kez|zek wrote: sa fim seriosi , la varsta de 17 ani numai plimbari sub clar de luna nu trec prin mintile bolnave ale baietilor ,
...sa iti spun eu ce am auzit in maxi-taxi intr-o zi dintr-o conversatie intre 2 minore nu cred ca aveau mai mult de 17 ani ca aveau carnetu de alocatie in mana... una ii zicea celeilalte ca si-a pus prietenu sa isi masoare penisu de fata cu ea.... si cealalta ii spuse ca prietenu ei o are mai mica si ia zis cati cm avea penisu prietenului ei..... asa ca nu imi zi u mie ca numai baieti au in cap asa ceva....eu cred ca mintea voastra e mai bolnava decat a noastra... asa ca mai gandestete cand mai vrei sa iei apararea fetelor in cazuri de ganu

[/ot]
Laudinha wrote:Eu cred ca ..ar trebuii sa fii doar sincer cu ea..,si sa-i spui ce ai pe suflet.;ca nu o presionezi..,si ca ea poate alege momentul oportun..pentru a duce relatia voastra la un alt nivel.Sexul este o conditie necesara si cat se poate de importanta intr-o relatie,pe langa celelalte..cum ar fii respectul,increderea,complicitatea.Daca nu ar fii fost asa..atunci relatia nu s-ar mai fii numit de -iubire,ci relatie de -prietenie.

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests