If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ce doresc barbatii de la o femeie.

Pentru unele este o curiozitate mare... pentru altele raspunsul chiar nu conteaza...

Postby 3y3 on Fri May 05, 2006 10:34 pm

[ot] tare faza cu sexu oral =)))...si eu nu arunc cu rosii in tine pt ca nu am de ce si in al doilea rand sunt cam scumpe in aceasta perioada :P[/ot]

Ma bucur ca e o domnisoara care prezinta stirile pt ca de fiecare data vestile proaste le aduc femeile...
3y3

Descurcaret
Descurcaret

Postby rabbyt on Fri May 05, 2006 11:39 pm

mai copilasule pt mine parerea prietenilor apropiati conteaza. si dak ei zic ca fata nu e cum o vezi u la inceput, incepi si u sa-i vezi defectele si sa-ti dai seama ca nu e totul asa frumos ca atunci cand esti indragostit. sa nu zici ca u nu ai avut prieteni care au avut o prietena urata, si carora iti venea sa le zici sa nu mai umble cu monstrul pe strada. sa fim seriosi.

---[Snappy = "mesaje lipite (consecutive la interval foarte scurt)" ]---

bv andreeam tare faza. asta arata ce vor baietii de la fete. asta e la alt topic :d sorry. bv inca o data. si vb lu 3y3 sunt scumpe rosiile frate :D
rabbyt

Invatacel
Invatacel

Postby copilasu_l on Sat May 06, 2006 6:51 am

rabbyt wrote:mai copilasule pt mine parerea prietenilor apropiati conteaza. si dak ei zic ca fata nu e cum o vezi u la inceput, incepi si u sa-i vezi defectele si sa-ti dai seama ca nu e totul asa frumos ca atunci cand esti indragostit. sa nu zici ca u nu ai avut prieteni care au avut o prietena urata, si carora iti venea sa le zici sa nu mai umble cu monstrul pe strada. sa fim seriosi.

mai rabbyt, aici gresesti. Tu cu cine faci sex?! Tu cu cine te plimbi de manuta ca doi porumbei?! Tu cu cine iti faci familia(pe care banuiesc ...ca ai s-o vrei)?! Tu alaturi de cine te trezesti dimineata si ii dai un sarut?! Cu prietenii sau cu "ea"?! Ce ma doare pe mine ca nu-ti place tie de iubita mea?! Nu-ti place de ea dar esti prietenul meu?! OK, foarte bine dar atat timp cat este cu mine o respecti(pentru ca imi esti prieten)...... si iti dau dreptul sa nu-ti spui nici o parere despre ea. Si chiar daca ma despart de ea tot nu te las sa o barfesti sau sa-ti dai cu parerea. Eu chiar nu pot intelege faza asta: Nu ma intalnesc cu X pentru ca nu o plac prietenii mei, hai ma ce naiba doar nu mai suntem copii de gradinita. Ce-mi face prietenul daca ma intalnesc cu o tipa pe care el nu o place?! Isi ia jucariile si pleaca?!

Apropo de prietenii mei - chiar daca au avut vreo fata mai putin draguta langa ei, am stiut sa ne respectam si sa o respectam pentru ca era cu prietenul nostru. Poate nici pe a mea iubita nu o plac\simpatizeaza unii din prieteni dar o accepta pentru ca este cu mine si n-au ce face(si oricum nu conteaza ce place altora, conteaza ce-mi place mie)

Iti dau un sfat(prima data gratis, urmatorul costa): las-o mai moale cu "gura lumii" ca s-ar putea sa treaca fericirea pe langa tine si din cauza prietenilor sa o pierzi

95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby rabbyt on Sat May 06, 2006 9:48 pm

la varsta asta eu nu ma gandesc inca la fericire sau la femeia vietii. ce naiba frate vad ca ai 28 de ani si cred ca nu ai prietena si esti cam disperat , te-ai cupla cu oricine. centura e plina de bagaboante, si eu mai degraba as fi un baiat de baiat in cartier si sa trag in bagaboante, decat sa trag intr-o singura fata si sa rada tot cartieru de mine si de ea.
rabbyt

Invatacel
Invatacel

Postby Catalin on Sat May 06, 2006 10:22 pm

[ot] Rabbyt, atentie la limbaj ca nu esti in cartier aici si din intamplare Copilasu_l are prietena si te asigur eu ca nu este disperat. La urmatoarea abatere orice mesaj grosolan va fi sters.[/ot]

Nu a zis nimeni ca ai sa gasesti femeia vietii tale la 19 ani dar te gandesti la o relatie cat de cat serioasa cu cineva, cel putin asa e normal.
Tu uiti o chestie, fata aia singura care tragi tu in ea cel putin este a ta si numai a ta, in alea de pe centura mai trage un oras pe langa tine......iti convine afacerea nu? :s195:

Si explica-mi si mie te rog, de ce ar rade cartierul de tine daca ai trage intr-o singura fata?
Nu de alta dar nu sunt baiat de baiat in cartier si chiar nu inteleg ce vrei sa zici.

