If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

De ce iubiti barbatii?!

Zi-ne aici ce iti place la prietenul tau, la cel pe care il iubesti sau ce ti-ai dori sa faca el pentru tine - ce gesturi, ce vorbe...

De ce iubiti barbatii?!

Postby copilasu_l on Sun May 21, 2006 8:50 am

DE CE IUBIM BARBATII? (Mircea Cartarescu)

· Pentru ca scriu poezii, cantece si carti dedicate noua.

· Pentru ca niciodata nu ne inteleg, dar nu renunta la asta niciodata.

· Pentru ca vad frumusetea in femei, cand femeile au incetat de mult timp sa vada vreo frumusete in ele insele.

· Pentru ca pot reproduce ecuatii matematice si fizice lungi, complicate, machiavelice sau incredibile, dar pot sa ramana fara vreo solutie cand vine vorba de femei.

· Pentru ca traiesc ca sa ne faca sa zambim.

· Pentru ca nu le e niciodata frica de intuneric.

· Pentru ca nu le pasa cum arata sau daca imbatranesc.

· Pentru ca ne fac sa radem.

· Pentru ca insista sa faca si sa repare lucruri pentru care nu au pregatire, cu increderea naiva a unui adolescent care stie de toate.

· Pentru ca nu poarta si nu viseaza vreodata sa poarte tocuri.

· Pentru ca spun povesti foarte frumos.

· Pentru ca le e frica sa cheleasca.

· Pentru ca intotdeauna stii ce gandesc si intotdeauna spun ce vor exact sa spuna.

· Pentru ca cea mai mare frica a lor este sa nu fie un barbat adevarat, iar pentru aceasta trebuie sa se retraga din cand in cand.

· Pentru ca abilitatea lor de a visa este probabil cea mai mare resursa de energie intacta de pe planeta.

· Pentru ca fac mari eforturi sa ascunda, fara succes, ca sunt fragili si umani.

· Pentru ca fie vorbesc prea mult, sau deloc.

· Pentru ca intotdeauna isi termina mancarea din farfurie si sunt recunoscatori pentru asta.

· Pentru ca sunt intotdeauna capabili sa invete si sa se schimbe.

· Pentru ca sunt exploratori si visatori de neintrecut.

· Pentru ca ne pot privi in ochi si sa ne topeasca instantaneu.

· Pentru ca vor sa fie omnivori ori asceti, razboinici sau amanti, artisti sau generali, dar nu fac compromisuri.

· Pentru ca pentru ei nu exista niciodata prea multa adrenalina.

· Pentru ca dupa toate intamplarile, nu pot trai fara noi, oricat de tare ar incerca.

· Pentru ca sunt aproape de noi cand avem nevoie de ei.

· Pentru ca curata semineul si duc afara gunoiul sau iti cara bagajul fara a te intreba macar.

· Pentru ca sunt intr-adevar pe atat de simpli pe cat afirma ca sunt.

· Pentru ca le plac lucrurile extreme si atunci cand ajung acolo, noi suntem gata sa-i prindem.

· Pentru ca sunt destepti, tandri si puternici.

· Pentru ca ii iubim, si doar un barbat ar gandi ca acest lucru necesita explicatie.

95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby rox on Sun May 21, 2006 5:33 pm

a aparut si "d c iubim barbatii" d mircea cartarescu?
k " d c iubim femeile" am citit

(continuare)
Te uiti la el si nu iti vine sa crezi ca mananca cu aceeasi mana semintele cu care mai devreme se scarpina in pantaloni. Vezi ca un simplu meci de fotbal este mult mai interesant pentru el decat un neglije violet imbracat de tine si ramai uimita cand sampania este clar declasata de o bere la halba. Te blocheaza mai ales atunci cand se duce sa iasa cu prietenii, iar tu esti lasa complet deoparte , in expectativa si esti chiar invitata sa te duci sa ii pregatesti ceva de mancare. STOP ! Nu aici vei ajunge tu cu iubitul tau. Nu relatia aceea perfecta. Asta iti spuneai acum cativa ani, iti spuneai ca nimic nu te poate enerva atunci cand este legat de ingerasul tau si de obiceiurile lui.

Ma intreb de multe ori ce face o relatie sa supravietuiasca, in ciuda ciorapilor murdari, a meciurilor si halbelor de bere, a unei vieti sexuale sub semnu obisnuintei si a unei anume raceli care intervine cu timpul. Am citit zilele trecute volumul lui Mircea Cartarescu "De ce iubim femeile" si as putea spune ca mi-a placut intr-un mod deosebit. Pot sa spun ca m-a facut sa meditez in legatura cu intrebarea urmatoare "de ce iubim barbatii?".

