If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

cum sa facem ma sa intelegem fetele astea....

Pentru unele este o curiozitate mare... pentru altele raspunsul chiar nu conteaza...

cum sa facem ma sa intelegem fetele astea....

Postby s3v3r on Tue May 09, 2006 6:16 pm

Oare a reusit vreun baiat sa inteleaga ce vrea fata de langa el?? sau macar intelege de ce acestea isi schimba starile asa din senin?? :-s k eu nu mai inteleg nimik :bebelush: <--- exact asta sunt acum :|

Are you sure?? :-s
s3v3r

Descurcaret
Descurcaret

Location: locatia ZERO va transmit in direct ... br/ct :))=))

Postby copilasu_l on Tue May 09, 2006 6:32 pm

N-ai sa le intelegi niciodata, nu o sa le intelegem niciodata cum nici ele nu o sa ne inteleaga pe noi. Cand zici ca relatia merge bine, ca totul e bine atunci iti tranteste una de te da pe spate. Stiu persoana care in mai putin de 5min de la "te iubesc" a ajuns la "nu vreau sa te mai vad". Eu unu nu ma mai chinui sa le inteleg

[ot]Te deranjeaza mult daca scoti acel "ma" din titlu?![/ot]
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby Catalin on Tue May 09, 2006 7:50 pm

Copilasu_l ti-a raspuns la intrebare, ai sa intelegi femeia doar atunci cand ea va comunica cu tine asa cum trebuie, desi nu ai sa vezi femeie care iti va spune tot ce o apasa.

Consider ca femeile sunt mult mai dificile ca barbatii, desi lumea comenteaza in privinta asta.

Barbatul nu se suceste cu 180 de grade asa cum o face femeia......in legatura cu multe chestii.

Ma opresc pentru ca daca continui, o sa imi urc toate prezentele feminine in cap si nu vreau asta. :s195:

Catalin

membru special
membru special

Postby T3ST3R on Tue May 09, 2006 8:22 pm

[ot]titlu modificat - a fost scos acel "ma baietilor"... ne aflam in sectiunea BAIETILOR, deci e clar ca intrebarea este in principal baietilor adresata.[/ot]
Image
va multumim ca ati ales http://www.discuta-liber.com
T3ST3R

Administrator
Administrator

Postby skumpika on Tue May 09, 2006 9:09 pm

Nu trebuie sa va chinuiti sa ne intelegeti, acceptati-ne pentru ca si noi ne intrebam cum oare sa va intelegem. :don't-know: Dupa ce ne acceptati stati si intrebati-va "oare de ce a facut asta? oare nu e si vina mea?". "Speciile" noastre nu se inteleg din cauza orgoliilor. :sht-up:

Orice drum parcurs pana la capat duce exact nicaieri. Escaladeaza muntele doar atat cat sa te convingi ca e munte. Din varful muntelui nu poti sa vezi ca e munte.
Frank Herbert ~ "Dune"
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Catalin on Tue May 09, 2006 9:23 pm

skumpika wrote:"Speciile" noastre nu se inteleg din cauza orgoliilor. :sht-up:

Oare? Poate asa este dar de orgoliul la "specia" voastra nu vorbim? Mai bine cautam raspunsul la aceasta intrebare decat sa ne cautam defectele la fiecare "specie".
:s123:
Catalin

membru special
membru special

Postby ^Angel^ on Tue May 09, 2006 10:02 pm

dar ea a spus speciile noastre...nu s-a referit numai la voi ci si la noi
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby s3v3r on Tue May 09, 2006 10:45 pm

sa nu degeneram deci decat sa intelegem fete/femeile ... mai bine ne punem pofta in cui sau poate ne ajuta fetele de forum k ele stiu mai bine ;)
Are you sure?? :-s
s3v3r

Descurcaret
Descurcaret

Location: locatia ZERO va transmit in direct ... br/ct :))=))

Postby Cherry on Tue May 09, 2006 10:58 pm

Nu trebuie sa va chinuiti sa le intelegeti, ci sa le acceptati asa cum sunt. Veti vedea in final ca daca le acceptati asa cum sunt le veti si intelege. GARANTAT! ;)
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby MoshCraciun on Tue May 09, 2006 11:03 pm

Cu riscul de a parea arogant....(si nu!..nu sunt!)....pot afirma ca inteleg femeile.
Da!Poate ca au cateodata un comportament "ciudat"...si niste stari de neinteles.....dar.....poate ca nu cunoastem toata "povestea" din "spatele povestii".....sau..... poate ca au nevoie de "ceva" in viatza lor....care le face sa se comporte asa.....la asta v-ati gandit?......:s102:
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Next

Return to Ce e-n mintea baietilor ?