If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

cum sa facem ma sa intelegem fetele astea....

Pentru unele este o curiozitate mare... pentru altele raspunsul chiar nu conteaza...

Postby Cherry on Tue May 09, 2006 11:12 pm

Wow! Super raspuns :D Chiar nu ma asteptam la asa ceva :D
MoshCraciun wrote:poate ca au nevoie de "ceva" in viatza lor....care le face sa se comporte asa.....la asta v-ati gandit?......:s102:

Cata dreptate...de fapt cand ne comportam ciudat e pentru ca ne lipseste ceva: afectiunea cuiva sau cine stie ce alte chestii.

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby ^Angel^ on Tue May 09, 2006 11:16 pm

dar de ce sa ne intelegeti pana la urma?unde-ar mai fi farmecul...misterul?
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby s3v3r on Tue May 09, 2006 11:17 pm

cred k de obicei afectiunea cuiva.......
si de ce sa nu va intelegem sa fin intr-o stare de tensiune tot timpul ??? sa fim seriosi angel

Are you sure?? :-s
s3v3r

Descurcaret
Descurcaret

Location: locatia ZERO va transmit in direct ... br/ct :))=))

Postby Jinx on Wed May 10, 2006 4:04 am

"Acceptare!" au spus mai multi... trebuie sa invatam sa le acceptam asa sunt...eu o sa spun tare si raspicat: CA ASTA E UN DRUM CU DOUA BENZI... si noi avem nevoie sa fim acceptati asa cum suntem...si noi avem un motiv pentru care suntem asa cum suntem...si noi avem poate nevoie ce "ceva" in viata nostra...

Dupa mine, femeile sunt asa de... "ciufute" pentru ca-si permit sa fie...
ce le putem face? noi suntem sclavii dorintelor si ele...

Cum era zicala: "Femeile: nu poti trai cu ele, nu poti trai fara ele!!!"
Sunt la fel de bun ca şi lumea in care trăiesc...
Jinx

Invatacel
Invatacel

Postby copilasu_l on Wed May 10, 2006 5:04 am

skumpika wrote:Nu trebuie sa va chinuiti sa ne intelegeti, acceptati-ne pentru ca si noi ne intrebam cum oare sa va intelegem. :don't-know: Dupa ce ne acceptati stati si intrebati-va "oare de ce a facut asta? oare nu e si vina mea?". "Speciile" noastre nu se inteleg din cauza orgoliilor. :sht-up:

Da, numai ca noi va acceptam(poate chiar fara sa va intelegem), pe cand voi doar va ganditi la a ne intelege fara a ne accepta sau doar incercand sa ne schimbati(asta dupa ce ne-ati acceptat :P )

Pai dupa ce v-am "acceptat" de ce sa ma gandesc daca e vina mea?! Sau e vina noastra ca ne-ati acceptat?! ca sincer sunt cam "blonda" la ora asta si nu pricep :bang-bang-3:

95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby s3v3r on Wed May 10, 2006 3:08 pm

Sa inteleg o chestie de aici noi trebuie sa acceptam fetele cu toate toanele lor pe knd ele?? nimik... knd ne vad suparati sau prost dispusi in loc sa ne ajute sa scapam de stare de obicei o inrautesc... de ce?? pt k nu ne acceptam cum suntem.... sau pt k nu ne inteleg??? as vrea sa [un odata o fata in locul unui baiat knd acesta e suparat sa vada si ea cum e si viceversa poate asa am reusi....
s3v3r

Descurcaret
Descurcaret

Postby ^Angel^ on Wed May 10, 2006 3:30 pm

daca ai dat tu peste una care mai mult te sacaie cand esti nervos asta nu inseamna ca suntem toate la fel.daca voua nu va place sa fiti pusi in aceeasi oala cu toti nenorocitii,pe noi de ce ne puneti in aceeasi oala pe toate?
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Alinutza_19 on Wed May 10, 2006 3:31 pm

sa iti spun un lucru..care eu l-am observat la fostii mei prieteni...nu e general, deci nu se aplica la toata lumea, dar la majoritate...de fiecare data cand aveau ceva pe suflet, erau suparati...se inchideau in ei...cand incercam sa ma apropii sa le fiu alaturi...se inchideau si mai tare in ei...toti suntem la fel si fete si baieti...fiecare avem toane..si nici unu nu ne intelegem asa cum ar trebui...atunci cand vom invata sa facem compromisuri si sa lasam se se vada ceea ce suntem..atunci cred eu ca o sa putem sa spune ca ne intelegem..si voi baietii pe fete si fetele pe voi
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

baiat / fata ?: fata

Postby s3v3r on Wed May 10, 2006 3:34 pm

@Alinutza_19 good point si eu fac la fel de obicei ma inchid si nu mai comunic o vreme.... uneori e bine uneori nu....

si angel nu am dat peste nimeni de genul asta ;) cel putin in momentul asta
s3v3r

Descurcaret
Descurcaret

Postby Alinutza_19 on Wed May 10, 2006 3:36 pm

iti zic eu...ca de multe ori e rau ..pt ca fata nu va sti ce sa creada :D..se va simti izolata...cea mai buna e comunicarea :D
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

baiat / fata ?: fata

PreviousNext

Return to Ce e-n mintea baietilor ?