If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ati plans(plange) vreodata in fata unei fete?

Arata lumii ca si pe tine te doare. Vorba celor de la Holograf - "Si baietii plang"

Postby 3y3 on Sat May 06, 2006 12:54 am

[ot]pai faza cu banana am inteles ca e o gluma...numai la circ daca esti faci asa ceva... dar u cand ai spus faza cu banana te refereai (cel putin asa am inteles eu) ca de multe ori dragostea e oarba si de multe ori nu realizezi ce faci atunci cand esti indragostit faci lucruri stupide fara sa realizezi cat de ridicole sunt si de aia trebuie sa te trezesti la timp ca pe urma o sa cazi in ridicol, in prostie si o sa ajungi de rasu lumii... si ai dreptate raspunsul l-am dat in mesajele anterioare[/ot]

Ma bucur ca e o domnisoara care prezinta stirile pt ca de fiecare data vestile proaste le aduc femeile...
3y3

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Sat May 06, 2006 9:07 am

v-a murit vreodata cineva drag? stiti senzatia aia ca NU vrei sa lasi vreo lacrima sa curga, dar nu o poti controla si ea incepe sa curga? e drept ca aceasta comparatie e cam deplasata, dar ideea e ca atunci cand cineva te-a rascolit tare daca ai iubit cu adevarat acea persoana nu o sa poti sta rece... si chiar daca poti sta - credeti-ma de 2 ori am facut asta si de 2 ori mi-am luat-o in cap urat - pt ca atitudinea asta rece lasa in urma sa o idee de genul "l-a durut in cot de mine"...

nu zic acum "baieti hai sa bocim ca la inmormantari dupa o fata", dar - repet - nu prea pot crede ca in momentul in care iubesti o EA si EA iti rastoarna toate ideile, toate planurile nu ti se umplu ochii de lacrimi si nu scapa 1-2...

prin a plange in fata unei fete nu se intelege a uda 5 batiste... daca ti s-au umplut ochii de lacrimi e tot aia... deci - cu mana pe inima zic ca nu prea cred ca exista om care sa iubeasca si caruia sa nu i se intample asa ceva in viata lui...

cu respect :olaaa:
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby 3y3 on Sat May 06, 2006 3:32 pm

ai dreptate snappy dar aici era vb ca sa plangi in fata unei fete.... aia cu plansu la inmormatare e f deplasata pt ca acolo depinde de firea omului unii plang f mult si alti poate chiar deloc ( am vazut oameni care nu au plans la inmaormantari chiar daca au pierdut pe cineva drag) si acolo nu conteaza ca te vede toata lumea pt ca e ceva normla sa plangi cand pierzi pe cineva drag... inca ceva daca e sa plangi din dragoste nu plangi in fata tuturor pesrsoanelor, in fata prietenilor, in fata unei fete sau in fata celui mai bun tovaras te duci undeva si plangi ca nu trebuie sa stie lumea din ce cauza suferi u si cand ai terminat de plans o iei de la capat ca viata merge inainte si din moment ce ea te face sa suferi din dragoste nu merita sa mai stai cu ea pt ca daca ar fi sa tina la tine sa te iubeasca nu e normal sa te faca sa suferi dar nici u pe ea ( certuri mai exista dar daca se ajung asa departe in cat sa te faca sa suferi sa versi macar o lacrima de tristete nu merita continuat relatia)

Ma bucur ca e o domnisoara care prezinta stirile pt ca de fiecare data vestile proaste le aduc femeile...
3y3

Descurcaret
Descurcaret

Postby Nina on Sat May 06, 2006 6:57 pm

Dragilor, voi baietii sunteti asa scumpi cand aratati ca va pasa. Si o lacrima scapata, din sufletelul unui baiat dur, poate fi asa dulce!
Important e in fata cui plangi, iar voi sunteti baieti destepti, nu va apucati sa plangeti in fatza oricarei parasute (scuze, nu m-am putut abtine). Sentimentele nobile nu trebuie sa starneasca rasul, de aceea o persoana care nu intelege o lacrima, nu merita!!!
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Snappy on Sat May 06, 2006 7:59 pm

