If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Nu imi pare rau....

Ce e "in spatele" nostru? sub gandurile noastre? Facem ce gandim? Gandim ceea ce facem?

Nu imi pare rau....

Postby TiRIST on Sun Apr 30, 2006 3:47 pm

... nu imi pare rau ca nu imi pare rau de nimic
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca am 12 restante, ink [se pot si mai multe de atat]
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca trec pe rosu
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca nu dau doi bani pe politisti si pe justitia romana
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca trec prin fata ta si tu nu ma vezi
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca am sarit de la etajul 2 de ziua lui tata [a fost chiar frumos]
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca m-au lovit 7 masini [toate aceeasi firma] pana acuma
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca nu merg mai tot timpul pe trotuar
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca imi miroase gura [dimineata, ce dreaq suntem oameni]
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca imi miros adidasii cand vin de la fotbal [dimineata, ce dreaq suntem oameni]
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca miros a transpiratie dupa un efort depus [dimineata, ce dreaq suntem oameni]
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca mi-am pierdut si imi pierd noptile in continuare ori de cate ori am ocazia
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca v-am cunoscut pe multi dintre voi de aici
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca mi-am spart capul la 5 ani [am un semn si sunt mandru de el. e opera mea]
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca nu mai cred in Mos Craciun [nu are nici o legatura cu tine, moshule]
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca, cartofii prajiti dauneaza sanatatii, am sa ii mananc in continuare
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca nu am invatat mai mult decat am invatat pana acuma
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca s-a inventat computerul
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca nu am invatat HTML, pHp, MySQL, u name it
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca am lista de la ignore mai mare decat ceea de la accept [la messenger]
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca mi s-a dat invisible permanent, sau ca mi-ai sters id din lista ta
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca am dat si ink mai dau invisible permanent [orice moneda are doua fete si un cant ;)]
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca pentru unii discutiile cu mine au o incoerenta totala [pentru ei bineinteles]
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca injur si scuip [e o forma de manifestare a nervilor]
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca mi-au sarit aseara cateva taste de pe tastaura
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca monitorul meu are de suferit mai tot timpul
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca imi disper vecinii cum pot mai bine
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca ma bat cu sor'mea
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca ma cert cu mama
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca l-am fugarit pe tata cu parul [la 10 ani]
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca am furat de caise, visine, etc. de prin gradinile oamenilor [mi-a fost pofta]
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau daca am suferit vreodata [mi-a fost de mare ajutor]
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca m-am batut cu vecinii
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca dorm cu un cutit la capatul patului [nu stiu nici eu de ce o fac, dar nu ma lasa inima sa il mut de acolo :don't-know: ]
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca tu ma consideri prost [asta te face mai destept cu ceva?]
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca multa lume fumeaza [toata lumea vrea sa zboare]
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca exista bodegi [multi tre sa isi inece amarul, IDIOTI]
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca am luat droguri [prizat, ca de bagat in vena mea NICIODATA inafara de ce mi-a prescris medicul], ca am fumat marijuana
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca am pierdut un telefon mobil
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca nu am IQ 200 [daca ma placi ma placi si asa]
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca am cazut in canalizare [asta ca sa nu mai fiu cu nasul pe sus in anumite circumstante]
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca mi-e frica de inaltime, dar vreau sa sar din avion [cu parasuta bineinteles]
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca acum in difuzoare se aude Essential mix 2005 - Mylo [118:30 minute]
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca m-am inscris pe acest forum
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca am pierdut multi alti prieteni inafara de primii 3 [prietenii stiu de ce...... unul dintre ei este mort: SA-I FIE TARANA USOARA!]
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca multi spun ca nu stiu sa dansez
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca nu sunt mai gras de atata
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca mi-au murit din rude [doar de tatal mamei mele imi pare rau]
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca am donat sange pentru o cauza nobila si nu am tinut rasplata pentru mine, ca m-a plouat in ziua aceea si ca m-am tuns [prietenii stiu de ce ;)]
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca EXISTA URA! [de prea multa fericire am da in monotonie]
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca se schimba ziua cu noaptea [ne mai trebuie si odihna.... functionam pe baza de baterii si nu stiu eu :don't-know: ]
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca am tinut pe cineva de mana cand s-a hotarat sa faca un chiuretaj
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca nu suport anumite persoane in varsta [cine cunoaste stie]
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca nu-i suport pe multi dintre colegii de grupa de la facultate
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca totul nu este asa cum as vrea eu [diversitate, oportunitati, dezvoltarea simturilor si caracterului]
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca fosta mea prietena a fost o proasta [prietena mea stie de ce ;)]
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca o sa imbatranesc si o sa albesc vreodata
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca am timp liber berechet si nu am bani... :s122:
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca prietena mea nu este aici [e mult mai frumoasa regasirea >:D<]
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca mi s-au pus si mi se pun ink porecle
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca nu am raspuns la toate problemele de care ma lovesc, sau la toate intrebarile ce mi se adreseaza [important este sa am numarul de telefon al persoanei care le stie ;)]
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca nu ma duc la facultate cu zilele, nu ma atrage mai nimic acolo si mai nimeni acolo
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau daca am facut vreodata greseli gramaticala, inclusiv in ceea ce am scris acuma [A gresi, e omenesc!]
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau daca m-am repetat in ceea ce am scris
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau daca am deranjat pe cineva cu ceea ce am scris aici
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca am pus in fata expresiei "imi pare rau" asta "nu imi pare rau ca nu..."
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca nu imi mai aduc aminte de ce nu imi mai pare rau... dar cum imi aduc aminte revin ;)
... nu imi pare rau ca nu imi pare rau ca imi este foame si sete

