If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

INFIDELITATEA SI GRADELE EI...?!?

Adevarul doare de cele mai multe ori, dar asta e viata. Haideti sa incercam sa spunem lucrurilor pe nume - sau macar sa incercam acest lucru.

Postby catza on Thu May 04, 2006 7:35 pm

si ramai cu sentimentul ala de " oara cum ar fi fost cu cealalta..." :D

Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby copilasu_l on Thu May 04, 2006 8:32 pm

@catza - lasa ca trece exact asa cum a si venit
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby Hazard on Fri May 05, 2006 7:25 pm

sincer m-am regasit in postura asta de nenumarate ori... pe unde am mai gafat si am calcat p-alaturi, pe unde am rezistat tentatiei si nu mi-a parut rau nici o clipa ca am procedat asa... insa cel mai mult regret o anumita aventura: am inselat si nici eu nu stiu de ce am facut asta pt ca aveam ce-mi doream, pt ca iubeam, iubesc... a fost curiozitatea si atat. Refuzasem ocazia aceea de mai multe ori si apoi mi-am zis ca nu o sa fie nimic prea rau dak incerc si altceva. M-am inselat pt ca a fost rau; si nu ma refer aici la acea partida de sex pt ca sincer, de ce sa nu recunosc, a fost grozava, dar persoana pe care am inselat-o nu merita mai ales pt ca se presupunea ca o iubeam, ca era totul pt mine. Apoi au mai fost si alte ocazii dar mi-am dat seama ca nu se merita pt ca pot pierde tot ce iubesc si e important pt mine... Kair nu s-a meritat, acum dupa atata timp vad asta dar la o adik nu pot sa schimb nimic din ce a fost, doar sa ma rog sa nu se afle

am fost eu candva, acum am ramas doar o umbra, dar nimeni nu va sti..........
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Postby catza on Fri May 05, 2006 8:30 pm

tocmai s-a aflat :P j/k
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby copilasu_l on Thu Mar 22, 2007 7:35 pm

Si ca sa revin, pot sa ma mandresc, ca pana acum in cei (aproape) 30ani nu am calcat nici macar o singura data aiurea si asa am sa fac si in continuare

95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby hybrid on Fri Apr 13, 2007 12:08 pm

nu sunt exact genul de pers fidela ... mai exista uneori cate un mic "accident" si doar asa pt ca nu ma pot abtine nu ca ar fi de vina pers cu care sunt in acel moment
Image
hybrid

Invatacel
Invatacel

Previous

Return to Momentul Adevarului