If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Legalizarea prostitutiei = ???

sectiune dedicata educatiei sexuale.

ATENTIE: mesajele cu un continut vulgar vor fi sterse fara ca autorul sa fie anuntat de acest lucru...

Postby 3y3 on Thu May 04, 2006 8:00 am

Snappy wrote:si totusi ce e prostitutia legalizata in afara? statistic vorbind...

a scazut numarul de imbolnaviri? numarul de clienti? numarul de santajuri? traficul de carne vie nu mai este asa "in floare"?

cu alte cuvinte... ce a adus bun si ce a adus rau legalizarea prostitutiei?!? si ma refer la date exacte, nu la simple presupuneri...

stie cineva? este cineva informat la acest capitol?

Da eu stiu cate ceva de datele astea de la un tavaras care munceste in Olanda si bolile au scazut pt ca sunt duse la medic cel putin o data pe luna, au taxa pusa pe asa ceva care insemna un venit bun pt statul respectiv , totu se practica in locuri bine stabilite si care e prinsa ca practica acest lucru inafara zonei este amendata, si nu stiu daca voi vedeti ca majoritatea traficului cu carne vie se intampla numai in tari unde prostitutia e ilegala deoarece pesti iau de aici fete si le trimit acolo une e legal sa o faca si multe din asa zisu trafic de carne vie stiti de la ce vine? .... pai fata practica aici in tara prostitutia si parinti ei nu stiu si pestele o ia de aici si o trimite in starinatate si fata se lasa rapita ca sa nu afle parinti ei ca se prostitueaza de buna voie... si oricum cu argumente pt legalizare am o gramada miar lua cel putin 1 ora sa le scriu dar treaba e ca mai am si alta treaba ;)

Ma bucur ca e o domnisoara care prezinta stirile pt ca de fiecare data vestile proaste le aduc femeile...
3y3

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Thu May 04, 2006 9:15 am

3y3 wrote:pai fata practica aici in tara prostitutia si parinti ei nu stiu si pestele o ia de aici si o trimite in starinatate si fata se lasa rapita ca sa nu afle parinti ei ca se prostitueaza de buna voie...

in multe cazuri asta cam asa este... apoi face pe mironisita "vai... m-au rapit si violat zi de zi..." si-n gandul ei: "dar ce mult mi-a placut :x" stupid... :bang-bang-3:

oricum... cred ca inainte de a se vota PRO sau CONTRA ar trebui gandite foarte bine toate aceste aspecte, dar la nivelul Romaniei, la nivelul mentalitatii romanului de rand - pt ca uite - va dau un exemplu: daca sa spunem ca se legalizeaza prostitutia si in locurile speciale "domnisoara prostituata" va costa X lei pe ora, iar in locurile "blat" pretul este la jumatate. unde se va duce romanul? si nu ma refer aici la cel "cu baniu' pe el", ci la cel sarac care vrea si el o partida la betie... :betia:

referitor la locurile "blat" - sa fim sinceri - mereu va exista asa ceva, chit ca vor exista amenzi, etc... vine politistul sa ii dea amenda, baietii ii fac un abonament cu 2 bj pe zi si gata - a uitat nenea militianu' ce a vazut :s172:
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Nina on Thu May 04, 2006 9:44 am

:)) ce tare, Snappy!

intr-adevar, legalizarea asta nu ar face decat sa le oblige pe prostituatele profesioniste si integrate in sistem cu plata impozitelor al zi sa isi face, pe banii lor , niste analize care sunt destul de scumpe. Plus ca norocosul client va fi tratat conform unui meniu bogat, intr-un cadru amenajat! Si bineinteles, va primi garantia calitatii serviciilor.
Am vazut acum vreo 2 ani la tv cazul unei prostituate care avea dintii cariati si l-a zgariat pe client. si unde a apelat individul? La protectia consumatorului!!! =))

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby 3y3 on Thu May 04, 2006 12:52 pm