-=Fiecare este sa scrie cum vrea si ce anume vrea! Asta ca sa nu se creeze neintelegeri! =-
-=Open minded! =-

Last edited by TiRIST on Tue May 02, 2006 9:41 am, edited 1 time in total.
Razbunarea nu are nici o valoare daca este un raspuns emotional!

Descurcaret
Descurcaret

Postby p3g@s on Sun Apr 30, 2006 8:22 pm

nu imi pare rau ca le consider barfitoare pe masjoritatea colegelor mele
nu imi pare rau ca poate ea e fericita
nu imi pare rau ca unii vor sa ma ironizeze
nu imi pare rau ca ma enervez
nu imi pare rau ca mai si injur
nu imi pare rau ca de la un timp nu mai invat(ink nu sunt constient de aia :D )
nu imi pare rau ca sunt atras de cine nu trebuie
nu imi pare rau ca stau mai mult in casa
nu imi pare rau ca am refuzat candva o relatie
nu imi pare rau ca nu am incercat
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Catalin on Sun Apr 30, 2006 10:33 pm

Nu imi pare rau de nimic. :s122:

Catalin

membru special
membru special

Postby catza on Mon May 01, 2006 10:22 am

Catalin wrote:Nu imi pare rau de nimic.

bis :s122:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby skip on Tue May 02, 2006 3:56 pm

nu imi pare rau... ca lumea ma considera un prost.. care sa dat pe rock de ochi lumi

Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Catalin on Tue May 02, 2006 8:51 pm

Nu imi pare rau ca sunt singur acum, cel putin asa nu imi face nimeni rau.
Catalin

membru special
membru special

Postby andreeam on Tue May 02, 2006 9:53 pm

imi pare rau de tot dar...cred ca tre sa merg la alt topic sa zis asta... :D

singuru lucru pe care nu-l regret e ca...dumnezeu mi-a dat o mama minune...o mama ce ma ajuta chiar si cand nu am nevoie...
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby tot eu on Tue May 02, 2006 10:35 pm

nu imi pare rau ca am ales drumul asta in viata...
CARPE DIEM !!!
tot eu

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby crash_grl on Tue May 02, 2006 10:45 pm

nu imi pare rau k sunt eu
fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Postby Catalin on Thu May 04, 2006 7:59 am

Doamne ce am ajuns sa spun....nu imi pare rau ca ma duc la munca. :s195:
Catalin

membru special
membru special

Next