If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Persoane pe care nu le putem suporta!!!

Gelozie excesiva? Tentative de Sinucidere? Ura? Antipatie? Acestea si multe altele sunt sentimente care duc la degradarea umana. Sa discutam liber despre ele.

Persoane pe care nu le putem suporta!!!

Postby Nina on Thu May 11, 2006 10:21 am

Sunt tare curioasa cum reactionati voi in prezenta persoanelor pe care nu le puteti suporta sau cu care sunteti certati. Eu ma inhib si nu mai scot un cuvant!!! Stiu ca nu e o atitudine sanatoasa, pentru ca toti cei prezenti isi dau seama ca ceva e in neregula, dar nu ma pot controla.

Pe de alta parte, cred ca cea mai buna atitudine ar fi sa aplanez conflictul, sa ma comport normal.....dar cu anumite persoane chiar nu se poate...

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby insomnia on Thu May 11, 2006 10:31 am

depinde de cat de certat sunt cu persoana respectiva....sau cat de mult o suport....cei mai multi ii dau pe ignore......why ruin my day?? let him ruin his!!.....daca nici ignore`u nu functioneaza....damn...trecem la vorbe care ustura..sau dor......daca nici asta nu functioneaza...mai bine plec decat sa-mi stric ziua!!!
Image
I`M ALL THE SHIT YOUR MOTHER WARNED YOU ABOUT!!
insomnia

Descurcaret
Descurcaret

Re: Persoane pe care nu le putem suporta!!!

Postby TiRIST on Thu May 11, 2006 11:57 am

Nina wrote:Sunt tare curioasa cum reactionati voi in prezenta persoanelor pe care nu le puteti suporta sau cu care sunteti certati. Eu ma inhib...

Eu nu am timp de inhibitii [no offense :*] sau de alte metode de evitare... Pur si simplu il salut si trec mai departe. Oricum eu le sunt lor insuportabil, ei mie imi sunt doar indiferenti, a n+1a persoana pe strada!

Razbunarea nu are nici o valoare daca este un raspuns emotional!

Descurcaret
Descurcaret

Postby noco on Thu May 11, 2006 12:26 pm

persoane pe care nu le pot suporta..parca e prea mult spus..
sunt persoane pe care pur si simplu nu le agreez, si pe care nici nu ma sinchisesc sa le "intzep" , le tratez cu indiferenta pentru ca daca mi-as bate prea mult capu' nu mi-ar fi mie bine.. :s065:
Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Postby rox on Thu May 11, 2006 1:46 pm

le ignor in principal...daca ma deranjeaza si nu pot pleca d acolo (ma retine ceva imp) atunci deranjez si eu... :don't-know:

rox

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Alinutza_19 on Thu May 11, 2006 2:08 pm

pur si simplu suint mai distanta cu ele...nu prea incerc sa vb cu ele
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

baiat / fata ?: fata

Postby dr claw on Thu May 11, 2006 6:07 pm

in cele mai multe cazuri, imi imaginez ca e orice alta persoana, trec pe langa aceasta, ma fac ca nu o aud si alte chestii dintrastea
i can see you Image
dr claw

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: claw89.hi5.com
baiat / fata ?: baiat

Postby Catalin on Thu May 11, 2006 6:31 pm

Pastrez o oarecare distanta, nu ma prefac ca totul este ok pentru ca asta ar insemna sa fiu fals.

Indiferent de ce ne-am certat, mereu va ramane loc de salut atunci cand ne intalnim.
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby copilasu_l on Thu May 11, 2006 8:26 pm

Cum ma comport cu cei pe car nu-i suport\inghit?!

Ca de obicei, sunt rece nu-i bag in seama chiar daca imi vorbesc, vorbesc numai la mishto cu intzepaturi pe fata sau ii ignor total(mai rar dar se intampla)
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby Snappy on Thu May 11, 2006 9:32 pm

scurt pe doi: ei au viata lor, eu am viata mea... daca ne "intersectam" pe strada <salut - salut> si ATAT!!! nimic mai mult... nu "ce fac?" si alte intrebari "de bun simt", merg mai departe pentru ca zau ca nu imi pasa de ei... daca nu le inghit deloc poate "nu le vad" niciodata gasindu-mi ceva de facut... (a nu se confunda asta cu momentele cand chiar nu vezi pe cineva :P)

[ot]desigur faza cu "salut - salut" o faci si cu persoane pe care nu le cunosti decat din "salut - salut", dar asta e alta poveste :P[/ot]

momentan nu stiu daca am pe cineva pe care sa nu il inghit in halul in care situatia sa fie cum am descris mai sus... :don't-know: daca imi amintesc va spun :lol:
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Next

Return to Sentimente Nocive