If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Sexul pe bani - Pericol

sectiune dedicata educatiei sexuale.

ATENTIE: mesajele cu un continut vulgar vor fi sterse fara ca autorul sa fie anuntat de acest lucru...

Ati fost vreodata la prostituate?

Da, de multe ori
0
No votes
Numai cand nu am ce face
0
No votes
Foarte rar
2
16%
Niciodata
10
83%

Total votes : 12

Postby Nina on Thu Apr 27, 2006 11:15 pm

@Snappy: Chiar daca ar vrea sa se prezinte la controale, le pune sa isi plateasca analizele
deci iti dai seama ca nici nu se mai intorc!

Referitor la subiect, sunt perfect de acord ca cei care apeleaza la aceste servicii, ale prostituatelor, se expun la un risc foarte mare! Insa nu se va gasi o solutie prea curand! Poate doar legalizarea ar mai putea tine lucrurile in frau, dar am vazut ca si la topicul pe aceasta tema parerile sunt impartite....

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Hazard on Fri Apr 28, 2006 12:40 am

Mah e clar ca e riscul mare dar cine naiba te pune sa te duci la o prostituata? Mai degraba te apuci sa vrajesti vreo fraiera prin cartier si esti si mai sigur si cu banii in buzunar. Nu am sa inteleg de ec au asa mare cautare fetele astea de la centura cand sunt atatea fete valabile peste tot in jur. Iti trebuie doar putin curaj si deja visul devine realitate si o noapte aproape perfecta e a ta.
am fost eu candva, acum am ramas doar o umbra, dar nimeni nu va sti..........
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Postby catza on Fri Apr 28, 2006 9:47 am

Inca il mai urasc pe fratemiu ca nu m-a dus la la coarde la14 ani, mi-a promis god damn it :-L

Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

prostitutie

Postby andra on Thu May 18, 2006 4:08 pm

:sht-up: nu sunt de acord,dar dak te afli intr-o perioada critica si ai odata nevoie de bani,odat eu zic k e permis!
andra

Invatacel
Invatacel

Postby rox on Thu May 18, 2006 4:28 pm

imi pare rau sa t contrazic @andra dar gandestete k in lumea in care traim (cati copii o duc intradevar rau - asta k sa nu mai zic d restu oamenilor) daca ar face asa doar o data sar ajunge la prostituie ink d la 10 ani...si asa lumea e plina d prostituate si hoti...asta ar mai lipsi

rox

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Re: Sexul pe bani - Pericol

Postby dreamslayer on Fri May 19, 2006 11:50 am

Keira wrote:Numai 40% din femeile care exercita sexul pe bani, folosesc metode de contraceptie, iar barbatii care "beneficiaza" de serviciile lor nu sunt incantati de folosirea prezervativului, chiar daca sunt constienti de risc. Consecinta: raspandirea bolilor de SIDA, SIFILIS, etc. Ce e si mai ingrijorator este ca multe prostituate bolnave de bolile mentionate mai sus, si nu numai, DONEAZA SANGE! Voi ce parere aveti?

stiu faptul ca unii nu sunt incantati de folosirea metodelor contraceptive, dar chiar si asa le folosesc... personal cred ca sunt foarte putini cei care nu folosesc prezervativul... dar oricum fac asta pe barba lor.... si cat despre donarea de sange, asa ceva nu e posibil... pt ca tuturor donatorilor li se fac analize inainte de donatie...
dreamslayer

Invatacel
Invatacel

Postby jADI on Fri May 19, 2006 12:02 pm

[ot]
catza wrote:Inca il mai urasc pe fratemiu ca nu m-a dus la la coarde la14 ani, mi-a promis god damn it :-L

Hai sa ne intalnim.. Iti recomand eu una...
[/ot]
Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby crash_grl on Fri May 19, 2006 10:15 pm

eu consider k este un pericol si sincer nu-i inteleg pe cei care se duc la prostituate....ma rog este alegerea lor si sanatatea lor...
eu cred ca sunt destule fete sanatoase si care pot sa practice acest "sport" si fara a fi prostituate-conditia necesara este ca baiatul sa fie cu fata respectiva
fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Postby Kengyra on Sat May 20, 2006 5:15 am

Eu nu sunt de acord nici cu prostitutia si bineinteles ca nu sunt de acord nici cu legelizarea ei.In primul rand ca ele sau ei ( trebuie sa recunoastem exista si prostitutie masculina si nu ma refer la gigolo)raspandesc BTS-urile si in al doilea rand sunt foarte multe destine si demnitati pierdute.Dar nu se poate face nimik impotriva ei. Se spune ca legalizarea se face tocmai pentru impiedicarea raspandirii BTS-urilor ca atunci prostituatele vor fi obligate sa se duca periodic la control medical.Doar vorbarie ca pun pariu ca v-a fi un procentaj foarte mic dintre prostituate care se vor duce.
Kengyra

Descurcaret
Descurcaret

Previous

Return to Educatie Sexuala