If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ati plans(plange) vreodata in fata unei fete?

Arata lumii ca si pe tine te doare. Vorba celor de la Holograf - "Si baietii plang"

Postby 3y3 on Fri May 05, 2006 5:45 pm

[ot]bine zis rabbyt.....in sfarsit unu care vede lucrurile ca si mine[/ot]

---[ MoonLight = "offtopicul se foloseste cu tag-ul special ;) - a se vedea regulamentul pentru mai multe detalii" ]---

Ma bucur ca e o domnisoara care prezinta stirile pt ca de fiecare data vestile proaste le aduc femeile...
3y3

Descurcaret
Descurcaret

Postby Nina on Fri May 05, 2006 5:53 pm

@rabbyt: Prietena ta lucreaza cumva la radio si anunta in fiecare dimineata ultimele barfe? Cum adica sa te afle tot Galatiul. Depinde acum de ce si in fata cui plangi
Credeti ca plansul e o dovada de slabiciune? Think again....;)
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Hazard on Fri May 05, 2006 6:31 pm

nu mi se pare o dovada de slabiciune kiar asa mare pe cat o vad unii in a plange pt o fata, doar o dovada ca si baietii pot fi sensibili uneori. Cum poti sa nu plangi pt cineva cand acea persoana a fost ratiunea ta pt o perioada mare de timp? Cum poti sa nu arati ca-ti pasa cand stii ca ai pierdut-o definitiv si ca nu va mai fi a ta niciodata? Nu mi se pare ca ai cum sa faci asta daca ai iubit... o iubire imensa, frumoasa, perfecta ... Nu ai cum ... si atunci PLANGI

am fost eu candva, acum am ramas doar o umbra, dar nimeni nu va sti..........
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Postby skip on Fri May 05, 2006 6:57 pm

nu am plans......adik ba da dar i fata lu sormea
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby catza on Fri May 05, 2006 8:27 pm

Da recunosc am plans in fatza a doua fete...asta e, nu cred ca m-am facut de ras, oricum s-a intamplat cu ceva timp in urma, it will never happen again :)

Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby rabbyt on Fri May 05, 2006 11:30 pm

nina ma refeream ca te vede lumea pe forum cand scrii ca ai plans in fata unei fete si unii poate te cunosc. si dupa aia s-ar putea sa rada un cartier sau o scoala de tine. la asta m-am referit.
rabbyt

Invatacel
Invatacel

Postby 3y3 on Fri May 05, 2006 11:51 pm

de acord cu rabbyt multi se baga inseama de aiurea si nu stiu sa isi tina gura atunci cand trebuie si sa tina un secret, si dintr-o data dintr-un baiat respectat devi o fetita... dar mai rau de atat pe urma multa lume te va lua de fraier alt lucru care nu da bine si exemple negative, care pot urma dupa o aseamea fapta, sunt o multime
Ma bucur ca e o domnisoara care prezinta stirile pt ca de fiecare data vestile proaste le aduc femeile...
3y3

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Sat May 06, 2006 12:20 am

Mama, mama cand va aud ca "eu nu fac", "cum sa ma fac eu de rusine?", " cum sa plang in fata unei panarame?".........."ma vede lumea, ma da pe post, ma da la ziar, isi imprima un tricou cu insemnul: prostul asta a plans in fata unei fete." :s195: :s195: :s195:

Acuma serios, stiu ca sunteti barbati adevarati dar nu va mai dati "macho" ca nu da bine.......poate totusi nu ati plans in fata unei fete nu zic ca nu, dar sincer dupa cum scrieti spuneti ceva de genul:" Inca nu sa nascut femeia care sa ma aduca la disperare."

Total fals oameni buni, am impresia ca daca una iti suceste mintile maine alergi cu banana in gura dupa ea......da stiu asta nu o sa se intample ca nimeni nu o sa va suceasca mintile. :s195:
Mai reflectati odata ca prea sunteti voi "perfecti" cand vine vorba de femei.

Acuma serios nu pot spune ca am plans dar, mi-au dat lacrimile pentru o fata................ recunosc ca au fost momente cand am vrut sa si plang dar m-am abtinut pentru ca nu merita, nu ca m-as fi facut de rusine.

Plangem pentru ca simtim nevoia nu pentru ca ne vede lumea si rade sau ne critica si apropo, nu trebuie sa iti fie rusine de nimeni si nici sa iti pese de ce zice lumea ca ai facut nu stiu ce mai ales la varsta care sustineti ca o aveti....preferi sa fii fals si sa pretinzi ca esti ceva ce nu esti?
Catalin

membru special
membru special

Postby 3y3 on Sat May 06, 2006 12:32 am

Pai omul mai plange ca e ceva normal...dar un barbat adevarat niciodata nu arata ca sufera ca indura...si apropo cu faza sa fugi cu banana in gura dupa ea e ceva de genu dohhhhh :s172: sau :bang-bang-3: asa ca =))))) si asta nu inseamna ca daca iti suceste o fata mintile trebuie sa ramaii cu ele sucite pt totdeauna si eu le-am avut sucite si chestii de astea sentimetale dar pana la urma am realizat ca nu se merita sa suferi din aceste cauze ca pana la urma asta e rolul nostru in lume sa gasim una mai buna sau pt fete sa gaseasca unu mai bun
3y3

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Sat May 06, 2006 12:42 am

[ot]Faza cu banana era o gluma si trebuia sa o iei ca atare................. si raspunsul la topicul asta l-ai dat in mesajul anterior...... :s195:

Asteptam si alte pareri in legatura cu acest topic.....[/ot]

---[ MoonLight = "offtopicul se foloseste cu tag-ul special ;) - a se vedea regulamentul pentru mai multe detalii" ]---
Catalin

membru special
membru special

PreviousNext

Return to Ce ii doare pe baieti ?