If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cum discuti despre...?

sectiune dedicata educatiei sexuale.

ATENTIE: mesajele cu un continut vulgar vor fi sterse fara ca autorul sa fie anuntat de acest lucru...

Postby p3g@s on Thu Mar 23, 2006 6:46 pm

@alo salvarea u make sense :) ...bine spus mai ales ultima parte cu maturizatu :) ....

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby adler on Fri Mar 24, 2006 11:05 am

sexul trebuie sa fie de la sine inteles. Fetele cred ca trebuie sa se "lase greu" oricat de mult si-ar mdori si ele ..ori cred ca trebuie sa faca baiatu ceva special ca sa merite o partida de sex (ajuns ca considere sexul oferit ca un favor). Apoi baietii incearca sa "cucereasca" cat mai multe fete pentru ca le privesc precum trofee. Cu cat ai mai multe partide de sex .. cu atat esti mai macho.

Ambele mentalitati sunt stupide. Sexul este ceva natural..o nevoie fizica normala la fiecare persoana. Pana la urma va veni de la sine...daca unele persoane sunt mai inhibate trebuie discutat pe tema asta pana se elibereaza de inhibitii.

Dar cum a zis @Alo salvarea ..de la o anumita varsta totul parca devine mai usor. Poate din cauza ca adolescentii se maturizeaza si isi dau seama ca gandirea de copil nu ii mai ajuta, ori poate din cauza nevoii fizice de a face sex, care ii obliga sa isi schimbe punctul de vedere.

Revenind la subiect: modul in care incepi este specific fiecarei relatii in parte, nu cred ca exista relatii identice cum nu exista personalitati identice. Atunci cand vei fi implicat intr-o relatie si iti doresti sex.. iti vei da seama ca este normal sa vorbesti despre asta deschis..si fara prejudecati. + ..seriozitate (s-a mai zis).
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby 3y3 on Wed May 03, 2006 5:31 pm

kez|zek wrote: sa fim seriosi , la varsta de 17 ani numai plimbari sub clar de luna nu trec prin mintile bolnave ale baietilor ,

Alt exemplu de fata care se da mironosita si care ia apararea fetelor si le da niste sfinte :sht-up: ...sa iti spun eu ce am auzit in maxi-taxi intr-o zi dintr-o conversatie intre 2 minore nu cred ca aveau mai mult de 17 ani ca aveau carnetu de alocatie in mana... una ii zicea celeilalte ca si-a pus prietenu sa isi masoare penisu de fata cu ea.... si cealalta ii spuse ca prietenu ei o are mai mica si ia zis cati cm avea penisu prietenului ei..... asa ca nu imi zi u mie ca numai baieti au in cap asa ceva....eu cred ca mintea voastra e mai bolnava decat a noastra... asa ca mai gandestete cand mai vrei sa iei apararea fetelor in cazuri de ganu ;)

3y3

Descurcaret
Descurcaret

Postby claesia on Wed May 03, 2006 6:10 pm

Eu cred ca ..ar trebuii sa fii doar sincer cu ea..,si sa-i spui ce ai pe suflet.;ca nu o presionezi..,si ca ea poate alege momentul oportun..pentru a duce relatia voastra la un alt nivel.Sexul este o conditie necesara si cat se poate de importanta intr-o relatie,pe langa celelalte..cum ar fii respectul,increderea,complicitatea.Daca nu ar fii fost asa..atunci relatia nu s-ar mai fii numit de -iubire,ci relatie de -prietenie.
Image
claesia

old nick: Laudinha

baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Wed May 03, 2006 9:33 pm

[ot]@3y3 - kez|zek e baiat...

in dreptul sau la profil scrie asa: Gen: Baiat ;) :P[/ot]

oricum - si ei si ele se gandesc la sex fie ca recunosc, fie ca nu... nimeni nu e un sfant care sa se gandeasca numai la iconite si papusi Barbie de la o anumita varsta (ma rog.. exista si exceptii =)))... sa fim realisti

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

Postby p3g@s on Wed May 03, 2006 10:51 pm

Laudinha wrote:Eu cred ca ..ar trebuii sa fii doar sincer cu ea..,si sa-i spui ce ai pe suflet.;ca nu o presionezi..,si ca ea poate alege momentul oportun..pentru a duce relatia voastra la un alt nivel.Sexul este o conditie necesara si cat se poate de importanta intr-o relatie,pe langa celelalte..cum ar fii respectul,increderea,complicitatea.Daca nu ar fii fost asa..atunci relatia nu s-ar mai fii numit de -iubire,ci relatie de -prietenie.

dar vezi tu fata...in ziua de azi intr-o relatie prea multa sinceritate si daruire fata de partener e si o dovada de slabiciune pe care o accepti de bunavoie doar sa stie pers de langa tine ca o iubesti....stiu ce vb ca am patito de fiecare data...cazand de fraier pana acum mai mereu....deci sincer sincer...dar chestia daca nu e reciproca...oricum am citit acum recent un incident al unui cuplu care intr-o zi au cam ajuns la spital dupa o partida de sex oral mai deosebita....daca se poate voi atasa si link_ul...si sincer primul lucru la care m_am gandit nu a fost la comicul situatiei..ci la faptul ca...cat de norocos e tipul ala sa fi gasit o prietena atata de deschisa la minte incat sa accepte asha ceva....lucky sun of a gun :bang-bang-3:

link: http://www.ziua.ro/archive/2002/04/20/docs/18363.html
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

Postby Snappy on Thu May 04, 2006 9:19 am

[ot]citisem si eu articolul =))[/ot]
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

Postby skip on Thu May 04, 2006 11:25 am

cum discuti despre..?.... interesant .. cum sa discuti pur si simplu deschizi subiectul... si continui cvb in functie de reactia ei... se poate sa fie una pozitiva sau una negativa... nu ai de unde sa sti....
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby rox on Thu May 04, 2006 11:37 am

sa ne zik caza cum o sa faca k el e intro asemenea situatie :lalala:
rox

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Postby catza on Thu May 04, 2006 3:46 pm

caza? :huh: u just bring it up si cum zicea si skip urmaresti reactiile ei...este okei pana acum :D

ps: rox tre sa imi dai un mel :)
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

PreviousNext

Return to Educatie Sexuala