If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Legalizarea drogurilor = ???

Discutii despre droguri, alcool, homosexualitate si alte anomalii si dependente prezente in lume

Credeti ca drogurile ar trebui legalizate?

Da
7
22%
Nu
24
77%

Total votes : 31

Postby andreeam on Thu Apr 20, 2006 4:12 pm

se numeste antireclama...vezi sau nu...e antireclama aia...si lumea tot le cumpara...;)

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby amanda on Thu Apr 20, 2006 5:44 pm

Ehe, o comparatie maruntica intre inimioarele din geam marca.... si scrisul acela maruntel desi negru pe alb de pe afisele care promoveaza tigari da dovada clara ca tigarilor li se face antireclama putin si de ochii lumii. Cum ar fi daca ar exista banner-e pe care sa scrie NU FUMATI! si atat? Si se poate extinde sfera... vorbesc de campanii sustinute si nu de CNA-ul nostru care isi face treaba de mantuiala...

Nu trebuie sa-mi dea nimeni peste mana ca sa nu fac ce nu vreau sa fac iar daca vreau sa fac ceva sigur n-am sa ma impiedic de o palma usoara data prea rar si mai ales de cineva a carui autoritate nu o recunosc.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby andreeam on Thu Apr 20, 2006 8:52 pm

[ot] am uitat sa zic de campanii!!! chiar eu fac parte dintr-o campanie anti-droguri si anti-fumat![/ot]

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Keira on Thu Apr 20, 2006 10:38 pm

@skumpika se intampla, insa nu intr-un numar atat de mare, cat l-ar atinge legalizarea drogurilor. Înca nu imi vine sa cred ca exista persoane care sunt de acord cu asta. Nu mi-ati raspuns la intrebare:
Ce stiti despre droguri, despre tipurile lor, despre efectele lor, etc, pentru a putea afirma un lucru atat de grav!
@amanda. Scrisul ala de pe pachetele tigarilor, afiselor, nu e chiar maruntel, ci destul de pronuntat.
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -

Postby insomnia on Tue May 02, 2006 7:19 pm

copilasu_l wrote:@noco - drogatii nu sunt oameni, ei sunt doar niste ratati si...atat.

daca ai fi bolnav, in dureri groaznice, si ar trebui sa iei zilnic morfina....tot un ratat ai fi??(no ofence just making my point)
DA sunt pentru legalizarea MARIJUANEI :s122:

Image
I`M ALL THE SHIT YOUR MOTHER WARNED YOU ABOUT!!
insomnia

Descurcaret
Descurcaret

Postby copilasu_l on Tue May 02, 2006 7:43 pm

insomnia wrote: daca ai fi bolnav, in dureri groaznice, si ar trebui sa iei zilnic morfina....tot un ratat ai fi??(no ofence just making my point)

Una e sa fiu obligat sa iau morfina pentru ca sunt bolnav, si alta e sa consum droguri "de placere". Si probabil cred ca nu as ajunge pana acolo incat sa ma chinui atat si pe langa mine sa mai sufere si "altii"
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby catza on Tue May 02, 2006 9:22 pm

NO to DROGS. Verry verry bad [-x.
ps: are cineva niste tusin si niste votka.. am un chef sa ma fac "hy" i 8->
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby Keira on Sat May 06, 2006 10:33 pm

S-a vorbit putin mai inainte sa se vanda drogurile in farmacii. Intrebare: "Sa fie cu reteta si compensate?" :D
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -

oare sa le legalizeze?

Postby demon on Sat Jul 29, 2006 3:24 am

bine zis in Romania orice e posibil...eu nu as vrea k drogurile sa fie legalizate, dar in alte tari au un efect kt d kt semnificant, pacat k la noi nu ar avea aceasi ameliorare... :P de exemplu .. in Italia parca nu stiu exact.. Drogurile sunt legalizate.. si se vand la colt d strada cu autorizatie si "licenta" de vanzare a produsului...dar o anumita cantitate...dak au trecut peste 2-3 Kg pe luna .. am inteles k ii cam baga la racoare.. :s122: kestia cu legalizarea in Italia cel putin .. e k sa mai scoata si guvernul un ban si sa mai reduce rata criminalitatii... vand marfa confiscata, dealari dispar .si apar comercianti...mai putina batai intre gasti si teritorii ptr vanzarea produselor, na ce sa zic , avantaje si dezavantaje, in alte tari poate da roade. la noi ar fi un haos si ai mare.. :) corect? :P
sunt ceea c sunt...comentarii si obiecti .. scrieti un mail ... :)
demon

Descurcaret
Descurcaret

Postby MindLord on Sat Jul 29, 2006 1:03 pm

huh!? de cand s-au legalizat drogurile in Italia???!!
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

PreviousNext

Return to Anomalii si dependente