If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

AVORTUL

Astazi, din ce in ce mai multi copii sunt ucisi de propriile lor mame, refuzandu-le astfel sansa de a se putea bucura de lumina vietii.

Sunteti deacord cu avortul?

DA
20
37%
NU
33
62%

Total votes : 53

Postby Micha on Sat Feb 04, 2006 2:53 pm

andreeam wrote:dar eu cred ca ash pastra copilul....stiind ca am in spate o mama...o familie care ma sustine...stiu ca vor iesi vorbe ca bla si bla...dar eu acu pe moment zic ca ash pastra bebelusul :)

tu-ti dai seama ce zici andreea? Ai doar 16 ani. Crezi ca esti in stare sa ai grija si de altcineva in afara de tine in momentul asta? Mie imi vine tare greu sa cred asta... Spui ca l-ai pastra pt ca suna frumos kestia asta dar crezi ca acel copil traieste doar cu aer? Va avea nevoie de o mama iar tu nu poti sa-i fii asta cand si tu esti doar un copil inca.

skumpika wrote:Vreau insa un raspuns de la fete la o intrebare desi la faza de mai sus cu egoismul nu mi-a raspuns nimeni. V-ati intrebat mamele ce ar face/zice/cum ar reactiona daca ati ramane insarcinate? V-ar ajuta sa pastrati si sa cresteti copilul sau v-ar ajuta sa scapati de el? Prin extentie poate va raspund si tatii si tot prin extensie baietii sa-si intrebe mamele ce ar spune daca prietena lor ar fi insarcinata. Vreau sa stiu daca fetele de 18-20 de ani care sustin ca nu ar face avort pentru ca e o crima au sustinerea parintilor in cazul in care ar face ACUM un copil. Si in functie de raspunsul asta mai discutam.

Am 20 de ani dar intr-un caz din asta stiu ca parintii nu ar fi de acord cu un copil. Sunt mai mult de 80% sigura ca m-ar sfatui sa fac un avort. Dak as hotari sa-l pastrez cred ca m-ar ajuta insa mi-ar expune toate faptele, ceee ce presupune cresterea unui copil in niste conditii decente si asta creca m-ar face sa ma gandesc mai bine la alegerea facuta. Dar dak as ramane insarcinata stiu sigur ca nu le-as spune si la fel de sigura sunt ca as face un avort. Vreau sa-mi fac un viitor,vreau sa fac atatea lucruri pe care nu le-am reusit pana acum, vreau sa lupt pt mine mai intai si apoi sa ma gandesc ca mai exista altcineva care va depinde de mine... nu zic nu, un copil e un suflet din tine dar e greu sa-l cresti singura si mai ales la o varsta din asta gen 20 ani abia impliniti sau doamne fereste kiar mai mica... Spuneti-mi si mie ce fel de mama poate fi o fata de vreo 16-17 ani cand pana si ea e inca un copil? Ce poate sa stie ea despre cresterea si intretinerea unui copil? O vor ajuta poate si parintii dar isi pierde toata copilaria cu aceasta responsabilitate mult prea enorma pt ea... Isi rateaza toata viata. Nu e o alegere echitabila sa pastrezi un copil la o varsta nepotrivita si sa-ti distrugi mai mult ca sigur viata decat sa faci un avort cand e cazul si sa-ti vezi mai departe de visele tale si de aspiratiile pe care le aveai. Vor ramane regretele, e normal, dar vba aia: din 2 rele il alegi pe ala mai putin rau... Vei sti macar sa fii mai atenta data viitoare si urmatorul copil sa nu mai apara la un moment nepotrivit in viata ta si acelui copil ii vei oferi dublul cat ar trebui si pt cel pierdut, iti iei revansa si te straduiesti sa fii o mama buna.

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby skumpika on Sun Feb 05, 2006 12:59 am

Micha wrote:Vreau sa-mi fac un viitor,vreau sa fac atatea lucruri pe care nu le-am reusit pana acum, vreau sa lupt pt mine mai intai...sa-ti distrugi mai mult ca sigur viata decat sa faci un avort cand e cazul si sa-ti vezi mai departe de visele tale si de aspiratiile pe care le aveai

Unii nu inteleg faptul ca asta nu e egoism, e o modalitate de a incerca sa oferi o viata buna unui suflet. Unii cred ca e usor sa renunti la scoala pentru ca creste un copil sau ca e usor sa faci o scoala si sa cresti in acelasi timp un copil. Unii cred ca un copil nu ar suferi sa-l creasca vecinii/bunicii/rudele in loc sa-si vada mama si tatal zilnic. Unii cred ca tatal poate lipsi din viata unui copil. Unii cred...:( Pacat.

Unde e totusi egoismul? La faza ca vreau sa ofer o viata buna unui suflet sau la faza ca-l fac si-l pasez parintilor (care cica ma sustin) sa-l creasca?

