If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

parteneri de ocazie.....

sectiune dedicata educatiei sexuale.

ATENTIE: mesajele cu un continut vulgar vor fi sterse fara ca autorul sa fie anuntat de acest lucru...

Postby skip on Tue May 02, 2006 3:45 pm

[ot]lol...3y3.... ce teorie...:)))..... cat despre tine vera.... interesanta experientza[/ot]

---[ Snappy = "offtopicul se foloseste cu tag-ul special ;) - a se vedea regulamentul pentru mai multe detalii" ]---

Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby insomnia on Tue May 02, 2006 4:04 pm

best siegs ever are loc in astfel de situatii....ptr ca daca tipa/ tipul vrea sa o faca cu tine e clar ca e horny si te vrea....deci.....cele mai tari partide de siegs dupa parerea mea astea sunt.....

SUNT CU TOTUL DE ACORD!!!!1
Image
I`M ALL THE SHIT YOUR MOTHER WARNED YOU ABOUT!!
insomnia

Descurcaret
Descurcaret

Postby vera on Wed May 03, 2006 10:30 pm

foarte interesanta experienta pana ajungi la scoala sa shtii... la mine se scot vorbe... deci nu-i chiar placut... ca a cazut el de fraier ca se cam shtie ce a fost shi ce nu a fost, e altceva... dar nu-mi place sa se vorbeasca despre chestii de genu, e problema mea ce s-a intamplat (deshi mare branza nu a fost), nu a lor....

iar cu rel astea one-night-stand... nush... mai ales daca e cu cineva din grup pe care il shtii e nasol... ca se discuta... cred ca sunt privite cu mult mai multa ingaduinta la baietzi decat la fete...

'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Micha on Thu May 04, 2006 1:17 pm

vera pe bune ca si eu am avut parte de o experienta de genul :)). La fel eram la un majorat acum vreo 2-3 ani cred, cunosc un tip (nu cine stie ce atragator sincer :P ), am mai dansat noi putin dupa care ma dusesem intr-un dormitor sa stau oleaca singura sa scap de agitatia din sufragerie. Vine si el langa mine si-l aud spunand cuvintele magice... am ramas socata. Logic ca i-am zis ca NU si el imi zice ca are si protectie si ca oricum nu o sa stie nimeni si la o adica ne simtim si noi bine si dupa aia nu trebuie sa ne mai vedem.. am ramas masca cand il auzeam ce poate sa debiteze individul... Normal ca fiind asa o fata draguta si simpatica, NOT :evil: , l-am lasat cu dorintele lui si am plecat din camera cu o fatza pe care se citea uimirea in cel mai vizibil mod si m-am dus sa ma distrez. Dar a fost o seara fenomenala :))
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby vera on Thu May 04, 2006 2:49 pm

asta chiar era dragutz... imi palcea mult... dar crede-ma e delicios sa vad cum il iaua shtia la mishto rpin shcoala... nu-mi palce scandalul dar daca el a inceput... tre shi eu sa ripostez nu? ca nu-mi convine sa se vorbeasca aiurea...

oricum sunt madra de mine ca am rezistat sa refuz 5 ore in shir... e un record pt. mine... doar ca e nasol sa vad cum se uita dupa mine prin shcoala... parca i s-au inecat corabiile din cauza mea...

'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

hi5 profile: -

Postby catza on Thu May 04, 2006 7:00 pm

cele mai tari aventuri sunt la mare , daca te duci o saptamana si nu iti faci macar o partenera de ocazie..ai fost degeaba:(
Mare rulllllllll!!!
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby Catalin on Tue May 09, 2006 9:47 am

[ot]Da, asta a devenit o regula, daca te duci la mare si nu ai cel putin o aventura, nu ai facut nimic. Am avut parte de asa ceva dar numai daca am fost singur si fara obligatie.[/ot]

Ce nu realizeaza lumea este ca un astfel de partener de ocazie, poate distruge o relatie cu o singura atingere, dispare increderea si sa cam dus tot. :sht-up:
Catalin

membru special
membru special

Previous

Return to Educatie Sexuala