If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Fumatul

Discutii despre droguri, alcool, homosexualitate si alte anomalii si dependente prezente in lume

Fumezi?

Da, cam mult din pacate
20
31%
Da, dar nu foarte mult
5
7%
Doar ocazional
6
9%
Nu, si nici nu am de gand
32
50%

Total votes : 63

Postby Kengyra on Sat May 13, 2006 11:22 pm

Fumez..dar nu foarte mult...fumez.cand sunt stresata, cand ma plictisesc, cand nu am ce face, cand sunt foarte nervoasa.....deci FUMEZ.

Kengyra

Descurcaret
Descurcaret

Postby noco on Sat May 13, 2006 11:49 pm

fumez..nu exagerat,adica nu depasesc un pachet pe zi.in jur de 10 tigari sa zic.
fumez de la 16 ani, si nu as da vina pe anturaj..cu toate ca a avut cine sa ma invete, dar a fost alegerea mea. ideea este ca mi-a placut si imi place. Nu cred ca se poate explica de ce si cum.. oricum este un viciu de care cu greu se scapa..este o dependenta atat fizica cat si psihica.

eu cel putin nici nu vreau sa ma las..mi-e bine asa si nu ma sperie nici acea poza cu plamanii, nici scrisul de pe pachete s.a. si nu cred ca este vorba de inconstienta.
Sunt cat se poate de constienta ca tutunul este daunator..iar vointa nu exista pentru ca nu imi doresc sa ma las.

cred ca asta gandesc toti fumatorii: oricum murim(poa' sa dea maine autobuzu peste mine)..ce mai conteaza..macar sa ma simt bine si sa-mi fac placerile..

adevarat este ca regret momentul in care m-am apucat de fumat iar sfatul meu pentru nefumatori: Nu incercati!S-ar putea sa va placa.
Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Postby BuRn on Sun May 14, 2006 12:38 am

fumatulll....hmmmmm.....cea mai proasta ocupatie....

BuRn

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby ashes on Wed May 17, 2006 6:52 pm

Snappy wrote:ca sa nu mai zic ca mi se pare aiurea ca o fata sa fumeze

detaliaza :)
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby Catalin on Wed May 17, 2006 7:37 pm

Pai iti zic eu pe fata ca cel mai mult urasc SA VAD FEMEIA CU TIGARA IN GURA.
Nu stiu frate, oriunde te duci toate panaramele care au si ele buletin(si nu numai) fumeaza si cu aer de ala de Hollywood.

Plus ca este aiurea sa vezi femeia cu tigara in gura, isi pierde oleaca din feminitate si din atractie(aici depinde de persoana).

ATENTIE: NU AM GENERALIZAT DECI NU SARITI LA GATUL MEU. :s122:

Catalin

membru special
membru special

Postby andreeam on Wed May 17, 2006 8:19 pm

[ot] am de facut un desen ...cu antifumat..pt ziua aia...31 mai [cred] Ziua Mondiala a Sanatatii.... cine ma ajuta? :(([/ot]
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby ashes on Wed May 17, 2006 8:43 pm

Catalin wrote:Pai iti zic eu pe fata ca cel mai mult urasc SA VAD FEMEIA CU TIGARA IN GURA.
Nu stiu frate, oriunde te duci toate panaramele care au si ele buletin(si nu numai) fumeaza si cu aer de ala de Hollywood.

Plus ca este aiurea sa vezi femeia cu tigara in gura, isi pierde oleaca din feminitate si din atractie(aici depinde de persoana).

ATENTIE: NU AM GENERALIZAT DECI NU SARITI LA GATUL MEU. :s122:

am inteles, catalin. deci NU GENERALIZAT fetele care fumeaza sunt panarame.
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby noco on Wed May 17, 2006 8:50 pm

ashes wrote:deci NU GENERALIZAT fetele care fumeaza sunt panarame.
Image :s065: subscriu

@andreeam - craniul cu tigarea in gura poate fi o idee da-i cam expirata cred..ma mai gandesc, daca se aprinde becu..:s147: anunt.. :)
Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Postby Catalin on Wed May 17, 2006 8:55 pm

Snappy wrote:eu nu inteleg ce satisfactie poate avea un om de la tigara... eu cred ca multi fumeaza din plictiseala, sau doar asa "de dragul artei"

Multi fumeaza din cauza stresului si a nervilor, cica la nervi o tigara te calmeaza.
Dar daca iau un set de farfurii si le sparg, oare nu ma calmez? :s122:
Fumatul? Ocupatie proasta, plictiseala, aruncat bani aiurea, sanatatea la pamant, fitze uneori, pierdere de timp.....

Am fumat cand eram in scoala generala si sincer am fost impins de anturaj si de curiozitate. Apoi m-am apucat de sport si m-am lasat pentru ca observasem ca din cauza tigarilor nu eram in stare sa alerg pana la colt. :s122:

Nu am sa uit niciodata ce sa intamplat atunci cand am dat B.A.C-ul la sport...........eram singurul nefumator din clasa, restul ori fumau rar ori erau "pasionati".
La proba fizica de alergat 50 m viteza, am scos 5.5 secunde iar restul clasei 12.5 secunde si gafaiau de ziceai ca ii fugarea cineva cu toporul...........si asta dupa ce bausera energizante si luasera prafuri de rezistenta la efort.
Nu multumesc, daca maine unul imi fura banii din buzunar vreau sa fiu in stare sa alerg dupa el.

[ot] Ashes si Noco, am inteles intepatura voastra dar nu era nimic personal, daca cititi cu atentie mesajul o sa intelegeti..... am pus niste paranteze acolo special ca sa nu jignesc pe nimeni.
Eu ma refeream la plodoaicele care abia au stampila pe buletin, voi aveti 18 si respectiv 22 de ani, deci eu unul nu va incadrez acolo. :s195: [/ot]
Catalin

membru special
membru special

Postby p3g@s on Fri Jun 09, 2006 12:32 am

am fumat cand eram mic , puchinos si cu nadragii pana la gat :s099: ...intre timp s-a facut in asa fel incat sa-mi cada nadragii mai in vine si sa-mi vina mintea din soseta mai inspre cap :lalala: ..in mom de fatza nu prea imi sta bine langa o tigara..incep imediat sa tusesc si sa am probleme respiratorii(usoare ce-i drept) deci prefer sa evit :)...dacr daca sunt intr-un cerc de fumatori...n-oi muri daca fumez la mana a 2 a cat stau prin preajma(adik sa inhalez :P )
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

PreviousNext

Return to Anomalii si dependente