If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

"Goana dupa sex"

Cel mai bine o stiu chiar ei... sau poate ca nu... dar o vor recunoaste aici dand niste exemple?... Sincer eu ma indoiesc, dar ca si la fete - ramane de vazut asta, nu?...

Postby rabbyt on Sat May 06, 2006 10:32 pm

da 3y3 da fetele care posteaza pe acest forum nu cred eu ca sunt asa parsive cum zici u. sunt fete care stau cu baieti numai pt bani, asta da, n-am ce zice, sunt de acord, da fetele astea ii fac de bani numai pe prosti, pe disperati, ca si colegul ala al tau de care ai povestit ;) . nu cred ca prmiteai u unei fete sa faca asa cu tine. vad ca esti baiat destept si te duce capu si iti dadeai seama ca ea vrea sa profite de tine. ce zici? am dreptate?

rabbyt

Invatacel
Invatacel

Postby Catalin on Sun May 07, 2006 12:33 am

[ot] Vezi ca postezi numai aiurea si culmea mai si jignesti membrii FORUMULUI, are rost sa iti mai zic ca mesajele vor fii sterse? Nu de alta dar sa nu te mai chinui sa scrii atata............ai o gramada de offtopicuri, mesaje cu continut "de cartier" si daca vrei sa ramai in continuare pe aici vezi ca exista un regulament care trebuie citit si respectat. Discutiile despre c***e, bagaboante si ce mai vrei tu, rezolvati-le in privat.[/ot]

Nu stiu ce se face atata TAM-TAM pe cel sex, la urma urmei si fetele si baietii se gandesc la asta si pana la urma se ajunge acolo intr-o relatie.

Aventurile care implica sex? Sincer am avut parte de asa ceva cand eram drac tampit si nu stiam altceva decat pierdut nopti, bairamuri, bautura si femei.....nici nu stiam cand treceam de la o activitate la alta. :s195:

Ok, a fost frumos, m-am distrat dar.......la un moment dat am simtit nevoia de altceva, sa ma cumintesc oleaca si sa ma indrept spre alte orizonturi.
Hai sa fim seriosi, astia care ziceti ca "femeie, ca sex ca nu stiu ce, ce imi trebuie relatie stabila?" nu ati simtit nevoia de o femeie langa voi dar nu sa scrie pe fruntea ei sex neaparat? Sa va inteleaga, sa va spuna vorbe dulci si sa va ridice cand sunteti la pamant?

Nu stiu voi dar eu sincer, m-am saturat de c***e,producatoare, perverse, interesate si restul femeilor "cu scoala superioara".
Vreau cineva care sa stea langa mine si cand o duc bine si cand fac foamea, acolo se vede dragostea adevarata "la bine la rau dar impreuna".
Catalin

membru special
membru special

Postby skip on Fri May 12, 2006 12:50 pm

da vor poate fetele mai mult decat baieti

Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby dr claw on Wed Dec 27, 2006 4:30 am

am inteles eu prost sau acest topic se ferea la goana dupa sex cu oricine gasesti, ca intr-o reletie mie mi se pare ceva normal.... cred :-/
i can see you Image
dr claw

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: claw89.hi5.com
baiat / fata ?: baiat

Postby Kelso on Wed Dec 27, 2006 4:54 pm

Keira wrote:Multi baieti , stau si vrajesc o fata doar pentru a se culca cu ea. Odata ce a facut-o , nu o mai baga in seama.

Sunt fete prea oarbe,indragostite,care cedeaza cu usurinta barbatilor care le spun cateva cuvinte romantice si fete care sunt constiente ca "vrajeala" nu o sa tina la infinit si ca pana la urma tot se va ajunge la un punct final...

Si barbatul si femeia se gandeste la sex. Noi avem impresia ca ei sunt cei inebuniti dupa sex dar de fapt cred ca e invers :)) sau undeva pe la mijloc :D

Ar trebui sa fim constienti de faptele noastre,sa facem sex/dragoste atunci cand suntem siguri de sentimentele celui de langa noi ca sa nu avem mai tarziu ce regreta....

Te simti folosita cand vezi ca el dupa ce si-a facut treaba isi vede de drum si uita de existenta ta. Mai sunt si barbati care procedeaza asa....totusi eu nu cred ca e vina barbatului,ci a femeii pentru ca a crezut in niste cuvinte goale fara sa se convinga daca e real ceea ce sustine sau nu.

Si femeile folosesc barbatii...si inca cum... :-t

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby MindLord on Fri Jan 12, 2007 8:17 pm

wench wrote:
Si barbatul si femeia se gandeste la sex. Noi avem impresia ca ei sunt cei inebuniti dupa sex dar de fapt cred ca e invers :)) sau undeva pe la mijloc :D

asta e de imprimat si pus in rama ! asa ca barbati ia sa ne punem de acuma sa ne gandim si mai mult ca sa le ajungem odata pe fetele astea. Vor sa aiba intaietate chiar la domeniul asta????!!!!! NICIODATA :P :s104: :s099:
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby rox on Fri Jan 12, 2007 11:22 pm

sex...hehe ce vremuri... 8->
de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

Postby MindLord on Sat Jan 13, 2007 12:16 am

[ot]prea scurte, rox ? :))[/ot]

---[ ashes = "offtopicul se foloseste cu tag-ul special ;) - a se vedea regulamentul pentru mai multe detalii" ]---
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby rox on Sat Jan 13, 2007 9:03 am

[ot]scurte si frumu 8-> (din pacate :( )[/ot]

---[ ashes = "offtopicul se foloseste cu tag-ul special ;) - a se vedea regulamentul pentru mai multe detalii" ]---
de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

Postby MindLord on Fri Apr 27, 2007 9:52 pm

mai nush cum se face dar mie mi se pare in continuare ca sexu ii o chestie buna si folositoare .... si aseara am fost la jogging :)) asta asa ca sa fiu in concordanta cu "goana" din topicul asta :lol:
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

PreviousNext

Return to Cat de rai sunt baietii ?