If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Bataia - rezolva ea orice problema sau nu???

Ce este aici? Sa zicem ca viata pusa sub lupa. Intamplari din viata de zi cu zi, la modul cel mai obiectiv: razboaie, inundatii, incendii, crime, politica, societate, etc.

Moderator: Alinutza_19

Postby creppin'on you on Sat Jun 18, 2005 11:04 am

amandoua sunt niste porcarii... poate ca prima s-ar putea aplica daca ai avea niste copii tare obraznici... bine...nu cred ca ar trebui aplicata prea des... doar de cate ori e nevoie...
 si acum a doua afirmatie...aaa.... simplu... BULLSHIT... a fost debitata cred ca de vre-un terminat si apoi a fost preluata de romani ca la noi asa e... tre' sa pari cat mai periculos....

De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby Micha on Sat Jun 18, 2005 11:40 am

si io tre sa fiu de acord cu crepp.Mi se par amandoua niste aberatii stupide rau si nush care-o fost geniul care le-a debitat.Ca acuma is o gramada de prosti care le iau drept bune si d-aia au aia de la stirile de la ora 5 subiecte la greu.
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby ^Angel^ on Sat Jun 18, 2005 1:10 pm

asta e mentalitatea de acum...in schimb inainte chiar se credea ca bataia e rupta din rai si cu bataia chiar se facea educatie.asa au fost crescuti bunicii nostri,asa au fost crescuti parintii nostri,numai noi nu credem ca un copil trebuie batut pt a intelege ceva.si noi,generatia nebuna,avem dreptate.asta s-a dovedit stiintific.

^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby milisss2 on Sat Jun 18, 2005 1:23 pm

Cand copilul nu intelege de vorba buna se aplica vorba rea!! Trebuie motivat intr-un fel nu? Aplicata atunci cand trebuie bataia are rolul de a corecta caracterul! Cat e mic un copil cu greu da 2 bani pe vorbe... si respecta mai mult coada maturii!
Din pacate unii idioti abuzeaza asa apar stirile de la 5!
Daca e rupta din rai??? Hmm!! AL CUI RAI??
Cealata afirmatie e o mizerie!!
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby ^Angel^ on Sat Jun 18, 2005 1:29 pm

sa stii ca uneori coada maturii nu face decat sa-l intarate.nu cred ca nu se poate educa un copil fara bataie.cum ti-l cresti asa il ai.daca atunci cand era mic l-ai alintat,si cand mai creste tot alintat ramane.dar daca ai vorbit cu el atunci cand a facut nazbatii si nu l-ai batut cum fac unii parinti,el o sa inteleaga ca nu-i bine.nu stiu cat ati inteles voi din ce am zis eu aici:)dar ...

^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Snappy on Sat Jun 18, 2005 2:10 pm

milisss2... pedeapsa e mai rea pt un mic copilas decat coada maturii... de exemplu sa stea in casa si sa nu iasa la joaca... crede-ma ca asa se invata ;)
cu respect,
Cristian Ciofu,
Jikohu Media

Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Minerva on Sat Jun 18, 2005 10:22 pm

Vai nu ! sincer ... pedeapsa mi se pare cea mai mare PORCARIE! ...in viatza mea nu m-au pedepsit ai mei ! si bine au facut!
Imi amintesc k eram ciutanca si nu intzelegeam cum altzi copii nu ieseau la joaca de ex...sau nu s uitau la desene ..ptr ca erau "pedepsitzi" .... Mie mi s pare groaznic .... + k am invatzat la psihologie k nu e o solutzie pedeapsa :) si nici bataia nu este!

Parerea mea .... daca shtii sa'l iei cu vorba buna si sa-l faci sa intzeleaga ce e bine si ce nu ..crek ai mai mult de cashtigat !
Minerva

Membra Super

Postby milisss2 on Sat Jun 18, 2005 10:32 pm

Nici pedeapsa si nici bataia nu sunt bune???? Atunci cum educi un tzanc incapatanat?? Am cunoscut niste fenomene de copii maaama cat de rai puteau fi!!
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby Snappy on Sat Jun 18, 2005 10:33 pm

milisss2 wrote:Nici pedeapsa si nici bataia nu sunt bune???? Atunci cum educi un tzanc incapatanat?? Am cunoscut niste fenomene de copii maaama cat de rai puteau fi!!

in nici un caz nu imbatam copiii :D
cu respect,
Cristian Ciofu,
Jikohu Media

Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby milisss2 on Sat Jun 18, 2005 10:36 pm

He he he !!! asta da! metoda!!!! Descrie-i sticla de cand e mic ca sa o poata recunoaste cand va creste mare!!
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

PreviousNext

Return to Life is... Life