If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cum ati visat ca va fi prima data cand veti face dragoste?

sectiune dedicata educatiei sexuale.

ATENTIE: mesajele cu un continut vulgar vor fi sterse fara ca autorul sa fie anuntat de acest lucru...

Postby Hazard on Fri Apr 28, 2006 12:35 am

Vise, vise, vise... stop dreaming si traieste. Si ec daca nu a fost chiar ideala acea prima data? Si ce daca nu a fost cum iti imaginai? Inveti pt a doua oara sa fie PERFECT. Si va fi, daca stii ce sa alegi, trebuie doar sa deschizi un pic ochii si sa ai incredere in tine si in persoana de alaturi. Cred ca prea putine din aceste "prime dati" sunt perfecte indiferent daca esti baiat sau fata. De la a doua deja incepem sa mai vorbim de faze de-astea. si ca sa nu fiu complet pe langa subiect va zic ca NU, nu a fost nici de departe ideala dar perfectiunea vine abia de-acum.

am fost eu candva, acum am ramas doar o umbra, dar nimeni nu va sti..........
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Postby 3y3 on Mon May 01, 2006 10:24 am

Acest topic e mai mult pt fete...deoarece baieti nu viseaza la cum va fi prima data pt ca noi stim ca ne dezbracam ne simtim bine (aici nu e vb numai de baieti ca ne simtim bine ma refeream ca trebuie sa facem in asa fel incat sa multumim si fata cu care avem o relatie) si ne imbracam la loc si pe urma ne iubim la fel de mult cu fata rescpectiva poate chiar mai mult sau mai putin poate chiar de loc daca e sa auzim ca striga alt nume inafara de numele tau in timpu actului sexual :)))) =)))) =)))))) ;)
Ma bucur ca e o domnisoara care prezinta stirile pt ca de fiecare data vestile proaste le aduc femeile...
3y3

Descurcaret
Descurcaret

Postby Nina on Tue May 02, 2006 1:05 pm

@3y3: Permite-mi sa iti spun ca gresesti. Eu am cunoscut si cunosc baieti care si-au inchipuit cum va fi prima oara si au avut pretentia sa iasa cum trebuie! Sunt sigura ca si baietii viseaza si au pretentii de la prima oara...dar e adevarat ca topicul e mai potrivit pentru fete!

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Sorcerer on Tue May 02, 2006 1:09 pm

m-am gandit si eu cum va fi prima data... dar cand s-a intamplat propriu-zis nu am prea avut timp sa ma gandesc, pentru ca eram oarecum ocupat :D si m-a luat si pe nepregatite
What is The Matrix?
Sorcerer

Chat-uitor
Chat-uitor

Location: Calea Lactee, planeta Pamant, continentul Europa, Romania, Galati
hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby crash_grl on Tue May 02, 2006 3:16 pm

nu neaparat k si baiezii viseaza dar isi fac si ei o imag asupra noptii in care vor face dragoste cu iubita lor-acum totusi depinde dak el e virgin sau e prima data cand face dragoste-
in primul caz nu prea stie ce sa faca si e concrentrat sa fie cat mai bine,sa invete cat mai mult-acum depinde si cu ce fata o face
si in al doilea caz el ar treb sa fie super atent cu ea,el avand experienta si ea nu,sa o fak sa se simta iubita,protejata.......pt k prima data sa fie deosebita.....iar dak si fata e initiata atunci prima lor noapte de dragoste va fi una minunata in care se vor descoperi si in care vor experimenta....

fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Postby insomnia on Tue May 02, 2006 5:06 pm

nu am visat...doar s-a intamplat.....cu o colega de generala. nu a fost nimik special si nici planuit...just siegs...not love!!
Image
I`M ALL THE SHIT YOUR MOTHER WARNED YOU ABOUT!!
insomnia

Descurcaret
Descurcaret

Postby Nina on Tue May 02, 2006 5:16 pm

on topic, please!
Titlul e: "Cum ati visat ca va fi prima data cand veti face dragoste? "
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby changer on Sun Jun 11, 2006 3:53 pm

nu am visat si nici macar nu visez deocamdata imi vine sa ma dau cu un cap de perete :bang-bang-3: hai cine ma ajuta? :s122: (sunt sigur ca va fi coada) :s123: revenind..... sper doar sa nu se intample cu cine nu trebe :sht-up:
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby Catalin on Mon Jun 12, 2006 2:20 am

Este ceva nou, o noua etapa din viata ta pe care o vei intalni mai devreme sau mai tarziu.

A fost special si frumos, pacat ca nu a fost cu cine nu trebuia dar ce mai conteaza acuma, amintirea este acolo si nimeni nu o poate lua.
Catalin

membru special
membru special

Postby Hazard on Wed Jun 14, 2006 12:29 pm

rox wrote:Una e sa visezi in "vis" si una in realitate.
8-> degeaba visezi la ceva frumos, :inlove2: si cand colo dai peste o "bestie' si totul se transforma ceva in genu : ca p c*****a.
:bang-bang-3:

faza e ca bestii din astea kiar exista, si lucrurile astea se tot intampla. Si dak e si prima data atunci kiar e si mai painfull. Nu prea poti sa faci nimic, doar sa accepti, sa speri ca va fi mai bine data viitoare. Si oricat de naspa o fi si a doua, tot mai bine ca prima oara este. Cu timpul va fi mai bine, mai frumos, mai perfect, ideea e sa poti trece peste o amintire groaznica si sa nu o lasi sa te afecteze toata copilaria sau adolescenta.
am fost eu candva, acum am ramas doar o umbra, dar nimeni nu va sti..........
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

PreviousNext

Return to Educatie Sexuala