If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Orgoliul - factor serios de despartire?

Cu totii facem gafe. Din greselile tale pot invata altii. Haideti sa incercam aici sa deschidem altora ochii pentru a nu face aceleasi greseli pe care le-am facut noi.

Postby noco on Wed May 17, 2006 1:34 am

cred ca fecare dintre noi este orgolios intr-o masura mai mica sau mai mare..
intr-o relatie ce se bazeaza pe dragoste, incredere, respect, orgoliul in exces denota prostie..daca intr-o relatie se da o lupta intre orgolii sentimentele frumoase dispar..si poate deveni un motiv de despartire dar mie una mi se pare imatur.

orgoliul duce la despartire.. asta inseamna ca este mai mare decat dragostea ce o porti.. :s102: iar asta inseamna ca nu ai iubit cu adevarat... :s021:

Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Postby vera on Wed May 24, 2006 11:55 pm

nu prea e de dorit intr-o relatie... de un tip m-am desprtit daor epntru ca era orgolios shi nu accepta sa fie contrazis, sa iis e conteste deciziile sau prpunerile care de fapt erau tot hotarari plus ca avea un rar cult de sine... mereu incepea frazele cu "eu..."

dar o mica doza este necesara... nu poti sa alshi numai de la tine... in exces nu este doar motiv de despartire, este idiotenie pura....
'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Sweet Insanity on Wed Jan 31, 2007 4:33 pm

Toti oamenii au un orgoliu al lor care il raneste uneori pe cel al altora; nu trebuie eliminat ci controlat, mai ales cand vine vorba de o relatie. In momentul cand se ajunge insa la o iubire puternica treci peste orgolii; insa nu e bine sa renunti de tot la ele, numai la cele fara fundament.

Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby Kelso on Mon Feb 05, 2007 8:20 pm

Eu am vazut cu ochii mei cum o relatie esueaza din cauza orgoliului exagerat. E destul de trist cand pui pe primul rand mandria si nu sentimentele. Chiar daca la un moment dat renunti la acel orgoliu se poate intampla sa fie prea tarziu...iar eu cred ca intr-o relatie sentimentele conteaza mult mai mult decat orgoliul prostesc, din cauza caruia poti pierde destul.
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Previous

Return to Gafe-n Dragoste