by Ice on Sun Jul 09, 2006 9:45 am
@Hazard: o fata mai inteligenta mi se pare ca ar trebui sa il stimuleze pe baiat sa se autodepaseasca si sa vrea mai mult. e o provocare pe care insa prea putini o accepta ... de aia si atatea blonde cu un IQ sub 50 care stau in dreapta in cele mai tari masini
Cata dreptate... Sa stii ca si pentru mine e o dilema, chestia asta. Uite masina si HOP Blonda pe scaunul din dreapta. Si sincer daca o intrebi daca a auzit de Shakespeare, iti spune ca da ... dar te intreaba ce gen canta, ca ea danseaza doar HAUS.
Imi plac fetele mai inteligente ( a se sublinia ca nu am zis "decat mine" ). Imi plac in general oamenii care gandesc un pic mai inaintea varstei pe care o au . Maturitatea implica o doza foarte mare de inteligenta, nu de alta dar zilnic suntem pusi in fatza unei vieti, care daca ne prinde fara maturitate ... banuiesc ca nu trebuie sa continui.
Fara suparare, nu vreau sa para un afront, dar fetele "inteligente", cam sunt pe cale de disparitie. Traim intr-o tara, si ma rog intr-o lume MATERIALISTA. Acum nu se mai merge pe ideea "invat pentru mine" se merge pe varianta, imi trebuie cartonelul ala de la Facultate, sau mai rau ... ce imi trebuie mie "studii" cand am corpul asta. SUNT O DIVA ... lumea va sta la picioarele mele.
Cel mai dureros e ca sunt si barbati " in cale afara de inteligentzi" care chiar pun botul la una " buna mar si proasta copac".
Acum ca sa opresc aberatiile, o femeie inteligenta e ca aroma cafelei de dimineata... mereu intriga... mereu are ceva nou si frumos de oferit. Poate ca inca sunt prea mic, in varsta, din moment ce eu nu am cunoscut asa ceva pana acum. Sau poate sunt pre pretentios ... cine shtie ...
---[ MoonLight = "cand citezi ultimul mesaj in totalitate incearca sa eviti citarea sa punand @ insotit de numele autorului. exemplu: @MoonLight, evitand astfel scrierea in intregime a mesajului sau " ]---
Frchterlich/ ist einer, der nicht zu verlieren hat. Teribil/ este acela care nu are nimic de pierdut. ( Goethe).
Silence is the virtue of fools.