiile :sht-up:

« jADI » a scris :nu inteleg (sincer, nu inteleg) cum puteti face un baiat atat de orb in dragoste

oh god... pt ca sunteti, pt ca niciodata nu observati nimic din ceea ce se intampla cu prietena voastra, nu stiti prin ce trece si ce e in sufletul ei

pai de unde sa stim noi daca nu da nici un semn? acum toti baietii trebuie sa fie clarvazatori? ne cereti sa va spunem tot despre noi dar noi sa ghicim ce ganditi voi(sincer acum... ce gandeste o femeie intrece orice imaginatie...nu-i asa? ~x( )

chiar mai avem muuulte de spus dar trebuie sa plec... :bang-bang-3:
dreamslayer

Invatacel
Invatacel

Postby Hazard on Wed May 24, 2006 8:39 pm

dreamslayer wrote:
« jADI » a scris :nu inteleg (sincer, nu inteleg) cum puteti face un baiat atat de orb in dragoste

pai de unde sa stim noi daca nu da nici un semn? acum toti baietii trebuie sa fie clarvazatori? ne cereti sa va spunem tot despre noi dar noi sa ghicim ce ganditi voi(sincer acum... ce gandeste o femeie intrece orice imaginatie...nu-i asa? ~x( )

sa vad dak am inteles ceva:

- dak tipa zice ce are in minte si ce e in sufletul ei, atunci inseamna ca se plange;
- dak nu zice nimic, baietii nu au cum sa stie ce e de fapt in inima ei;

se poate mai intortokeat de atata?

tre sa stii pur si simplu ce vrea ea, ce simte, ce o doare numai dintr-o privire pt ca e prietena ta, pt ca o cunosti si stii cand e diferita decat in zilele bune...
am fost eu candva, acum am ramas doar o umbra, dar nimeni nu va sti..........
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Postby s3v3r on Wed May 24, 2006 11:30 pm

@hazard iti dai seama knd prietena ta are ceva dar nu stii ce are.... so ...
k nu suntem clar vazatori sa stim ce are stim doar k are ceva dar nu si ce.....
Are you sure?? :-s
s3v3r

Descurcaret
Descurcaret

Location: locatia ZERO va transmit in direct ... br/ct :))=))

Postby Hazard on Wed May 24, 2006 11:46 pm

atunci intrebati ca altfel o sa ramana totul la fel cum era, adik rau, si o sa se acumuleze pana ea nu mai suporta si rabufneste... si dak asta nu anuntza o furtuna apai...
am fost eu candva, acum am ramas doar o umbra, dar nimeni nu va sti..........
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Postby s3v3r on Wed May 24, 2006 11:50 pm

intrebam si rareori ni se spune....
dar bine macar k ni se spune uneori....
k de multe ori suntem la un pas de prapastie pana sa inceapa sa vb partenera....
Are you sure?? :-s
s3v3r

Descurcaret
Descurcaret

Location: locatia ZERO va transmit in direct ... br/ct :))=))

PreviousNext

Return to Ce e-n mintea baietilor ?