Medicii ar spune ca totul este legat de hormoni, ca dragostea aceasta este dictata de instinct si eventual de simtul olfactiv care ne ajuta sa ne alegem partenerul. Psihologii ar spune ca este vorba despre o nevoie a omului de a nu fi singur si ca alegerea partenerului este facuta conform cu parintii nostri si cu trasaturile acestora, ba chiar eventual si in functie de comportamentul acestora fata de noi.

Nu stiu exact de ce este legat, dar stiu ca eu ca femeie ma uit la barbatul de langa mine si imi dau seama de ce il iubesc, la fel cum Mircea Cartarescu stie de ce iubeste femeile si mai ales de ce o iubeste pe cea de langa el.

Ii iubim pentru ca atunci cand se uita la meci si sunt total absorbiti de goluri, de arbitraj si de mancatul semintelor, nu uita totusi sa ne dea si noua un sarut sau macar sa ne intrebe daca ne suparam.

Pentru ca atunci cand fac o prostie (spre exemplu, buseste masina sau cheltuieste bani sau pur si simplu sparge vaza preferata a noastra) se comporta precum niste copii de 5 ani carora le este frica de propria mama.

Pentru ca atunci cand se imbata ne spun ca ne iubesc.

Pentru ca indiferent cat de planse suntem sau cat de urat am arata, ne spun ca suntem cele mai frumoase femei de pe planeta.

Pentru ca conduc prost, injura in trafic, dar conduc cu o mana pe mana noastra, deasupra schimbatorului de viteze.

Pentru ca atunci cand sunt bolnavi ne confunda cu mamele lor si au senzatia ca niciodata nu a fost cineva mai grav bolnav decat ei.

Pentru ca se dau virili si puternici, dar in intimitate se inmoaie atunci cand sunt in preajma noastra si nu se tem sa fie vulnerabili.

Va las sa completati si voi cu propriile voastre motive.
rox

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby ncg_15 on Mon May 22, 2006 4:12 pm

mda ...am mai citit pe undeva cele scrise mai sus... :lalala:

eu sint de acord sa iubesc si o femee ,numai sa ma tina in brate cit o sa vreau eu :-P ,sami spuna cuvinte la fel de dulci ,sa repare lucrurile de prin casa ,sa nu se machieze dar sa priveasca meciuri,sa nu viseze la incaltaminte cu tocuri ci doar la adidasi ,sa se rada pe fata in fiecare dimineata ,sa poarte parul scurt ,sa aiba grija sa faca cumparaturile ...=)) cine se prinde ? nu va chinuiti fetelor ,chiar e mai simplu sa iubesti barbatii,si unde mai pui ca nici nu sint atit de coplicati ca femeile ,iar voi facind toate cele scriese mai sus veti arata oribil ,iar barbatii cind se ocupa de aceste lucruri ,chiar sint ff draguti :* :* :*

memento mori...
ncg_15

Descurcaret
Descurcaret

Postby rox on Mon May 22, 2006 4:30 pm

ii iubim k sa n iubeasca ....sau cel putin asa am vrea
ii iubim pt k sunt barbati si noi femei...
ii iubim pt k n fac femei...
ii iubim pt k nu avem p cine iubi...
daca nu iam iubi noi...cine iar iubi???
de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

Postby Alinutza_19 on Mon May 22, 2006 6:19 pm

ii iubim pt ca :
-avem nevoie de ei la fel cum ei au nevoie de noi
-ne ofera siguranta
-ne iubesc si ei la fel de mult cum ii iubim si noi

Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

Postby skip on Tue May 23, 2006 4:39 pm

pt ca si noi iubim femeile
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby rox on Tue May 23, 2006 7:15 pm

ii iubim pt k ne lasa balta atunci cand ai cea mai mare nevoie d ei...( prietenii stiu d c ) cand si o simpla privire (nu ma refer neaparat la barbatul iubit) t face sa t simti protejata...
de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

Postby Hazard on Wed May 24, 2006 7:41 pm

rox wrote:ii iubim pt k ne lasa balta atunci cand ai cea mai mare nevoie d ei...

adorabil... si merita sa fie iubiti pt asta nu-i asa? din tot sufletul kiar... wtf? it's wird rox ce zici tu aici...
am fost eu candva, acum am ramas doar o umbra, dar nimeni nu va sti..........
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Postby rox on Wed May 24, 2006 7:47 pm

daca alceva nu fac...tre sa gasim un motiv pt care sa ii iubim
rox

D-al forumului
D-al forumului

Postby vera on Wed May 24, 2006 7:50 pm

- pentru ca fara ei ne-am simti mai putin femei (shi nu veniti cu idea de fertilizare in vitro shi altele ca nu ma refer doar al perpetuarea speciei!)

- pentru ca de multe ori ne simtim protejate langa ei (chair shi daca pentu putin timp)

- pentru ca uneori ne dau motive sa radem de ei, sa-i barfim...

- pentru ca avem nevoie de ei shi stim ca shi ei au nevoie de noi... e o relatie de interdependenta pana la urma...
'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

Next

Return to Ce iti place la un baiat ?