If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

cum sa facem ma sa intelegem fetele astea....

Pentru unele este o curiozitate mare... pentru altele raspunsul chiar nu conteaza...

Postby s3v3r on Wed May 10, 2006 3:40 pm

bun si dak u ii zici clar k nu are ea nici vina... de ce se simte asa Alinutza_19?? de ce nu intelege sa nu insiste la unele chestii... toti uneori o sa ne izolam knd dam de greu sa ne putem ridica... macar baietii stiu sa spuna asta knd o vor fetele mai rar...

Are you sure?? :-s
s3v3r

Descurcaret
Descurcaret

Location: locatia ZERO va transmit in direct ... br/ct :))=))

Postby Alinutza_19 on Wed May 10, 2006 3:43 pm

atunci...nu stiu...eu am fost pusa in astfel de situatii si am stiut sa ma retrag...dar daca nu intelege...prefer sa nu comentez...ca incep sa zic prostii..si nu toata lumea e de acord cu mine....stii o relatie implica 2 persoane...deci..trage singur concluzia....
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Catalin on Wed May 10, 2006 10:19 pm

Corect intr-o relatie sunt mereu 2 PERSOANE NU UNA SINGURA.

Femeia? Un subiect intors pe 100 de parti. Raspunsul? Nu sa gasit inca.

Un lucru apreciez la femeie in general si anume ca te intelege ca nimeni altcineva.
Sunt persoane sensibile si poate de asta ne este foarte greu sa le intelegem in majoritatea situatilor.

Nu am ajuns sa inteleg femeia inca dar, astept cu nerabdare sa imi inteleg nevasta...... :s195:

Catalin

membru special
membru special

Postby crash_grl on Wed May 10, 2006 10:56 pm

nush dak vreodata un baiat poate sa inteleaga o fata ..nu pe deplin oricum.....asa cum nici o fata nu o sa inteleaga un baiat pe deplin....se pot cunoaste in asa fel incat sa poata convietui impreuna,sa se inteleaga,sa fak lucruri placute impreuna....dar in privinta intelegerii anumitor fapte facute de fete nu cred ca baiatul va putea....asa cum de ex nu va putea intelege iubirea fata de un copil...pt k nu baiatul il poarta in pantec 9 luni..si altfel reactioneaza mama fatza de copilasul ei..(nu zic k tatal nu il iubeste,doar k intr-un mod diferit)...
imi cer scuze dak am zis ceva gresit....e tarziu.... :olaaa:
fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Postby ncg_15 on Wed May 10, 2006 11:44 pm

baieti .... acei care nu intelegeti fetele ,lasati-va intelesi voi ,pt ca in urma unei intilniri poti sa te duci cu mintea intoarsa pe dos acasa si tot nu poti pricepe ce a vrut baiatul de linga tine ... voi credeti ca sinteti perfecti si pe intelesul tuturor ,dar nu e deloc asa .Oare cite fete am vazut si am auzit plingindu-se ca " nu inteleg ce vrea !"
Deci sa nu ne superiorizam ,sintem toti asa cum sintem ... doar ca e nevoie sa gasim persoana compatibila pt a ne intelege reciproc...

memento mori...
ncg_15

Descurcaret
Descurcaret

Postby Cherry on Thu May 11, 2006 12:01 am

Nu ne intelegem reciproc pentru ca nu comunicam suficient, pentru ca atunci cand avem un necaz ne inchidem in noi, nu spunem nimic nimanui pentru a parea mai puternici, insa durerea pe care o simtim in suflet se resimte si in comportamentul nostru desi nu ne dam seama. Cred ca daca am fi mai comunicativi si am discuta despre tot ce ne apasa, ne-am intelege mult mai usor.
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby milisss2 on Thu May 11, 2006 12:04 am

mi-a zis tot si n-am inteles-o .... i-am zis tot si nu m-a inteles .... unde e greseala ??
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby Cherry on Thu May 11, 2006 12:19 am

Tu esti exceptia care confirma regula :)) Garantat nu a fost chiar TOT. Eu vorbesc din proprie experienta si stiu ce spun :P
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby milisss2 on Thu May 11, 2006 12:23 am

uuuooooffffffff
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby skip on Thu May 11, 2006 7:34 am

nu le-am inteles ... inca dar sper sa le inteleg cat mai repede... am avut atatea intamplari bizare cu fetele astea ca nici nu mai stiu ce sa zic despre ele.......
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

PreviousNext

Return to Ce e-n mintea baietilor ?