Catalin

membru special
membru special

Postby copilasu_l on Sun May 07, 2006 6:24 am

rabbyt wrote:la varsta asta eu nu ma gandesc inca la fericire sau la femeia vietii

Si cam la ce se gandeste un baiat de 19ani?! Bine, poate nu la femeia vietii lui(desi sincer ma indoiesc) dar nici la fericire?!

ce naiba frate vad ca ai 28 de ani si cred ca nu ai prietena si esti cam disperat , te-ai cupla cu oricine

Ce sa spun, am si prietene si prieteni si amice si amici. Daca te referi la iubita......am si iubita si da sunt putin cam disperat. Ma gandesc cum sa o fac mai fericita cu fiecare zi, si din fericire eu nu ma cuplez ca nu sunt un sistem mecanic

centura e plina de bagaboante, si eu mai degraba as fi un baiat de baiat in cartier si sa trag in bagaboante, decat sa trag intr-o singura fata si sa rada tot cartieru de mine si de ea.

Aici m-ai lamurit..... :s086:

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby 3y3 on Sun May 07, 2006 12:59 pm

rabbyt cand a zis ca centura e plina cred ca s-a referit ca el ar prefera sa isi traiasca viata decat sa se complice acum la o relatie serioasa ...

catalin la faza cu trasu numai u in ea am sa iti spun o intrebare ( pt ca stim cu toti ca multi ne implicam in cate o relatie si de fapt stam cu aceea pers ca sa nu zicem ca nu avem pe cineva aproape si defapt nu tinem prea mult la aceea pers) .... u esti sigur ca esti singuru care trage in ea, si pe la spatele tau numai e si cu altu???

si catalin ai dreptate ca iti trebuie si o prietena pe care sa o iubesti si alaturi de care sa fii fericit ca nu poti toata viata sa chemi fata cartierului si sa te distrezi cu prieteni
Ma bucur ca e o domnisoara care prezinta stirile pt ca de fiecare data vestile proaste le aduc femeile...
3y3

Descurcaret
Descurcaret

Postby Nina on Sun May 07, 2006 1:10 pm

stiti ce nu inteleg eu? De ce punctul vostru de vedere e mai important decat al nostru si incercati sa ni-l bagati cu forta pe gat?
Desi vi s-a atras atentia, continuati sa folositi cuvinte jignitoare la adresa celorlalti membri. Suntem aici pentru a discuta, nu pentru a ne certa.
Plus ca ne-am indepartat de mult de topic!!!
Femeile nu sunt obiecte....sincer, ma simt jignita de tot ce scrieti voi aici....am o relatie de lunga durata, iubitul meu e numai al meu, iar eu sunt numai a lui. Si nu cred ca rade cineva de el ca atentia lui se indreapta doar catre mine.
Va rog foarte frumos sa incercati sa nu va abateti de la subiect si sa nu mai jigniti membrii!!!
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby 3y3 on Sun May 07, 2006 1:28 pm

[ot] Nina in viata exista mai multe categorii de oameni printre care se numar si unii care vor relatii serioase si unii care vor doar aventuri pana la o varsta cand considera ei ca e si timpu lor sa isi intemeieze si ei o familie
si nu cred eu ca numai baieti cauta sa se distreze si sa isi faca mai tarziu o relatie serioase mai sunt si fete dar numarul e f mic
nimeni nu vrea sa va bage cu forta pe gat punctu nostru de vedere
si inca ceva eu unu cel putin nu vad sa se certe lumea pe aici....eu vad doar membri ai forum-lui care discuta liber despre acest subiect si poate nu realizez eu dar fa si mie o lista cu acele cuvinte pe care u le crezi jignitoare[/ot]
3y3

Descurcaret
Descurcaret

Postby copilasu_l on Sun May 07, 2006 2:20 pm

3y3 wrote:rabbyt cand a zis ca centura e plina cred ca s-a referit ca el ar prefera sa isi traiasca viata decat sa se complice acum la o relatie serioasa ...

E o treaba sa-ti traiesti viata si alta treaba sa mergi la panaramele de pe centura.

catalin la faza cu trasu numai u in ea am sa iti spun o intrebare ( pt ca stim cu toti ca multi ne implicam in cate o relatie si de fapt stam cu aceea pers ca sa nu zicem ca nu avem pe cineva aproape si defapt nu tinem prea mult la aceea pers) .... u esti sigur ca esti singuru care trage in ea, si pe la spatele tau numai e si cu altu???

Sper sa nu-ti raspunda Catalin. Nu se pune cand fata e o cu**va. Dar tu ai idee cam ce inseamna incredere in persoana iubita?! Pentru ca daca ai sti sigur nu ai pune asa gen de intrebare

iti trebuie si o prietena pe care sa o iubesti si alaturi de care sa fii fericit ca nu poti toata viata sa chemi fata cartierului si sa te distrezi cu prieteni

Am vrut sa ma leg de varsta dar nu se cade........deci. eu care sunt "mai mosh" si care (daca o sa cititi putin pe acest forum)am avut o viata destul de "urata" poate o sa intelegeti ca: Una e viata de cartier si alta iubita. Astea doua nu sunt impreuna. Una e sa te duci la o cu**va cu baietii, alta e sa-mi spuna mie un tovaras ca nu-i place de iubita mea(secunda 1 e lovit, cat imi e el de "prieten"). Si chiar si in ziua de azi, baietii sunt baieti iar iubita e iubita MEA. Nici dracu, nici altcineva nu se leaga de ea sau isi da cu parerea ca e mancat de molii.

S'auzim de bine la o :betia:

Nina wrote: Suntem aici pentru a discuta, nu pentru a ne certa.

Nina, nu se cearta nimeni. Este doar o contradictie de idei. Eu unu nu ma simt jignit(chiar daca am fost, dar nu le bag in seama) :*

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

PreviousNext

Return to Ce e-n mintea baietilor ?