If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ce doresc barbatii de la o femeie.

Pentru unele este o curiozitate mare... pentru altele raspunsul chiar nu conteaza...

Postby Micha on Fri Apr 28, 2006 5:26 pm

[ot]
creppin'on you wrote: asa ca pana la urma undeva... aveti si voi o parte de vina....

faci ce faci si tot pe noi ne scoti vinovate macar putin :)) ai ramas acelasi crepp inconfundabil :evil: [/ot]

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby 3y3 on Mon May 01, 2006 9:46 am

Nu stiu ce ati scris voi pana acum ca doriti de la o femei ca mia fost cam lene sa citesc tot dar stiu ce vreau eu de la o femeie.... Pai in primul rand sa arate cat de cat bine sa nu imi fie rusine sa ies cu ea pe starada in timpu zilei si sa aiba ceva in cap...si sa nu uit cel mai importan pt mine ca ea sa fie doamna pe strada, gospodina in casa si c***a in pat (cu mine nu cu alti :D...sa nu se inteleaga gresit :P)
Ma bucur ca e o domnisoara care prezinta stirile pt ca de fiecare data vestile proaste le aduc femeile...
3y3

Descurcaret
Descurcaret

Postby catza on Mon May 01, 2006 11:31 am

[ot] imi place cum ai judecat, mai ales aia cu iesitul pe strada =)) [/ot]

Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby 3y3 on Mon May 01, 2006 11:58 am

pai mie nu imi place sa mint si defiecare data zic adevaru pe fata nu conteaza cine esti pt mine :P ;)
Ma bucur ca e o domnisoara care prezinta stirile pt ca de fiecare data vestile proaste le aduc femeile...
3y3

Descurcaret
Descurcaret

Postby rox on Mon May 01, 2006 10:02 pm

deci unora le place k femeile cu care iesa sa aiba "FATZA DE STRADA"...nu d alta da mai stii noi si p altii :lalala:

rox

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby 3y3 on Tue May 02, 2006 7:55 am

deci nu e bine zis ca trebuie sa aiba fata de strada ca nu vreau sa trec cu masina pe fata ei ...trebuie sa aiba cat de cat o fata draguta deoarece ca baiat nu miar placea sa ies cu o bufnita pe strada cum nici la fete nu le plac baieti urati cu bube pe fata etc...
3y3

Descurcaret
Descurcaret

Postby catza on Wed May 03, 2006 2:09 pm

[ot]@3y3 =))))) criminal =))) [/ot]
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby 3y3 on Wed May 03, 2006 4:50 pm

[ot]Pai inca nu m-au dat astia la stirile de la ora 5 sau in urmarire generala... si nici nu am de gand sa omor pe cineva... dar ma simt dator sa le raspund la necunoscatori ii mai invata si pe ei cineva cate ceva cu a fost aia cu ''fata de strada'' parca pe fata ei ar fi autostrada...oricum ms pt admiratie >:D< :)))[/ot]
3y3

Descurcaret
Descurcaret

Postby MoshCraciun on Wed May 03, 2006 5:16 pm

[ot]@3y3!........."fatza de strada" are gilimelele de rigoare........;).........si daca esti baiet destept....intelegi tu ce a vrut sa spuna....in asa fel incat sa nu treci cu masina peste fatza ei![/ot]

ON TOPIC!
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby 3y3 on Wed May 03, 2006 5:51 pm

[ot]uite unde era dexter, baiatu inteligent.... daca era sa aiba ea dreptate trebuia sa puna fata pr strada nu de strada... din cate se vede degeaba esti un dexter ... si lasa ma ghilimele tale ca si eu stiu sa pun ghilimele uite ''''''''''''''''''' ... multumit ? astept raspunsul tau pe http://www.maicitesteocarte.ro [/ot]
3y3

Descurcaret
Descurcaret

PreviousNext

Return to Ce e-n mintea baietilor ?