If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Sufletul gol.............

Vreti sa discutam despre ceva ce nu isi are locul in nici una din categoriile de mai sus, dar are legatura cu sentimentele? Aici este locul.

Postby vera on Fri Apr 21, 2006 2:23 am

eu imi fac singura de lucru, ma implic in tot felul de chestii, evit sa raman singura... adica parazitez mereu pe langa vreo prietena sau pe langa fratemiu sau cine-o fi numa sa pot vorbi shi sa nu am timp sa-mi las mintea sa o ia razna... e singura metoda... shi nu e legat de vreun tip pentru ca niciodata (cu o singura exceptzie, iar tipul e foarte departe si ma gandesc ca a trecut deja destula vreme... un an nu e putzin chiar daca uneori mai vorbim...) ei n-au reushit sa umple golul asta... au fost multzi shi sunt shi vor mai fi dar nu ei sunt leacul...

dar ma gandesc cu groaza ca peste un an nu vor mai fi aceshtia langa mine, aici am refer la prieteni shi la frate-miu shi voi fi singura intr-un orash strain dar imi voi gasi o ocupatzie...

cand chiar simt ca peretzii ma strivesc imi indes cashtile in urechi, dau melodiile de la offspring, coma sau vitza de vie la maxim (ciudat ca toate imi amintesc de el... dar e o forma de autotortura care insa cu timpul shi-a pierdut din intensitate!) shi plec de nebuna prin orsh, nici macar nu ma gandesc pe unde sa merg... pur shi simplu merg pana obosesc, mi se goleshte mintea de ganduri idioate shi simt nevoia sa ma intorc shi sa vorbesc cu cineva...

dar oricum golul asta sufletesc e datorat mai ales faptului ca shtiu faorte bine ce va urma in viatza mea... shtiu ca o voi lua inevitabil de la capat shi asta ma roade... simt ca o sa pierd o groaza de persoane, de lucruri chiar, care pana acum s-au integrat in viatza mea, m-au definit intr-un fel sau altul shi in scurt timp vor disparea, va trebui sa renuntz la ele... e nasol sa shtii ce va urma shi sa ashteptzi neputincios inevitabilul...

... au batut campii in cel mai rau mod posibil nu?

'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Fri Apr 21, 2006 9:22 am

vera wrote:... au batut campii in cel mai rau mod posibil nu?
[ot]nu :P[/ot]
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Catalin on Tue May 09, 2006 10:27 am

Ok, am sufletul gol in acest moment si numai cineva il poate umple pentru a uita de acest gol.

Unde esti ca eu nu te vad? :bang-bang-3:

Catalin

membru special
membru special

Previous

Return to Alte discutii despre sentimente