If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Sufletul pereche - mit sau realitate?

Haideti ca impreuna sa patrundem in cele mai ascunse colturi ale dragostei si sa incercam sa raspundem imposibilului.

Postby creppin'on you on Fri Apr 21, 2006 3:19 pm

@ crash_grl - nu stiu de ce, dar... teoria asta ma face sa rad... desi stiu ca asa ar trebui sa stea lucrurile

---[ Snappy = "cand citezi ultimul mesaj in totalitate incearca sa eviti citarea sa punand @ insotit de numele autorului. exemplu: @Snappy, evitand astfel scrierea in intregime a mesajului sau " ]---

De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby ashes on Fri Apr 21, 2006 10:11 pm

poate trec eu printr-o perioada mai aiurea, dar acum mi se pare ca nu exista suflete pereche... am fost si eu ceva timp visatoare.. (pana la urma cine nu este?) dar acum nu mai cred in ele. poate privesc eu subiectul subiectiv, dar sunt convinsa ca mereu vor aparea probleme (indiferent de ce natura) chiar daca 2 persoane se iubesc enorm. "iubirea tine si de ploaie, si de vant" - nu prea cred, chiar daca ai iubire nu poti sa treci peste anumite lucruri chiar daca la prima vedere par nesemnificative. ...nu mai cred in suflete pereche.
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby Micha on Mon Apr 24, 2006 9:31 pm

nu mai cred ca exista, cred ca sufletul asta pereche ti-l faci tot tu, dupa cum il viseaza inima ta, dupa cum si-l doreste ea... Numa' ca inimioara asta e mai oarba ca noi si alege numai de-a-n boulea si o pateste tot stapanul. Dar deh, tre s-o lasi sa-si faca damblaua sa iubeasca pe cine vrea pana gaseste sufletelul care ii lipsea.

As vrea numai sa nu se mai joace ea de-a iubirea pe suferinta mea... :(

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby onix on Mon Apr 24, 2006 9:39 pm

Aseara discutam cu un prieten despre sufletul pereche...eu o tot trageam cu jumatatea care ne completeaza, dar el mi-a oferit o alta perspectiva: mi-a zis : "sunt tot de parere ca asta cu jumatatea e o poveste; nu exista asa ceva... tu trebuie sa te simti "completa" fara nimeni si sa gasesti pe cineva la fel ca sa mearga altfel... t'is not going to work". Am ajuns la concluzia ca are dreptate.
,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

Postby vera on Tue Apr 25, 2006 11:39 pm

imi palce ce a scris onix... citeam undeva... daca nu-tzi gaseshti echilibrul singur/a nimeni shi nimic n-o sa te ajute sa umpli golul acela de care vorbeam parca pe un alt topic

'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

hi5 profile: -

Postby Catalin on Tue May 09, 2006 10:08 am

Mi-am gasit sufletul pereche, desi l-am pierdut sunt sigur ca suntem facuti unul pentru celalalt....si vom fii impreuna candva.............vorbesc cu prea mult optimism insa decat sa pierd tot, mai bine raman cu o raza de speranta.

Nu ma intrebati cum mi-am gasit sufletul pereche si l-am si pierdut, chiar nu am gasit raspunsul la intrebarea asta. :don't-know:
Sau ma insel eu? Cine stie...timpul va decide.
Catalin

membru special
membru special

Postby Alinutza_19 on Tue May 09, 2006 1:41 pm

mmmm...sufletul pereche din pacate nu l-am gasit...am crezut ca l-am gasit in fostul prieten...dar nu a fost asa..pt el era doar o atractie...nimic mai mult..nu ma iubea asa cum il iubeam eu...si nu am lasat o portita pt noi in viitor...pt ca nu va fi nici un viitor cu el...eu insa inca imi mai caut acea jumatate care sa stie s ma iubeasca...si sa faca fata iubirii mele....caci sufletul pereche exista :D
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

hi5 profile: -

Postby milisss2 on Wed May 10, 2006 11:22 pm

MIT
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby noco on Thu May 11, 2006 1:31 am

cu multa durere in suflet si cu lacrimi in ochi recunosc ca sunt de acord cu milisss2..Image
e o iluzie cu care ne hranim atunci cand suntem daramati, in speranta ca putem fi mai buni si ca exista cineva si pentru noi acolo, undeva..
sufletul pereche este idealul in iubire..si il ating probabil cei ce cred in asta..sau asa se amagesc ei..
Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Postby milisss2 on Thu May 11, 2006 1:34 am

[ot]din cate am vazut .. putini mai cred ... LOVE SUKS ![/ot]
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

PreviousNext

Return to Filosofie... despre dragoste