Snappy aici cu blatu ai si u dreptate fiecare padure cu uscaturile ei.... dar cand o sa ii traga o amenda de o sa il usture si lui ( in caz de nu stie cand esti prin cu o prostituate iti iei si u amenda chiar daca u nu parctici prostitutia) si ei o sa se gandeasca de 2 ori si in plus de amenda daca nu stiai iti face si cazier pt lucru asta si poate pe ea nu o intereseaza dar pe el daca e sa aiba cazieru curat nu cred ca iar conveni sa isi pateze cazieru cu o asemenea fapta ... ca de la o singura pata pe cazier te va urmari toata viata cand te duci sa te angajezi cere cazier si mai peste tot unde te duci iti cere cazier... si daca ala care se duce la prostituate ii convine sa isi ruineze viata treaba lui dar nu vor fi multi ca el...
Ma bucur ca e o domnisoara care prezinta stirile pt ca de fiecare data vestile proaste le aduc femeile...
3y3

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Thu May 04, 2006 12:57 pm

la partea cu cazierul ai dreptate... nu prea iti convine sa il ai patat... nici cu apa, nici cu cerneala :don't-know:

oricum - faza asta cu legalizarea se va vedea in 2-3 ani cel mult... pt ca politicienii nostri decid si sincer vorbind cred ca ei apeleaza la ele cel mai des (sa ne amintim ca au fost destule astfel de scandaluri ;))

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby 3y3 on Thu May 04, 2006 1:06 pm

Si daca politicieni ar fi fost singuri care sau dus la ele ar fi ceva dar se duc si judecatori si avocatii... si nu e exclus si preoti ( imi aduc aminte ca am vazut intr-o zi la stiri un preot care violase un baiat de vreo 11 ani poate mai mic sau mai mare nu imi mai aduc aminte oricum stiu ca nu avea buletin baiatu ala sau un preot care a dat baieram in Biserica)... oricum in lumea in care traim sunt multi oameni bolnavi mintal care umbla liberi pe starzi
3y3

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Thu May 04, 2006 7:08 pm

Ok, oameni buni vin si eu cu decizia finala:

Hai sa legalizam prostitutia, hai sa legalizam drogurile, hai sa legalizam crima, hai sa legalizam uciderea cainilor comunitari, hai sa mergem dezbracati pe strada. :s195:

Serios poate voua vi se pare absolut normal sa legalizam tot si va ganditi foarte simplu ca in alte tari ele sunt deja legale.

Dar va amintesc ca noi nu avem mentalitatea celor de acolo.
Catalin

membru special
membru special

Postby catza on Thu May 04, 2006 7:13 pm

[ot] @ catalin "hai sa legalizam uciderea cainilor comunitari"

Ce bine ar fi daca s-ar legaliza asta, m-am saturat sa ii vad pe strada si sa ma latre, sa imi fie frica ca imi pot sari in orice moment la picior. [/ot]
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby Catalin on Thu May 04, 2006 7:23 pm

[ot]Eu glumeam cu partea aia si nu sunt de acord cu ce zici tu tocmai pentru ca am caini si nu unul singur. Daca ai avea caine acasa si l-ai iubi cu adevarat ti-ai da seama de ce vreau sa zic.

Oricum exista topic special in legatura cu uciderea cainilor comunitari.[/ot]

Fetele se indreapta mai mult spre aceasta meserie din lipsa banilor, o zic chiar ele cu gura lor.......practica aceasta meserie multi ani si strang bani dar dupa aia ce se intampla cu viata lor?

Consider ca aceasta meserie ofera multe obstacole de care aceste fete se lovesc mult mai tarziu...............plus ca trecutul le impiedica sa fie fericite, chestie spusa chiar de o astfel de fata.

Daca legalizam, oferim nefericirea unor fete care se vor apuca de meseria asta din mai mult motive.
Catalin

membru special
membru special

Postby rabbyt on Tue May 09, 2006 12:28 am

DA sunt de acord. Unu din motive ar fi acela ca ar fi "fete" mult mai bune decat cele care sunt acum pe centura sau la pod la siret. Numai bufnite, urate cu draci, nici nu iti vine sa te duci la ele, dai banii de pomana. si nu ar mai trebui "sa-ti faci treaba" pe ascuns in masina sau in padure de frica politiei, ar fi bordeluri special amenajate unde te-ai simti mult mai comfortabil intr-un pat, decat pe bancheta din spate a masinii.
rabbyt

Invatacel
Invatacel

PreviousNext

Return to Educatie Sexuala