[ot]@3y3 - am zis ca este camdeplasata comparatia... si faza cu a nu plange la o inmormantare si eu sunt adeptul ei[/ot]

oricum... fie ca scapi o lacrima in fata ei, fie ca o scapi gandindu-te la ea e tot cam aia... stiti de ce? pt ca daca ea tine la tine nu va face ceva ridicol din asta... dar ma rog... cum am mai zis prin alte locuri - alta e sa se intample la cineva la care chiar tii si alta e sa incepi cu fake crying doar asa - ca sa pari mai sentimental ;)

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

Postby rabbyt on Sat May 06, 2006 10:05 pm

mai baieti la urma urmei nu se plange in fata nimanui, fie fata sau baiat, dak suferi si iti vine sa plangi (numai la moartea unei rude apropiate in cazul meu) atunci plangi in momentele in care esti singur. nu plangi in fata tuturor. plangi doar pentru a li se face mila de tine la fete , sa vada ca suferi si sa fie "alaturi de tine ;) . eun asta as face dak ar fi vb de o fata oarecare.
rabbyt

Invatacel
Invatacel

Postby Keira on Sun May 07, 2006 12:10 pm

*** "ma refeream ca te vede lumea pe forum cand scrii ca ai plans in fata unei fete si unii poate te cunosc. si dupa aia s-ar putea sa rada un cartier sau o scoala de tine"
*** "multi se baga inseama de aiurea si nu stiu sa isi tina gura atunci cand trebuie si sa tina un secret, si dintr-o data dintr-un baiat respectat devi o fetita"

Am extras 2 citate din ce s-a spus mai sus. Concluzia: MULTI BAIETI VOR SA FIE CEEA CE NU SUNT CA SA ISI "APERE" STATULUL DE MACHO. Sentimentul ca esti macho si ca rad baietii de tine daca plangi pt o fata, ar fi trebuit sa dispara pe la varsta de 18 ani. A fi barbat nu inseamna sa mergi dupa ideea "EU NU PLANG NICIODATA DUPA O FATA", caci daca ideea asta persista coboram cu o treapta mai jos.
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby MindLord on Mon May 08, 2006 12:28 pm

am vazut zilele trecute la televizor un interviu cu un foarteee puternic si temut om de afaceri roman care se imbraca (uneori, nu intotdeauna) in roz si care zicea "imi e mila de cei care trebuie sa se imbrace in negru ca sa arate ca sunt mai barbati".... think about that!!! daca voi credeti ca ceea ce e la exterior dovedeste cat sunteti de puternici... atunci... cam aveti probleme cu increderea de sine... no offense!
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby Ice on Sun Jul 09, 2006 11:05 am

Nina wrote: Si o lacrima scapata, din sufletelul unui baiat dur, poate fi asa dulce!
Sentimentele nobile nu trebuie sa starneasca rasul, de aceea o persoana care nu intelege o lacrima, nu merita!!!

Permite-mi sa te contrazic ... e dulce pentru voi care o vedeti... pentru noi care o simtim, e cel mai amar lucru pe care l-am gustat vreodata. Cand iti ajunge pe buze si realizezi ce sarata e ... si cat de tare doare, mai rau decat nodul din gat, pe care il simti, pentru shtiu eu ce... iti cam vine sa lovesti tot ce vezi in fatza ochilor.Trust me ... si acum ma doare pumnul.

Am plans in fata unei fete, unei prietene de suflet, lacrimile erau varsate, pentru MINE si pentru TOT ce se intampla in viatza mea momentan. A fost singura persoana care a shtiut ce , cum si cand sa imi spuna, ca sa ma linisteasca. Mi-a fost alaturi cand cei pe care am mizat ca vor fi, nu au fost.

( PS: mizasem c vor fi alaturi de mine persoane de genul " LOOK AT ME SUNT PLIN DE TESTOSTERON, SI NU PLANG NICIODATA" ... :)) au fost prea lasi sa fie alaturi de mine.... TIPIC MASCULIN.
Frchterlich/ ist einer, der nicht zu verlieren hat. Teribil/ este acela care nu are nimic de pierdut. ( Goethe).

:s058: Silence is the virtue of fools. :s058:
Ice

membru special
membru special

:)

Postby thenineoneone on Wed Sep 13, 2006 9:29 pm

inca nu am patit chestia asta...dar nici nu mi doresc...sincer sa fiu am plans dupa o fata ..nu in fata ei ...
thenineoneone

Invatacel
Invatacel

Previous

Return to Ce ii doare pe baieti ?