If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Te voi uita...

Adevarul doare de cele mai multe ori, dar asta e viata. Haideti sa incercam sa spunem lucrurilor pe nume - sau macar sa incercam acest lucru.

Postby vera on Thu Apr 20, 2006 1:01 am

poate pare un pic ciudat dar eu uneori nici nu-mi doresc sa uit... au facut parte din esxistenta mea, la un moment dat am fost pe aceiashi lungime de unda, l-am oferit ceva shi mi-au daruit ceva... nu vreau sa uit... vreau doar sa trec peste... sa merg mai departe... cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o? iar daca o uiti inseamna ca nu ai iubit-o! plus ca se spune ca suferim atat tocmai pentru a invata shi a reushi sa intelegem importanta persoanei potrivite shi a ne fi mai ushor sa o identificam...

asha vad eu lucrurile... opinie personala!!! (scuze daca repet unele idei anterioare, nu am citit toate raspunsurile!)

'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby rox on Sun Apr 23, 2006 3:15 pm

daca chiar nu merita acea persoana, trebuie sa UITI nu sa treci peste :s195:
rox

D-al forumului
D-al forumului

Postby MoshCraciun on Wed Apr 26, 2006 10:15 pm

timpul le vindeca pe toate.....este o vorba....foarte adevarata de altfel.....

Poate ca unii au nevoie de 2saptamani...altii de 2ani.....Cu sigurantza nu poti compara o relatie de 6luni..cu 6ani....

Totul depinde de "intensitatea" si durata..atat a relatiei trecute....cat si a relatiilor de dupa...

Te vei (mai)gandi la fostul/fosta......atat timp cat nu este un el/ea prezent........care sa te faca sa "tresari" din nou....care sa te faca sa "traiesti" cu adevarat din nou...

Am observat,citind toate posturile de pana acum,ca exista un exemplu...(si chiar la-ndemana)....care intareste ideea ca timpul face minuni....

Cineva posta aici prin 2005 ca:"Nu ai cum sa uitzi...poate te gandesti mai rar la el/ea, dar nu uitzi...eu una nu pot sa uit...nu vreau sa uit... :roll:"

Acelasi "cineva" posta dupa mai bine de un an: "Exista uitare...cel putzin in cazul meu a existat...m-am rupt de tot ce avea legatura cu el.....probabil n-a fost iubire...cine stie? Cui ii pasa acum? :roll: L-am uitat!"

Deci....se poate!

In schimb...se pare ca regula cu timpul...nu se aplica la toata lumea.......
Este o persoana care inventeaza tot felul de povesti patetice....doar sa-si bage nasul in viatza mea.....Ultima incercare a fost zilele acestea...cand...primesc un mail "nastrusnic" de stupid....de la Exex_girlfriend..(care urmeaza sa se marite...bai da uei..) in care eu nu as avea alta treaba decat sa deranjez lumea cu beep-uri...... :s172:

uitati mailul.......

Code: Select all
sebi sebi <sebyxxxx@yahoo.com> wrote:
Imi cer scuze pentru deranj dar as dori sa stiu daca nr. de tel 0726xxxxxx este sau a fost nr dumneavoastra de telefon . va intreb deoarece in ultimile zile am primit niste bip-uri de pe acest numar.
va multumesc
Cu stima
Sebastian

ExEx <xxxxxx@yahoo.com> wrote:
Daca ati primit bipuri de la acest numar de telefon, de unde stiti adresa de e-mail a celui care credeti ca v-a dat bip? Si de ce tocmai eu ar fi cea care a avut acest numar de tel?
Nu inteleg de unde ati dedus din ipoteza ca cineva va da bipuri, concluzia ca as fi eu !

sebi sebi <sebyxxxx@yahoo.com> wrote:
Imi cer scuze dar dupa ce am primit bipurile am dat un search pe google(la noroc) cu acel numarul de telefon si a aparut langa numar adresa dumneavoastra de mail
La telefon cand am sunat mi-a raspuns un pusti care dedea din colt in colt cand l-am intrebat de ce da bipuri si mi-a inchis. Speram in caz ca il cunoasteti sa il puteti convinge sa renunte fara a fi nevoie din partea mea sa fac plangere la politie
imi cer scuze ca v-am deranjat

ExEx:
In cazul in care cartela cu fostul meu numar e la tine, fii dragutz si nu-l mai deranja pe domnul.
Merci.

Of...Of....Mai...Mai........ :sht-up:

MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby Nina on Wed Apr 26, 2006 10:18 pm

[ot]Ce faza!!!
eu am patit ceva asemanator, insa la mine chiar era o greseala, ca nu aveam numarul ala de mult. Iar persoana(era o femeie) de la capatul undei insista ca primeste bipuri de la numarul meu, desi era imposibil! [/ot]
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby andreeam on Thu Apr 27, 2006 10:31 pm

[ot] o god...am impresia ca se intampla ceva "murdar" pe aici.....saptamana trecuta i-am dat nr meu unei prietene si m-a intrebat dc cu o saptamana in urma o sunase dp nr asta[al meu] un tip rotaru..aa si vreau sa zic ca eu aveam cartela de cateva luni..si eram trecuta pe telu ei cu rotaru.... :-t ce se intampla?[/ot]

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Alinutza_19 on Sat Aug 19, 2006 4:00 pm

nu cred ca poti uita definitiv o persoana pe care ai iubit-o...da ti-o scoti din suflet..incerci sa nu o mai iubesti...dar de uitat cam greu...va avea mereu un loc special in inima ta....cel putin cam asa sunt eu..nu pot spune ca am uitat persoana pe care am iubit-o..ci am transformat acea iubire intr-o prietenie...si acum intre mine si el e doar o amicitie...de care nu intotdeauna avem nevoie...
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

Postby Keira on Wed Sep 27, 2006 4:21 pm

PASIUNE - DRAGOSTE - TRAIRE - SUFERINTA - RESEMNARE - UITARE - REGASIRE

Toate pragurile care le depaseste o dragoste finita.
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Apocalipssa on Wed Oct 25, 2006 8:36 pm

e greu sa uiti pe cineva,amprenta a fost pusa in suflet si ceva ceva va ramane mereu acolo(asta in caz k ai tinut mult le el/ea)si knd te mai cuprinde si melancolia si amintirile n-ai cum sa scapi parca te bantuie...timpul sterge tot...sau nu.... :s172:
Km cat de sincer e un suflet knd se stinge,knd tot ce-l impingea nu-l mai impinge si teama invinge!Km kt de sincer e un copil knd plange,cine-l strange knd inima i se frange?
Apocalipssa

Bebelush
Bebelush

Postby Voodoo on Fri Oct 27, 2006 12:26 am

nu, nu o sa uit pe nimeni din cei pe care i-am iubit
Image
Image
Voodoo

Pasional
Pasional

hi5 profile: http://voodoomc.hi5.com
baiat / fata ?: baiat

Postby Amandy on Fri Oct 27, 2006 6:28 pm

nu pot sa uit pe cineva la care tin f.f.f.f. mult ;)
Amandy

Invatacel
Invatacel

PreviousNext

Return to Momentul Adevarului