[/ot]

[/ot]

rabbyt wrote:mai copilasule pt mine parerea prietenilor apropiati conteaza. si dak ei zic ca fata nu e cum o vezi u la inceput, incepi si u sa-i vezi defectele si sa-ti dai seama ca nu e totul asa frumos ca atunci cand esti indragostit. sa nu zici ca u nu ai avut prieteni care au avut o prietena urata, si carora iti venea sa le zici sa nu mai umble cu monstrul pe strada. sa fim seriosi.

rabbyt wrote:la varsta asta eu nu ma gandesc inca la fericire sau la femeia vietii
ce naiba frate vad ca ai 28 de ani si cred ca nu ai prietena si esti cam disperat , te-ai cupla cu oricine
centura e plina de bagaboante, si eu mai degraba as fi un baiat de baiat in cartier si sa trag in bagaboante, decat sa trag intr-o singura fata si sa rada tot cartieru de mine si de ea.

3y3 wrote:rabbyt cand a zis ca centura e plina cred ca s-a referit ca el ar prefera sa isi traiasca viata decat sa se complice acum la o relatie serioasa ...
catalin la faza cu trasu numai u in ea am sa iti spun o intrebare ( pt ca stim cu toti ca multi ne implicam in cate o relatie si de fapt stam cu aceea pers ca sa nu zicem ca nu avem pe cineva aproape si defapt nu tinem prea mult la aceea pers) .... u esti sigur ca esti singuru care trage in ea, si pe la spatele tau numai e si cu altu???
iti trebuie si o prietena pe care sa o iubesti si alaturi de care sa fii fericit ca nu poti toata viata sa chemi fata cartierului si sa te distrezi cu prieteni

Nina wrote: Suntem aici pentru a discuta, nu pentru a ne certa.

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests