If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ce doresc barbatii de la o femeie.

Pentru unele este o curiozitate mare... pentru altele raspunsul chiar nu conteaza...

Postby Snappy on Wed May 03, 2006 9:19 pm

[ot]@3y3 - ATENTIE la modul de adresare... citeste Regulamentul

1.2. Nu sunt admise pe forum mesaje si cuvinte, [...] care sa jigneasca sau sa umileasca membrii Forumului [...]. Aici este vorba atit de avatar, cit si de continutul mesajelor, [...]
[/ot]

e clar ca de contat conteaza si aspectul fizic cat de cat... cum a zis 3y3:

3y3 wrote:trebuie sa aiba cat de cat o fata draguta deoarece ca baiat nu miar placea sa ies cu o bufnita pe strada cum nici la fete nu le plac baieti urati cu bube pe fata etc...

daca nu ar arata bine (in ochii tai macar) nu ai mai iubi-o, indragi-o, s.a.m.d.

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby 3y3 on Thu May 04, 2006 7:39 am

[ot] Snappy stiu si eu ca nu e frumos sa jignesti dar nu vezi ca se cred asa destepti si se contrazic cu toata lumea si nici macar nu au dreptate... si nu l-am jignit atunci cand i-am zis sa citeasca o carte ca asa poate
o isi da si el poate seama cu trebuia scris si nu se mai baga inseama de aiurea, nu am jignit pe nimeni inca si din cate vad eu forum-ul e discuta liber asa ca nu putem fi deacord mereu cu ceea ce spune unu si altu... si u nu te-ai oftica cand vezi ca te-ar contrazice unu sau una care se da destept/a si nici el macar nu stie cum e corect... [/ot]
Ma bucur ca e o domnisoara care prezinta stirile pt ca de fiecare data vestile proaste le aduc femeile...
3y3

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Thu May 04, 2006 7:56 am

[ot] Daca il vezi ca se contrazice, va contraziceti in privat nu pe FORUM. :box: [/ot]

-intelegere;
-sinceritate;
-respect;
-atentie;
-tandrete...............sunt doar cateva chestii care chiar conteaza si repet, faza cu sexul este deja rasuflata, ca oricum se ajunge acolo mai devreme sau mai tarziu.

Catalin

membru special
membru special

Postby 3y3 on Thu May 04, 2006 8:16 am

[ot] catalin daca nu vezi el a inceput sa se contrazica cu mine ... eu doar am continuat... si mai e un lucru daca nu vezi e inaintea mea pe forum si el trebuia sa stie mai bine decat mine regulile...... si nu inteleg de ce se cheama forum-ul dictula liber si unele lucruri sunt interzise sa le scrii ( aici nu ma refer la injuraturi ma refer la chestia cu contrazisu) nu se pare ca e cam absurd :)))) deja forum-ul nu isi merita numele de discuta liber asa ca eu zic sa va mai ganditi oleaca cu interzicerea asta... si sunt de acord doar cu interzicerea injuraturilor si a jignirilor din senin si fara argumente...[/ot]
Ma bucur ca e o domnisoara care prezinta stirile pt ca de fiecare data vestile proaste le aduc femeile...
3y3

Descurcaret
Descurcaret

Postby MoshCraciun on Thu May 04, 2006 12:50 pm

[ot]@3y3.....se pare ca nu prea ai inteles ce am vrut sa spun mai sus.....de aici si tot circul acesta pueril!
Asadar...lasa-ne cu "iesirile in decor" ce-ti viziteaza varsta....si incearca sa scrii corect gramatical...apoi incearca o exprimare ceva mai clara...apoi...daca tot ai adus in discutie linkul acesta inexistent.. http://www.maicitesteocarte.ro.....poti sa treci si pe aici...http://www.discuta-liber.com/viewtopic.php?highlight=carti++download&t=931....Si abia apoi..poate mai vorbim! [/ot]

ON TOPIC.......Ce doresc barbatii de la o femeie?........Hmm...... :-?....... Sex?...dragoste?.....O noua liniutza in carnetzel?.........:-?

MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby Snappy on Thu May 04, 2006 12:54 pm

[ot]orice viitor offtopic pe aceasta tema va fi STERS[/ot]

vreau sa imi fie aproape - prietena+iubita, sa stie sa stearga o lacrima, sa stie sa imi planga e umar, sa stie sa fie femeie, sa stie sa inteleaga, as putea continua lista, dar trebuie sa plec si pe la facultate :lol:
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby copilasu_l on Thu May 04, 2006 8:52 pm

Snappy wrote:prietena+iubita, sa stie sa imi planga e umar, sa stie sa fie femeie

Ce a scris Snappy, nu stiu cum dar eu le-am uitat la mesajul meu initial. Ceea ce am de adaugat este ca ea(iubita) trebuie neaparat sa-mi fie cel mai bun prieten altfel se duce totul de rapa
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby rabbyt on Fri May 05, 2006 5:56 pm

vreau sa aiba fata pentru strada (se stiu ei la care fac aluzie ;) ) nu sa-mi fie rusine sa ies cu ea pe strada. sa rada prietenii de mine.
rabbyt

Invatacel
Invatacel

Postby copilasu_l on Fri May 05, 2006 9:04 pm

rabbyt wrote:nu sa-mi fie rusine sa ies cu ea pe strada. sa rada prietenii de mine.

Explica-mi ceva. Iti place de o fata, incepi sa tii la ea, incepi sa o iubesti si vine un prieten si-ti spune ca nu-i place de ea, tu baiat finut imi spui ca o parasesti pentru "gashca"?! Te intereseaza chiar asa mult ce le place altora sau ce-ti place tie?! Hai sa fim seriosi, prieten, prieten dar nu-mi spui cu cine sa ma intalnesc si la cine sa tzin.

Vezi ai grija cand iti spune cu cine sa te insori
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby andreeam on Fri May 05, 2006 9:24 pm

am citit azi intr-o rezista :D

intrebarea e asemanatoare:D De ce au nevoie barbatii de o femeie?

- 52% ca sa-si intemeieze o familie
-69% le-ar placea sa le faca cineva curat, sa le gateasca si sa le spele rufele
-78% li se pare dragutz sa se trezeasca dimineata langa femeia pe care o iubesc.
-99% pentru ca le place sexul oral si, oricat ar incerca, nu pot singuri....

acu nu aruncati in mine cu rosii...eu doar am zis ce scrie in revista... :don't-know:
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

PreviousNext

Return to Ce e-n mintea baietilor ?