If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cum va facem sa va simtiti "barbati"???

Pentru unele este o curiozitate mare... pentru altele raspunsul chiar nu conteaza...

Cum va facem sa va simtiti "barbati"???

Postby crash_grl on Tue May 16, 2006 9:30 pm

Inspirata de cineva de aici de pe forum - @jADI ... sunt si eu curioasa cum trebuie sa fie fata..ce treb sa faca k sa va faca pe voi sa va simtiti barbati...e vb oare de instinctul acela primar de protectie sau cel de superioritate...nush dau si eu cateva idei.....
lamuriti-ma voi baietzii.....

fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Postby copilasu_l on Tue May 16, 2006 9:43 pm

Fata sa ma faca pe mine sa ma simt mai barbat?! =)) Buna gluma. Stii care-i culmea?! Ca nu am nici un interes sa ma dau "barbat" in fata ei. Sa par ceea ce poate nu sunt?! Poate ca ei nu ii plac "themacho man" si atunci o dau in bara direct si fara drept de replica. Cu ce m-ar avantaja?! Instinctul de protectie asupra iubitei(mie unu) imi pare normal(adica pe direct: S-a f...ut ala care a avut curajul sa se lege de a mea iubita). Despre superioritate nu poate fi vorba intr-o relatie, intr-o relatie\cuplu ambii sunt egali
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby Cherry on Tue May 16, 2006 10:36 pm

Da, chiar sunt momente cand te simti cu adevarat femeie, sau, in functie de caz, barbat :D Eu una cred ca un barbat se simte barbat cu adevarat in momentul in care isi da seama ca o femeie (sau poate chiar mai multe) il doreste, cand vede asta in privirea si gesturile ei. S-ar putea sa ma fi inselat eu, si daca e asa lamuriti-ma si pe mine :D

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby insomnia on Wed May 17, 2006 6:23 pm

@cherry TOTAL DE ACORD CU TINE!!! mai sunt si alte situatii in care ne simtim barbati....spre exemplu cand dam suturi in fund unui bou care s-a legat sau s-a uitat mai nush cum la prietena/sotia noastra....cel putin asa cred ca ne simtim :don't-know: ....mai sunt multe situatii in care ne simtim su adevarat barbati.....va las pe voi sa le descoperiti :s099:
Image
I`M ALL THE SHIT YOUR MOTHER WARNED YOU ABOUT!!
insomnia

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Wed May 17, 2006 7:37 pm

copilasu_l wrote:Fata sa ma faca pe mine sa ma simt mai barbat?! =)) Buna gluma. Stii care-i culmea?! Ca nu am nici un interes sa ma dau "barbat" in fata ei. Sa par ceea ce poate nu sunt?!

Respect pentru Copilasu_l si sunt de acord suta la suta. Ma dau smecher si macho de fata cu baietii cand mai facem caterinca dar nu de fata cu ea.
Si ma simt barbat oricand fara sa trebuiasca ca ea sa faca ceva in privinta asta.

Sa recunosc ca ma simt un barbat "mai special" atunci cand imi spune ca protectia si dragostea ce a cautat-o mereu a gasit-o la mine.

Catalin

membru special
membru special

Postby ^Angel^ on Wed May 17, 2006 9:12 pm

mie mi-ar place sa-i fac sa se simta femei
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby MindLord on Thu May 18, 2006 12:28 am

@ ^Angel^ - un sut intre picioare poate ar ajuta.... bine ca sunt departe :-" :D
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby skip on Thu May 18, 2006 7:36 am

ma simt barbat .. atunci cand ma uit intre picoare si vad ca sunt barbat
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Keira on Thu May 18, 2006 3:36 pm

@skip, sunt multi care au, ce are un om de sex masculin intre picioare, dar se simt femei, asa ca nu merge argumentul asta. :D
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby skip on Fri May 19, 2006 7:51 pm

[ot] keira ..... pe mine asta ma face sa ma simt barbat [/ot]
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Next

Return to Ce e-n mintea baietilor ?