If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ne spuneti marele secret?

Arata lumii ca si pe tine te doare. Vorba celor de la Holograf - "Si baietii plang"

Postby p3g@s on Mon May 08, 2006 4:42 pm

Hazard wrote:mai bine arati ca te doare si ca iti pasa decat sa fii doar o piatra care nu simte, care nu tradeaza asta prin nimic.. poate vei fi considerat vulnerabil sau slab dar macar se vede ca ai si tu un suflet, o inima, ca stii sa iubesti si ca intelegi iubirea

Asta depinde si fata de cine trebuie sa arati ca te doare ;)....dusmanului in nici un caz :bang-bang-3:

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby s3v3r on Mon May 08, 2006 4:53 pm

Hazard wrote:mai bine arati ca te doare si ca iti pasa decat sa fii doar o piatra care nu simte, care nu tradeaza asta prin nimic.. poate vei fi considerat vulnerabil sau slab dar macar se vede ca ai si tu un suflet, o inima, ca stii sa iubesti si ca intelegi iubirea

hei pai nu am zis chiar dak uneori te ascunzi dupa deget... deci knd faci asta crede-ma ca o vad si cei din jur ca esti intors pe dos trust me ;)
Are you sure?? :-s
s3v3r

Descurcaret
Descurcaret

Location: locatia ZERO va transmit in direct ... br/ct :))=))

Postby Ice on Sun Jul 09, 2006 10:34 am

Snappy wrote:nu crezi cartush? ;)

priveste atent in jurul tau. o sa te minunezi...

aaaa... uita-te in spatele zambetului unora ;)

Cata dreptate... ramaii uimit sa vezi cum lumea zambeste doar ca sa se minta ca nu doare. Si cand ajung acasa isi fac din nou loc lacrimilor ce le brazdeaza sufletul. Suferinta e o traire sufleteasca, trairile sufletesti sunt umane, omul este predispus greselilor. Asa ca ... sa fie suferinta o greseala???

Frchterlich/ ist einer, der nicht zu verlieren hat. Teribil/ este acela care nu are nimic de pierdut. ( Goethe).

:s058: Silence is the virtue of fools. :s058:
Ice

membru special
membru special

Postby jADI on Sun Jul 09, 2006 11:29 am

Pe mine ma doare (nush ce ma doare, dar ma doare nashpa) cand spun ceva sincer si sunt luat la misto, ori se crede ca glumesc...

[ot]@ice - suferinta e realitate. get used to it, if not... make way... you're holding the line :death: [/ot]
Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby Catalin on Thu Aug 10, 2006 1:58 am

Marele secret? Ca nu ne intelegeti pe noi barbatii, asa cum nici noi nu va intelegem pe voi, femeile.

Punct.... :s122:

"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby changer on Thu Aug 10, 2006 9:39 am

sunt o groaza de lucruri care ne doare pe noi baietii(nu numai fetele is cu sentimentele ci si baietii :-t , numai ca ne chinuim sa nu aratam intotdeauna sau cui consideram noi ca n-ar trebui pentru ca asta-i firea omeneasca, ca voi fetele nu faceti asa ceva nu? :TaZ: , sa fim seriosi de amandoua partile sunt unele chestii care ne doare, ori daca esti baiat sau fata....daca esti luat/a la misto de cel/cea de care iti place cu adevarat nu crek te simti super misto, sau daca traiesti intr-o minciuna cu acea fata......si dupa cateva sa zicem daca se va ajunge la luni afli ca ea de fapt mai are si pe un al doilea...nu ne simtitm prea bine ;) , da deh cum nici noi baietii nu ne simtim super, nici voi fetele nu o faceti(daca va-ti afla in aceeasi situatie), asa ca unele chestii sunt valabile pentru amandoua partile, sa nu fi bagat in seama de fata care o data cauta ea sa vorbeasca cu tine...(am spus deja cam multe :D , ma iau dupa baietii al alergat gol pe faleza ca zic toate prostiile :lol: )so durerea exista si la baieti :-P
P.S. @Cataline ai dreptate :yesss:
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby T_X on Fri Aug 11, 2006 12:22 am

changer wrote:, ma iau dupa baietii al alergat gol pe faleza ca zic toate prostiile :lol: )

[ot] deja tre sa faci o tura :)) te-ai scapat [/ot]
T_X

Descurcaret
Descurcaret

Postby changer on Fri Aug 11, 2006 12:53 am

[ot]o tura de ce ? de faleza o fac ( a da imbracat sau macar cu o frunza mare :D) , de oras NO WAY :s123: [/ot]
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby MoonLight on Mon Sep 11, 2006 8:15 pm

Hey get :s016:
WARNING! Due to overfeeding some pigeons may become aggressive!
Image
MoonLight

membru special
membru special

Ce ii doare pe baieti?

Postby thenineoneone on Wed Sep 13, 2006 9:22 pm

o intrebare delicata...pai sunt multe lucruri ce i ar putea durea pe baieti....respingerea unei fete pe care o plac....despartirea de fata care a iubit o atat de mult.....un esec in viata......si poate multe altele.
Chestia e ca niciodata nu poti sti ce e in mintea unui baiat. Depinde de temperament,caracter, de educatia care a primit o.

---[ Snappy = "mesaj facut din topic raspuns si lipit cu un alt topic ce trata acelasi subiect" ]---
thenineoneone

Invatacel
Invatacel

PreviousNext

Return to Ce ii doare pe baieti ?