If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

"Goana dupa sex"

Cel mai bine o stiu chiar ei... sau poate ca nu... dar o vor recunoaste aici dand niste exemple?... Sincer eu ma indoiesc, dar ca si la fete - ramane de vazut asta, nu?...

Postby Snappy on Tue Oct 11, 2005 9:11 am

[ot]30 raspunsuri fetele si 40 raspunsuri baietii ==> 42,8% FETE si 57,2% BAIETI[/ot]

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Micha on Sat Nov 26, 2005 6:42 pm

dovedit inca o data ca la sex se gandesc baietii kiar dak iti zic ca nu....ca si cu reclama aia la sprite cu cel mai bun prieten...tu te gandesti ca el e dragut si amabil ca s-a gandit sa te mai scoata din casa la o cafea, la un film, sa mai vbiti oleaca si cand colo ajunge sa zica ca l-ai innebunit si ca te doreste...desi stie ca nu ai venit la intalnire cu alte intentii decat de a bea un ness. Sunteti ciudati voi baietii zau asa....si deja nu ma mai mira dak de la o invitatie la suc se asteapta sa-i cazi in pat pt ca se gandeste ca de asta ai venit la acea intalnire
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Re: "Goana dupa sex"

Postby MoshCraciun on Sun Nov 27, 2005 2:29 pm

Keira wrote:Multi baieti , stau si vrajesc o fata doar pentru a se culca cu ea. Odata ce a facut-o , nu o mai baga in seama. Ati facut vreodata asa ceva? Ce parere aveti despre astfel de baieti?

baiatul este "destept".......fata este proasta si naiva.......clar!!

am observat o chestie ciudata in ultima vreme.....unele fete...si-au gasit o scuza........."m-a vrajit fata......eu nu am vrut sa fac sex cu el....dar daca m-a vrajit...si m-a mintzit.......nesimtzitul!!...."

si au scuza asta mereu.......de ce oare?....... :-? ...nu pot sa-mi dau seama........ :don't-know: ....... :al-nabii:

Last edited by MoshCraciun on Sun Nov 27, 2005 3:45 pm, edited 1 time in total.
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby y2k_ on Sun Nov 27, 2005 3:21 pm

Precum spunea in Codul lui DaVinci Prin comuniunea cu femeia, bărbatul putea atinge un moment de orgasm în care mintea i se golea de orice gând şi atunci putea să-l vadă pe Dumnezeu. asa k se pare k majoritatea suntem niste buni crestini :evil:
...::: They call me WHITE DEVIL...BLACK JESUS :::...
Image
y2k_

Descurcaret
Descurcaret

Re: "Goana dupa sex"

Postby Micha on Sun Nov 27, 2005 5:56 pm

MoshCraciun wrote:"m-a vrajit fata......eu nu am vrut sa fac sex cu el....dar daca m-a vrajit...si m-a mintzit.......nesimtzitul!!...."

si au scuza asta mereu.......de ce oare?....... :-? ...nu pot sa-mi dau seama........ :don't-know: ....... :al-nabii:

eu una sincer nu am intalnit-o dar dak tu zici ca asa e poate stii tu ceva ceva...insa parerea mea e ca scuza-i penala rau....nu o cred nici eu ca-s fata d-apoi un baiat sa te inteleaga si sa te ierte cand vii cu dintr-astea...E naspa cand te minte ca e solo, ca nu are prietena sau cand iti da iluzii ca va fi ceva mai mult decat o noapte de sex si atat....dar in rest ca ai ajuns in patul lui cu siguranta nu poti sa spui ca "nu am vrut" ...Poate nu aveai in gand sa ajungi asa departe la inceput dar pe urma dak te-a prostit si ai picat la vrajeala lui kiar nu poti veni cu scuze de genul celor pe care le-a amintit mosuletul nostru...ai fost slaba si naiva dar categoric ai vrut-o ca altfel ar fi fost viol si nu prea e cazul...

