If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

De ce mereu ne privim lacrimile?...

Ce e "in spatele" nostru? sub gandurile noastre? Facem ce gandim? Gandim ceea ce facem?

Postby Cherry on Mon Jan 30, 2006 4:23 am

"Daca este ceva de admirat aici pe acest pamant printre crengi de copaci dezgoliti si munti acoperiti in zapada, ceva de admirat care sa-i apartina omului, care sa-si merite atentia si osteneala, aceea este lacrima...ea nu tradeaza niciodata nimic...este tot ceea ce poate fi mai inocent si mai pur...o lacrima varsata pentru adevar apropie cu un pas mai mult de adevarul suprem...Fiecare lacrima varsata in plus apropie de sublim si fiecare lacrima este un pas in sine pentru acea puritate ce transcede omul si il ridica deasupra mediocritatii sale...totul paleste si sufera de decadere...dar momentul in care lacrima va inceta sa mai fie, atunci acela va fi inceputul sfarsitului pentru noi toti...caci intre vise, credinte si sperante, lacrimile sunt cele care zboara libere, cautand un ochi liber care sa le merite si sa le verse... "

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby Snappy on Mon Jan 30, 2006 9:49 am

[ot]@Cherry - ai pus ghilimele, dar nu ai zis cui apartine...

e super fain :D[/ot]
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby Cherry on Wed Feb 01, 2006 3:19 am

[ot]Nu am spus cui apartine pt k nu are rost. Ceea ce am scris acolo, mi-a zis un tip din Bucuresti cu care pierd eu noptile pe mess :D [/ot]

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby a_soul_4_u on Wed Feb 01, 2006 10:39 pm

Oamenii reactzioneaza cel mai bine la socuri ... si cand au asemenea trairi e logigik sa priveasaca in lacrimi :D
I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby MindLord on Thu Feb 02, 2006 11:01 am

hmmm... nu prea cred ca imi privesc lacrimile... pt ca nu prea le am, e drept, dar nici nu prea cred ca m-as apuca sa ma uit la ele daca le-as avea
it's not my "thing" , i guess...

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Nina on Tue Mar 21, 2006 3:07 pm

Nu ma uit in oglinda cand plang , pentru ca s-ar transforma plansul in hohote. M-am uitat o singura data intentionat pentru a lua o decizie si sa ma conving ca nu imi place in ce stare am ajuns.
Insa simt lacrimile si mereu ma intreb de ce sunt atat de fierbinti! Noroc ca nu plang foarte mult!

Lacrimile vin mereu din suflet iar pentru cei care nu pot spune ce au in suflet, lacrimile sunt o modalitate de a arata ce simt.
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Kengyra on Sun May 14, 2006 4:45 am

Pentru ca nimeni altcineva nu ni le priveste :)
Kengyra

Descurcaret
Descurcaret

Postby crash_grl on Sun May 14, 2006 3:30 pm

cand plangem...aplecam privirea pt k este un lucru intim...pt k lacrimile vin din ce simti tu in interior...
frumoasa faza asta cu "privitul lacrimilor"...dak e sa o iei asa chiar le privesti...dar in acel moment nu prea te uiti nicaieri....

dak nu am inteles eu si am aberat aici :lalala: ... :olaaa: :olaaa: sorry
fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Postby andreeam on Sun May 14, 2006 4:08 pm

[ot]eu am observat ca lacrimile sunt sarate...dc?[/ot]
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby rox on Tue May 23, 2006 3:11 pm

daca nu l privim noi...cine sa ni l priveasca???
de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

PreviousNext

Return to Filosofie si Psihologie