[ot]Bun... Am inteles: nu le înţelegi. Nu poţi fi puţin mai specific...? mai detaliat... e simplu sa spui asa[/ot]

jADI wrote: Daca ea e "misterioasa", eu nu o pot ajuta, ca nu-i stiu problemele/doleantele...
jADI wrote: dar cred ca noi suntem mai insensibili la o alta "prezenta feminina" deca voi...
)jADI wrote:Mda... nu va inteleg de ce nu ascultati, nu inteleg de ce nu intelegeti![]()
jADI wrote: nu inteleg de ce, avand o relatie stabila, nu va comportati si voi mai vulgar (cand trebuie)
jADI wrote:nu inteleg (sincer, nu inteleg) cum puteti face un baiat atat de orb in dragoste
jADI wrote: nu inteleg de ce nu vreti in grup![]()
![]()
![]()
jADI wrote: nu inteleg de ce nu aveti o cantitate infima de frica fata prietenul vostru (mereu nu am sa fiu inteles la chestia asta... am sa fac un topic)

jADI wrote:ce tot aveti cu cratitza aia (nu tot acolo ajungeti pan la urma?)
Si dak e asa o kestie banala voi de ce nu stiti si nu invatati sa gatiti? Si io as vrea sa stau sa ma uit la un meci sau un film misto in timp ce mancarea o face altcineva. Gandeste-te cata imaginatie iti trebuie sa poti sa faci in fiecare zi altceva pt ca ajungi sa te saturi sa mananci mereu aceeasi kestie.jADI wrote: nu inteleg de ce va este frica sa nasteti (noi nu ne-am chinuim la fel de mult facandu-va unul?!)
si intradevar cat efort pe capul vostru sa-l faceti pe micutul ala. Iti trebuie ceva conditie fizica sa rezisti unei femei pt o noapte de pasiune si nebunie... iti dai seama cati muschi lucreaza la asa ceva? si cum se stie ca femeile sunt fooooarte pretentioase in pat, apoi saracii baieti depun eforturi supreme in conceperea acestei creaturi. Tot respectul din partea mea .... NOT....
)jADI wrote: nu inteleg de ce trebuie sa iesiti asa decoltate in oras CU NOI (nu va stim sau ce?)

jADI wrote: nu inteleg (de fap, nu stiu) de unde aveti atatea lacrimi si cum puteti plange asa de mult/usor (hai nu-mi spuneti ca asta e metoda voastra de a va descarca, nu va cred NEAM)... cam atat...

Oricum ce am scris acolo e doar o parere de-a mea si crede-ma ca io kiar cred fiecare cuvant scris acolo, nu e scris numai la plesneala.... oricum puteti sa ma contraziceti si voi dak credeti ca nu am dreptate [/ot] 
Micha wrote:[ot]io kiar nu am nimic cu el, deci sa fie clar ca nu e nik personal.... doar mi-a placut mie mult mesajul luiOricum ce am scris acolo e doar o parere de-a mea si crede-ma ca io kiar cred fiecare cuvant scris acolo, nu e scris numai la plesneala.... oricum puteti sa ma contraziceti si voi dak credeti ca nu am dreptate [/ot]
pai nu intelegem pt ca nu spuneti nimic de fapt, pt ca atunci cand vrem sa vbim cu voi ne inkideti gura si ne spuneti ca suntem paranoice, ca ne plangem prea mult, ca nimic nu ne convine si prostii de-astea si terminati discutia in 5 minute lasandu-ne la fel de in ceata ca la inceput
« jADI » a scris :nu inteleg (sincer, nu inteleg) cum puteti face un baiat atat de orb in dragoste
oh god... pt ca sunteti, pt ca niciodata nu observati nimic din ceea ce se intampla cu prietena voastra, nu stiti prin ce trece si ce e in sufletul ei
)

dreamslayer wrote:« jADI » a scris :nu inteleg (sincer, nu inteleg) cum puteti face un baiat atat de orb in dragoste
oh god... pt ca sunteti, pt ca niciodata nu observati nimic din ceea ce se intampla cu prietena voastra, nu stiti prin ce trece si ce e in sufletul ei
pai de unde sa stim noi daca nu da nici un semn? acum toti baietii trebuie sa fie clarvazatori? ne cereti sa va spunem tot despre noi dar noi sa ghicim ce ganditi voi(sincer acum... ce gandeste o femeie intrece orice imaginatie...nu-i asa?)

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests