If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

atunci cand iubiti,va marturisiti intotdeauna iubirea?

Pentru unele este o curiozitate mare... pentru altele raspunsul chiar nu conteaza...

Postby emma on Thu Dec 08, 2005 8:26 pm

...sa speram ca fetei respective ii merge bine intuitia...si o sa-ti inteleaga sentimentele,chiar daca nu-i spui asta in mod direct;)

a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Nina on Tue Mar 21, 2006 3:20 pm

Nu m-as ierta niciodata daca as iubi si nu mi-as marturisi iubirea. Am facut greseala asta o data si mi-am invatzat lectia! Nu e de joaca cu asa ceva...
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby MIIB on Tue Mar 21, 2006 3:42 pm

Nici eu nu zic persoanei respective ca-mi place de ea. Nu am zis si nu cred ca o sa fac decat daca sunt constran de situatie.Eu cred ca daca ea crede acelasi lucru despre mine poate sa faca primul pas. Desigur ii dau de inteles ca o plac, foarte subtil, cel putin asa cred.Cel putin asa sunt eu

Ceea ce nu te omoara te face mai puternic asa ca nu dispera va veni o zi cand vei fi puternic
MIIB

Pasional
Pasional

Postby Catalin on Sun Mar 26, 2006 10:27 am

Am iubit o singura data in viata (eram doar un pustan) si i-am spus tot ce simt.....normal ca am suferit dupa aia foarte mult pentru ca o iubeam enorm. De atunci am avut fel si fel de relatii cu fete care m-au iubit enorm dar, eu nu am putut sa le iubesc la fel pentru ca dupa acea dezamagire am spus: "nu mai iubesc nici sa fie din reviste".

Ultima mea relatie care dureaza de 3 ani sa consumat fara sa ii spun ca o iubesc.........daca va vine sa credeti in 3 ani de zile nu i-am zis ca o iubesc niciodata.......desi ea ma iubea enorm de mult.

Regret enorm si nu voi mai face aceeasi greseala.........la ce folos sa tin in mine de frica sa nu sufar a doua oara?
Catalin

membru special
membru special

Postby rox on Sun May 07, 2006 11:11 am

daca ii spui verde in fata c rost mai are? nu mai e palpitant :s099:

rox

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Catalin on Sun May 07, 2006 11:19 am

Bine mai cum spui tu. :s195:

Chestia asta mi-a distrus ultima relatie deci nu mai repet aceeasi greseala. :sht-up:
Catalin

membru special
membru special

Postby Hazard on Tue May 09, 2006 11:55 pm

dak merita persoana nu vad de ce nu.. imi place sa-i vad chipul zambitor de fiecare data cand ii spun aceste cuvinte "te iubesc" :x
am fost eu candva, acum am ramas doar o umbra, dar nimeni nu va sti..........
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Postby Jinx on Wed May 10, 2006 2:55 am

Mie unul nu-mi place sa spun "te iubesc"...mi se pare asa de, nu stiu, ..."fals"? ...poate ca mi se pare ca aceste cuvinte isi pierd din "greutate" daca sunt repetate prea des...cand le folosesti ar trebui sa insemne ceva, nu pe post de "buna ziua"...probabil ca cultura televizata e de vina...
Asa ca mie imi place sa las faptele sa vorbeasca pentru mine...insa nu cred ca fetele sunt de acord cu mine...lor le place sa li se spuna verzi si uscate ca sa se poata simti bine....
Sunt la fel de bun ca şi lumea in care trăiesc...
Jinx

Invatacel
Invatacel

Postby rox on Wed May 10, 2006 9:31 pm

nu zic sa nu spui celui d langa tine "te iubesc"...da mai bine ii demonstrezi decat sa ii zici...degeaba ii zici daca nu faci :don't-know:
mie d ex nu imi vine prea usor sa zic cuiva "te iubesc"...prefer sa demonstrez (ceea c e mai greu) decat sa rostesc astea doua cuvinte... :s172:
rox

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby andreeam on Wed May 10, 2006 9:36 pm

mie imi place super mult un tip...dar nu..nu i-am zis nimik..desi cred eu ca am avut ocazia...

nu stiu de ce..teama de refuz oare? in fine...nu prea cred ca o sa-i zic eu ceva....asta e,stiu k o sa regret dar..nu pot!pur si simplu nu ii pot zice nimik! :(((
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

PreviousNext

Return to Ce e-n mintea baietilor ?