If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Va intimideaza fetele( mai) inteligente( decat voi)?

Arata lumii ca si pe tine te doare. Vorba celor de la Holograf - "Si baietii plang"

Postby T_X on Wed Apr 26, 2006 11:25 am

nu ma intimedeaza, ci ma stimuleaza...ma refer la colegele mele :))

T_X

Descurcaret
Descurcaret

Postby catza on Wed Apr 26, 2006 11:52 am

Imi place mai mult daca e mai inteligenta decat mine, imi da peste nas de fiecare data si chestia asta o consider atragatoare, kre este.
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby creppin'on you on Sat Apr 29, 2006 12:13 pm

cred ca sunt putini care vor fete mai putin inteligente decat ei... trebuie sa ai cu cine discuta, in orice situatie, cineva care sa-ti dea si un sfat cand ai nevoie, si sfatul ala sa fie bun... deci.. in concluzie, o fata mai inteligenta e mult mai buna decat una cu mai putin IQ...
dar sa nu uitam si de momentele in care nu vrei decat o distractie de o noapte.... atunci o tipa desteapta nu e o afacere buna...

De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby Catalin on Sun Apr 30, 2006 11:27 am

creppin'on you wrote:dar sa nu uitam si de momentele in care nu vrei decat o distractie de o noapte.... atunci o tipa desteapta nu e o afacere buna...

Bine ai zis. :olaaa:

Nu ma intimideaza fata mai inteligenta ca mine, atunci cand bat campii este bine sa ma aduca cu picioarele pe pamant. :s123:
Catalin

membru special
membru special

Postby Hazard on Fri May 05, 2006 6:34 pm

o fata mai inteligenta mi se pare ca ar trebui sa il stimuleze pe baiat sa se autodepaseasca si sa vrea mai mult. e o provocare pe care insa prea putini o accepta ... de aia si atatea blonde cu un IQ sub 50 care stau in dreapta in cele mai tari masini

am fost eu candva, acum am ramas doar o umbra, dar nimeni nu va sti..........
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Postby Ice on Sun Jul 09, 2006 9:45 am

@Hazard: o fata mai inteligenta mi se pare ca ar trebui sa il stimuleze pe baiat sa se autodepaseasca si sa vrea mai mult. e o provocare pe care insa prea putini o accepta ... de aia si atatea blonde cu un IQ sub 50 care stau in dreapta in cele mai tari masini

Cata dreptate... Sa stii ca si pentru mine e o dilema, chestia asta. Uite masina si HOP Blonda pe scaunul din dreapta. Si sincer daca o intrebi daca a auzit de Shakespeare, iti spune ca da ... dar te intreaba ce gen canta, ca ea danseaza doar HAUS.

Imi plac fetele mai inteligente ( a se sublinia ca nu am zis "decat mine" ). Imi plac in general oamenii care gandesc un pic mai inaintea varstei pe care o au . Maturitatea implica o doza foarte mare de inteligenta, nu de alta dar zilnic suntem pusi in fatza unei vieti, care daca ne prinde fara maturitate ... banuiesc ca nu trebuie sa continui.

Fara suparare, nu vreau sa para un afront, dar fetele "inteligente", cam sunt pe cale de disparitie. Traim intr-o tara, si ma rog intr-o lume MATERIALISTA. Acum nu se mai merge pe ideea "invat pentru mine" se merge pe varianta, imi trebuie cartonelul ala de la Facultate, sau mai rau ... ce imi trebuie mie "studii" cand am corpul asta. SUNT O DIVA ... lumea va sta la picioarele mele.
Cel mai dureros e ca sunt si barbati " in cale afara de inteligentzi" care chiar pun botul la una " buna mar si proasta copac".

Acum ca sa opresc aberatiile, o femeie inteligenta e ca aroma cafelei de dimineata... mereu intriga... mereu are ceva nou si frumos de oferit. Poate ca inca sunt prea mic, in varsta, din moment ce eu nu am cunoscut asa ceva pana acum. Sau poate sunt pre pretentios ... cine shtie ...

---[ MoonLight = "cand citezi ultimul mesaj in totalitate incearca sa eviti citarea sa punand @ insotit de numele autorului. exemplu: @MoonLight, evitand astfel scrierea in intregime a mesajului sau " ]---
Frchterlich/ ist einer, der nicht zu verlieren hat. Teribil/ este acela care nu are nimic de pierdut. ( Goethe).

:s058: Silence is the virtue of fools. :s058:
Ice

membru special
membru special

Postby MindLord on Sat Nov 04, 2006 4:51 am

eu nu vad legatura intre fata inteligenta si materialista... asta 2 sunt chestii diferite si nu cred ca daca le amestecam continuam pe subiectul pe care am inceput...
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Danny on Sat Nov 04, 2006 6:51 am

E o diferenta dintre inteligenta si matura. O fata mai matura ca mine ma intimideaza mai tare decat una mai inteligenta. Oricum, de multe ori s-a dovedit ca ea este mai matura ca mine si mai inteligenta si viceversa. Trebuie doar sa existe o balanta, pentru ca fiecare, oricat de destept se crede, are momente de prostie si decizii incorecte.
TRAISCA ROMANIA !
Danny

Descurcaret
Descurcaret

Postby One4You2Love on Sat Nov 04, 2006 3:05 pm

Subscriu la ce a spus Danny, cu o singura fraza in plus : Oricat de matura si inteligenta acea persoana ar fi, eu tot is mai bun ;)
"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby MindLord on Sat Nov 04, 2006 3:52 pm

hey guys! cred ca iar incepem sa deviem de la subiect :)
ar trebui sa faca altcineva un topic "va intimideaza fetele / (baietii) mai mature decat voi?"
sa va dau un exemplu ca sa vedeti cum pun eu pb: vine prietena la tine si incepe sa iti explice utimele standarde si implementarea la retele wireless cu acoperire nationala, iar tu ramai cam :roll: ... sau la o discutie in grup cu prietnii ea iti da lectii la progresele facute in medicina pentru combaterea efectelor imbatrinirii celulelor... te intimideaza asta ?
(aici e vorba de inteligenta pura, si nu de maturitate )
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Previous

Return to Ce ii doare pe baieti ?