If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Al treilea razboi mondial

"Istoria este martorul care confirma trecerea timpului; ilumineaza realitatea, vitalizeaza memoria, ofera calauzire in viata de zi cu zi si ne aduce stiri din antichitate." - Cicero

Postby guiness on Tue Nov 01, 2005 10:17 am

cre ca al treilea razboi mondial va fi un razboi al religiilor, musulmanii contra celoralalti

deja in toata europa sunt comunitati extraordinar de dezvoldate musulmani, tipii astia mereu protesteaza pentru ceva

si mai au ei o vorba "coranul ne invata ca moartea este un lucru bun"

My name is Bond, Vaga BOND!
guiness

Pasional
Pasional

Postby Cherry on Sat Jan 14, 2006 4:15 am

Cu siguranta va veni al treilea RM. E imposibil sa nu fie. De cande xista lumea au existat conflicte si razboaie intre rase sau nationalitati. Partea nasola e k aceste razboie se poarta pentru PUTERE.
Tot ce imi doresc este sa nu traiesc un razboi. Am mai spus pe undeva. Prefer sa mor din prima clipa decat sa vad numai oameni morti in jurul meu si alte chestii de genul
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby MindLord on Mon Jan 16, 2006 12:51 am

chiar ma mira ca nu am dat de topicu asta mai devreme... chiar imi plac temele de genul asta :D... muuult

ok... umila mea parere... vor ma fi razboiaie bineinteles... e in natura umana mi se pare sa vrei mai mult ... si ca cel mai puternic sa incerce sa se impuna peste cei slabi, asta incluzand si razboaiele...

pe langa cei la care ati atras toti atentia inainte(namely: SUA, Rusia, Germania -aici pt moment ma indoiesc... deocamdata chiar nu au puterea-, Japonia - si aici ma cam indoiesc, datorita mentalitatii - tarile arabe.... ) as aduce si eu o completare... surpriza-surpriza : China va avea un cuvant de zis:D
de ce China??? pt ca acum ei sunt care produc fff mare parte din bunurile mondiale de consum... si productia este in continua crestere... tot mai multe companii se muta la ei datorita costurilor scazute de productie.... pb principala este ca in momentul de fata China exporta cu muuuult mai putin decat importa.... banii aceia au deocamdata unde sa mearga, pt ca nivelul de trai este ff scazut... insa la un moment dat o sa ne trezim cu o tara cu cea mai mare populatie din lume, cu cele mai mari venituri, cu toate marile firme localizate acolo.... U got the picture... in momentul in care China ar zice stop productie ar fii de 1000 de ori mai rau decat atunci cand Irakul a zis stop petrol.... si nu opresti China asa cum se opreste Irakul... asta numai ar fii de ajuns ca sa declanseze o criza enorma .... fara produsele chinezesti multe piete de consum nu ar mai avea cu sa fie alimentate, deci guvernele alea ar zice "sarim la gatul chinezilor".... in plus, daca ar dori Chinezii sa se inarmeze nu prea vad cine ar putea sa ii opreasca in momentul in care toate tarile mari depind de ei....

Just a possible scenario... ca sa declansez o disputa :P

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby amanda on Mon Jan 16, 2006 11:19 am

Avea dreptate profesorul meu de istorie din generala cand zicea ca trebuie sa invatam chineza si araba. S-ar putea sa fie nevoie curand :))
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby rox on Mon Apr 24, 2006 3:08 pm

al treilea razboi mondial e inceput el d ceva vreme (11 septembrie 2001) da sa mainfestat p "rand" si intr-o forma mai "usoarea" d nu s-a simtit k celelalte 2...

rox

D-al forumului
D-al forumului

Postby catza on Mon Apr 24, 2006 3:28 pm

[ot]Roxyna scuze ca iti zic , dar nu cred ca stii notiunea de razboi mondial. :p[/ot]

---[ Snappy = "offtopicul se foloseste cu tag-ul special ;) - a se vedea regulamentul pentru mai multe detalii" ]---
Last edited by catza on Mon Apr 24, 2006 11:45 pm, edited 1 time in total.
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby p3g@s on Mon Apr 24, 2006 9:57 pm

eu unul nu zic ca va fi un mare razboi mondial...ci mai multe mici razboaie care incetul cu incetul ne vor zgudui societatea din temelii...asta din cauza majoritara(parerea mea) a mentalitatilor celor care acuma ne conduc "destinele"...oricat de mult am nega...coruptia,minciuna si interesele pt bani si celelalte au ajuns pana si in biserica....in singurul loc care era ccat de cat cu oamenii pana acuma..dar defapt a fost peste tot ink de la inceputul omenirii..
Pacat ca nu mai este o data invierea am putea spune...ca sincer..la cate am facut nu cred ca daca fiind complet sinceri unii cu altii..ne_am mai putea ierta vreodata :bang-bang-3: :bang-bang-3:
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

baiat / fata ?: baiat

Postby Keira on Sat Apr 29, 2006 12:09 pm

La cat a avansat stiinta, un al treilea razboi mondial ar duce la disparitia oamenilor, caci e deajuns cateva bombe atomice, si ne-am dus. Dar nu cred ca va fi.
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby creppin'on you on Sat Apr 29, 2006 3:49 pm

un lucru e cert... daca va fi un al treilea razboi mondial, al patrulea va fi cu batele(nu mai stiu exact cine a spus asta :D )
De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby milisss2 on Thu Feb 08, 2007 10:16 pm

2007 se anunta un an sangeros :( ...deja Bagdadul a fost zguduit de cel mai violent atentat din ultimii ani. Americanii se pare ca sunt din ce in ce mai speriati. Ma tem de un conflict la scara larga cu musulmanii. Pacea devine din ce in ce mai fragila!
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

PreviousNext

Return to Istoria (Trecut vs Prezent)