If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Fluturasii din stomac

Hai sa vedem ce ziceti voi? Care este parerea voastra? Ce este pentru voi dragostea - iubirea?

Fluturasii din stomac

Postby Snappy on Tue May 16, 2006 8:45 am

exista de cand lumea si pamantul ( :s099: ) expresia asta cu "fluturasii din stomac" in momentul in care iubesti sau esti indragostit, in momentul in care il/o vezi, il/o auzi, il/o saruti...

mit sau realitate? este un fel de scenariu in capul nostru care ne spune ca asa ar trebui sa simtim? sau chiaor simtim?

voi ce parere aveti? ati simtit vreodata acesti "fluturasi" ? 8->

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby rox on Tue May 16, 2006 1:54 pm

acei "fluturi" care parca vor sa evadeze (c par a fi atat d multi si d "vioi")c s simt in stomac in momentul in care il/o vezi :allislove: sunt d fapt fiorii c tii trezeste prezenta acelei persoane... 8->. cu totii am simtit macar o data p propira piele "tendintza fluturilor d a evada" cand el/ ea n zambeste :s195:
nu mai zic d sentimentul c apare cand t tine d mana... :s038: cand t ia in brate... :s036: ...t priveste intr-un mod "secret"...(cum numai el/ea o poate face)... :look: ...sau t saruta :s107:

ca sa vb in termeni stiintifici, :lalala:... fara sa vrei inima bate mai tare si (citez p profu d bio) k sa nu iti sara corasonu din pept sistemu nervos iti zice : izi boi, izi...usor gicule k tot acolo ajungi :s172:
rox

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Postby Catalin on Tue May 16, 2006 3:29 pm

Nu am simtit niciodata fluturasi in stomac cand am iubit si am iubit de 2 ori in viata mea.

Este fericirea aceea imensa si senzatia ca nu mai stii pe ce lume traiesti........insa atat.

Acuma depinde de fiecare persoana.......

Catalin

membru special
membru special

Re: Fluturasii din stomac

Postby copilasu_l on Tue May 16, 2006 3:59 pm

Snappy wrote:mit sau realitate? este un fel de scenariu in capul nostru care ne spune ca asa ar trebui sa simtim? sau chiar simtim?

voi ce parere aveti? ati simtit vreodata acesti "fluturasi" ? 8->

Aha, deci fluturi erau :)) De asta simt cum imi cresc bataile inimii, tensiunea si ma simt ca un copil in prima lui zi de scoala atunci cand ma intalnesc cu iubita, cand o tin de mana, cand o sarut. Atunci e bine, mai rau era daca erau molii :s099:
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby Alinutza_19 on Tue May 16, 2006 5:43 pm

am simtit fluturasi in stomac atunci cand m-am indrogostit prima data, am simtit si a doua oara si parca niciodata nu e la fel....si totusi e o senzatie minunata..care te face sa traiesti cu adevarat..e destul de placut sa ai fluturasi in stomac atunci cand abia astepti sa intalnesti persoana care iti place sau cand te saruta...sau seara cand te gandesti la ea....e minunat sa simti asa ceva :D

Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

Postby andreeam on Tue May 16, 2006 7:44 pm

e foarte placut de o parte..pe de alta dak respectivul nu simte acelasi lucru pt tine..nu mai e fain. totul se darama, fluturasii dispar..si apare o durere in inima :bang-bang-3:
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Cherry on Tue May 16, 2006 7:49 pm

Hmmm, ori nu stiu cum e sa ai fluturi in stomac ori nu stiu ce sa spun. Practic nu am simtit niciodata fluturi in stomac :D Mi s-ar face greata :)) Insa am eu alte metode : incep sa tremur ca o nebuna si ma intimidez si nu mai am tupeul sa fac nimic. Inca imi mai amintesc un moment din clasa a X-a cand eram innebunita dupa un tip si intr-o zi a venit la mine la cls sa vorbim si eu eram la toaleta. O colega m-a anuntat ca ma asteapta si am inceput sa tremur toata de simteam ca nu mai sunt in stare sa ajung la el :heart: A! Si mai simteam si inima batand supertare. Parca o auzeam cu bate...
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby andreeam on Tue May 16, 2006 8:02 pm

si chiar nu simteai ceva in stomac? niste fluturasi? asa e..inima incepe sa bata, incepi sa tremuri si nu mai eshti in stare sa zici si sa faci nik...
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby crash_grl on Tue May 16, 2006 9:14 pm

la mine au existat si ink mai exista :s195: ....i'm a happy girl.... :*
fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

Postby skip on Thu May 18, 2006 7:46 am

nuj .... ce sa spun despre asta ..... dar cred ca nu exista asha ceva .. cel putin nu la baieti
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Next

Return to Ce-i iubirea ?!?