[ot] rabbyt fetele nu sunt parsive???

)

te inseli amarnic sunt mai parsive ca baieti de cate ori ai vazut u un baiat sa zica ca nu ies cu fata aia ca nu are bani cu fata aia ca nu are masina si chestii de genu...pe cand pe multe fete le auzi nu ies cu el ca nu are masina ca eu pe jos nu merg, nu ies cu el ca e un parlit nu are bani destui pt mine, sau cand isi aleg baieti multe ii aleg pe cei mai incuiati la mine care sa nu comenteze in fata ei si sa faca ele ce vrea din ei.
ca exemplu.... in liceu o colega si cum coleg si-au facut o relatie si ea incet cu incet la transformat intr-un sclav si pot sa vad dau cateva exemple pe care eu le stiu cu siguranta ca sunt adevarate , poate mai sunt si altele si eu nu le stiu, prima data a inceput relatia cu el ca sa ii faca proiectu de atestat si in timp ce asta se chinuia sa ii faca pe plac iubitei ea iesea si se distra cu prieteni si la scoala nici nu il baga in seama si se intalneau numai pe ascuns, adik ea nu vroia sa afle nimeni de relatia lor, (stiu asta ca i-au vazut doi colegi de ai nostri si le-a spus sa nu se mai intalneasca pe ascuns ca nu au de ce sa se ascunda... pe urma au inceput si ei cat de cat sa se arate impreuna prin scoala) si cum asta nu ar fi de ajuns dupa ce a terminat proiectu ei ea a inventat un motiv si s-au despartit asta pana cand si-a dat seama ca incepe bacu si nu poate invata singura... alta dovada ca la transformat intr-un sclav acum 2 zile aveam nevoie de un portar la fotbal si l-a sunat un baiat ca stim ca el le are in poarta si am ramas masca toti cand am aflat ca el numai joaca fotbal ca ii intrezice prietena lui ca ultima data cand a jucat fotbal a venit cu nasu umflat si ea nu a vb cu el vreo saptamana din cauza asta ea i-a zis ca daca vrea sa mai fie cu ea sa numai joace fotbal

))).... asa ca nu imi zi u mie ca femeile nu sunt parsive[/ot]
Ma bucur ca e o domnisoara care prezinta stirile pt ca de fiecare data vestile proaste le aduc femeile...