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby PhaseR on Mon Nov 28, 2005 3:48 am

cartush wrote:Mai vrei? Okay! :evil:
Tine-te bine! Cum te-ai simti sa te agate o tipa, sa faca sex cu tine si sa nu-i pese nicicum de tine? Te simti folosit sau ideea e ca mai pui o liniuta in agenda experietelor? :-?

Bineinteles ca mai pui o liniutza!!! Toti fac asa, sa ma rog, majoritatea! Chestia e ca unii sunt magari si tzipa in gura mare, se lauda in fata amicilor, iar ... altii tin pentru ei si se simt ei bine in sinea lor. :) Pe magari trebuie sa va suparati, nu pe baietii care-si doresc sex, pentru ca, contrar a ceea ce ganditi voi (fetele I mean), toti baietii vor sex (de cele mai multe ori, exclusiv).

@y2k you're way too cool man!! =))

Uitai ca tre sa zic si io ceva aici! Nu ai cum sa vorbesti despre "goana dupa sex" pentru ca e ceva natural. Nu este o goana, este ceva ce exista in fiecare barbat. La nivel animalic, umblam ca sa ne imprastiem samanţa peste tăt în lumi :D. Voi priviţi normalitatea ca ceva anormal şi asta e aiurea!! Mă deranjează! Cmon ce faceţi atâta caz? Şi văd o tipă, şi "o vrăjesc", şi fac sex cu ea. Şi? Bravo mie! Dacă nu vroia, nu accepta şi gata. Nu noi dăm răspunsul! Noi doar adresăm punem întrebarea! ;) Gândiţi-vă la asta.
Only a life lived for others is a life worthwhile. - Albert Einstein
PhaseR

Descurcaret
Descurcaret

Postby 3y3 on Mon May 01, 2006 9:55 am

Ce ma enerveaza cel mai mult cand le aud pe fete spunand '' Doamne ce disperati sunt baieti dupa sex'' sau '' Numai la prosti le e gandu'' dar de fapt ele se gandesc mai mult ca noi si le mai auzi ca vrem sa le vrajim pe urma ne culcam cu ele si pe urma ne batem joc de ele...dar de cateori nu se intampla dupa ce reusesti sa te culci cu o fata ea sa nu se mai sature si incepe sa te plictiseasca... asa ca am o sugestie pt toate fetele care cititi acest mesaj mai lasati vrajeala si mai dati-va si voi arama pe fata cel putin eu mam plictisit de fetele care se dau mironosite
Ma bucur ca e o domnisoara care prezinta stirile pt ca de fiecare data vestile proaste le aduc femeile...
3y3

Descurcaret
Descurcaret

Postby catza on Mon May 01, 2006 10:24 am

[ot] bancul zilei =)))))))))) [/ot]
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby Hazard on Fri May 05, 2006 6:42 pm

toti vrem sex pana la urma... e o kestie mult prea misto cand cei doi se potrivesc si mi se pare normal sa ne-o dorim. Baietii doresc si o exprima de cate ori au ocazia poate, poate le pica si lor ceva si el iese vrajeala, fetele o vor la fel de mult dar nu o arata. Baietii apar astfel ca cei mai mari obsedati, fetele ca niste sfinte desi toti o vrem. Acuma totusi zic ca asta e influentata de partenerul cu care se iveste ocazia. De fapt asta e diferenta dintre fete si baieti: ei si-ar trage-o cu toate tipele nu prea mai conteaza aspectul fizic, gaura sa fie, scuze expresia, ele asteapta mai intai atractia sa se produca si abia apoi se aventureaza in ceva de genul.
am fost eu candva, acum am ramas doar o umbra, dar nimeni nu va sti..........
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Postby skip on Fri May 05, 2006 6:49 pm

nu nu am facut asha ceva niciodata... dar nu cred ca as spune nu:P
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

PreviousNext

Return to Cat de rai sunt baietii ?