Snappy wrote:si totusi ce e prostitutia legalizata in afara? statistic vorbind...
a scazut numarul de imbolnaviri? numarul de clienti? numarul de santajuri? traficul de carne vie nu mai este asa "in floare"?
cu alte cuvinte... ce a adus bun si ce a adus rau legalizarea prostitutiei?!? si ma refer la date exacte, nu la simple presupuneri...
stie cineva? este cineva informat la acest capitol?
Da eu stiu cate ceva de datele astea de la un tavaras care munceste in Olanda si bolile au scazut pt ca sunt duse la medic cel putin o data pe luna, au taxa pusa pe asa ceva care insemna un venit bun pt statul respectiv , totu se practica in locuri bine stabilite si care e prinsa ca practica acest lucru inafara zonei este amendata, si nu stiu daca voi vedeti ca majoritatea traficului cu carne vie se intampla numai in tari unde prostitutia e ilegala deoarece pesti iau de aici fete si le trimit acolo une e legal sa o faca si multe din asa zisu trafic de carne vie stiti de la ce vine? .... pai fata practica aici in tara prostitutia si parinti ei nu stiu si pestele o ia de aici si o trimite in starinatate si fata se lasa rapita ca sa nu afle parinti ei ca se prostitueaza de buna voie... si oricum cu argumente pt legalizare am o gramada miar lua cel putin 1 ora sa le scriu dar treaba e ca mai am si alta treaba

" stupid...

ce tare, Snappy!