If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Gelozia - dovada de dragoste sau de posesiune?

Aproape toti suntem gelosi, dar nu toti o recunoastem. Haideti sa vorbim putin despre gelozie caci, sincer vorbind, nu e un condiment asa de bun in relatii (daca este "pus" in exces).

Postby andreeam on Wed Sep 07, 2005 2:57 am

da...e pe la mijloc pt ca dak il iubesti vrei sa stii ca e doar al tau....si dak il vezi uitandu-se la o alta fata ...automat devii geloasa si posesiva

andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Catalin on Sat Sep 10, 2005 4:18 pm

Gelozia?Cred ca este putin si o dovada de dragoste arata ca tii la persoana respectiva iar, pe de alta parte inseamna nesiguranta, iti este frica sa nu pierzi persoana respectiva deci, cred ca 50% fiecare e un procent bun.
Catalin

membru special
membru special

Postby Kelso on Mon Oct 17, 2005 12:12 pm

Cred ca mai degraba e o dovada de posesiune!

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby p3g@s on Thu Dec 01, 2005 9:53 pm

e cam cate putin din fiecare....amestecat cu teama de a pierde ceea ce iubesti..
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby ashes on Sun Feb 19, 2006 9:11 pm

ce-am invatat eu de curand.. iubirea nu ingradeste! inseamna a avea puterea de acorda libertate celui de langa tine! trebuie sa inveti sa ai incredere si pur si simplu sa-i lasi libertatea.. nu rezolvi nimic cu gelozia.. din contra, agravezi lucrurile..

ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby Kengyra on Sat Apr 29, 2006 3:00 am

Gelozia este egala cu iubirea.Daca nu esti gelos inseamna tratezi persoana de langa tine cu indiferentza..ca nu valoreaza nimik pentru tine...dar asta dupa un anumit timp petrecut impreuna ..daca esti cu o pers de cateva saptamani nu potzi sa afirmi ca esti gelos atunci potzi spune ca reactionezi intr-un anumit fel ca sa nu fii umilit sau sa-ti bata joc de tine partenerul sau partenera
Kengyra

Descurcaret
Descurcaret

Postby ashes on Sat Apr 29, 2006 10:21 am

andreeam wrote:da...e pe la mijloc pt ca dak il iubesti vrei sa stii ca e doar al tau....si dak il vezi uitandu-se la o alta fata ...automat devii geloasa si posesiva

hei, decat se uita.. vrei sa spui ca tu daca vezi un baiat frumos pe strada nu te uiti dupa el? ca pana la urma, ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place. si intr-o relatie e foarte important sa acorzi libertate. n-o sa duca la nimic bun gelozia si posesivitatea. ce s-ar putea rezolva daca am fi gelosi pe un wallpaper cu o tipa sau pe o tipa pe strada??
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby Micha on Sat Apr 29, 2006 2:44 pm

am observat ca eu sunt geloasa pe orice persoana care-i este aproape. Nu ma intelegeti gresit, nu-s vreo obsedata sau prea posesiva, numai ca sunt geloasa pe oricine se bucura de el mai mult decat mine, care-i este alaturi mai mult timp decat sunt eu, pe orice tipa care il ia in brate (kiar dak e ceva nevinovat) pt ca eu nu pot face asta.. Oricum nu ma manifest dar ma oftic eu de mor si atat :))
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby catza on Mon May 01, 2006 3:04 pm

E bine sa fii gelos, dar sa nu depaseasca limitele. (nu stiu ce limite, dar sigur sunt)

Gelozia - dovada de dragoste sau de posesiune?
Cred ca este pe undeva la mijloc, pt ca orice lucru pe cred il iubesti de cele mai multe ori il si posezi.
Nu stiu cat de corect/coerent am fost. :)
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby BlueMazu on Wed May 03, 2006 1:28 am

@Napoleon
La ce iti foloseste sa fi gelos/geloasa?

Cred ca nu ai fost vreodata gelos,nu-i asa ?

Ar fi frumos ca fiecare parere sa aiba si raspunsul la intrebarea : "Ai fost vre-odata gelos/oasa ? "

Numai bine!
BlueMazu

Invatacel
Invatacel

PreviousNext

Return to Gelozia - umbra oricarui om ?