Am cresut pana la 7 ani la bunici, parintii in vedeam 3 zile in wwek-end, am crescut practic fara tata mult timp pentru ca era plecat din cauza meseriei. Va spun ca astea nu au lasat amintiri placute in mintea si sufletul meu. Si eu am fost un caz fericit...
Orice drum parcurs pana la capat duce exact nicaieri. Escaladeaza muntele doar atat cat sa te convingi ca e munte. Din varful muntelui nu poti sa vezi ca e munte.
Frank Herbert ~ "Dune"
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby andreeam on Thu Feb 09, 2006 1:03 am

Micha wrote:
andreeam wrote:dar eu cred ca ash pastra copilul....stiind ca am in spate o mama...o familie care ma sustine...stiu ca vor iesi vorbe ca bla si bla...dar eu acu pe moment zic ca ash pastra bebelusul :)

tu-ti dai seama ce zici andreea? Ai doar 16 ani. Crezi ca esti in stare sa ai grija si de altcineva in afara de tine in momentul asta? Mie imi vine tare greu sa cred asta... Spui ca l-ai pastra pt ca suna frumos kestia asta dar crezi ca acel copil traieste doar cu aer? Va avea nevoie de o mama iar tu nu poti sa-i fii asta cand si tu esti doar un copil inca.
.

:oops: eu pur si simplu nu-s in stare sa fur viata cuiva....sa-i iau drepturile....stiu k sunt un copil....k imi va fi mai mult decat super greu insa nu imposibil....

dar oricum....nu s-a intamplat si sper din tot sufletul meu sa nu se intample...pentru k stiu mai bine ca oricine ca un copil trebuie sa fie cu ambii parinti...nu fara un tata....sau fara o mama......

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby ela on Thu Apr 27, 2006 9:57 pm

Daca tot se vorbeste despre avort, va referiti la orice fel de avort? Considerati ca nu e normal si nici logic sa existe avorturi?
Eu zic ca sunt si exceptii.In cazul in care se afla ca fatul e bolnav, are malformatii credeti ca ar fi bine sa traiasca sau daca o "copila" de numai 16 - 17 ani ramane insarcinata credeti ca e bine sa pastreze copilul? Eu zic ca in astfel de situatii distrugi viata mai multor persoane.

---[ Keira = "mesaj mutat si lipit de la topicul "Idei pentru campanie" - subiectul discutat in acest mesaj nu se potrivea cu tema topicului respectiv." ]---
ela

D-al forumului
D-al forumului

Postby andreeam on Thu Apr 27, 2006 10:07 pm

fiecare COPIL are dreptul la viata! nu suntem noi in masura sa decidem....deci da! o fata de 16-17 ani sa-l pastreze...ea a comis-o sa suporte de acuma!ar fi si exceptii dar nush acuma sa le zic [tre sa ma concentrez]

---[ Keira = "mesaj mutat si lipit de la topicul "Idei pentru campanie" - subiectul discutat in acest mesaj nu se potrivea cu tema topicului respectiv." ]---

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby ela on Thu Apr 27, 2006 10:18 pm

Daca face copilul la 16 ani, crezi ca-i va putea da o educatie corespunzatoare? Pe langa acest fapt mai e si conditia materiala, ce ii va putea oferi acelui copil? Tot copilul va avea de suferit mai mult.

ela

D-al forumului
D-al forumului

Postby Keira on Sat Apr 29, 2006 10:20 am

Si cine decide ca va suferi copilul mai putin daca il omori? Cum el nu poate vorbi, noi ne facem judecatorii lui si credem ca avem dreptul sa ne jucam cu viata lui dupa bunul nostru plac. El va plati cu VIATA pentru greseala noastra. Spunem ca nu ii putem oferi x sau y (MATERIAL!) dar nici viata nu i-o oferim, pentru ca nu vrem! De ce sa ma chinui eu o viata cu el, cand e mai simplu, il omor si gata... s-a terminat balciul.
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby insomnia on Sun Apr 30, 2006 8:20 am

@sabothor: good one dude!! total de acord cu tine

pe tema asta se poate bate moneda mult si bine.(da-ti cu google si vedeti ce tam-tam s-a facut in america pe tema asta).oricum sunt de parere ca daca nu ai ce sa ii oferi copilului respectiv nu are rost sa-l faci(sau poate il faci ca sa-i bei alocatia???)

cea mai buna masura da protectie ca sa nu ajungeti in astfel de cazuri e ABSTINENTA!!!!! nici o metoda de protectie nu e garantata 100%, iar senzatia pe care o ai cand iti zice prietena ca e posibil sa fie insarcinata, ca ia intarziat ciclul and shit e cea mai nasoala posibila!!(trust me i`ve been there, i`ve done that!!)
Image
I`M ALL THE SHIT YOUR MOTHER WARNED YOU ABOUT!!
insomnia

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Sun Apr 30, 2006 10:32 am

Nu am ce sa mai comentez la acest subiect, deja cuvintele sunt de prisos cand 40% din cei ce au votat, sunt de acord cu avortul. :don't-know:
Catalin

membru special
membru special

Postby Amandy on Fri Oct 27, 2006 6:11 pm

nu sunt de acord cu el! odata ce 2 persoane o fac, isi asuma un risc, mai ales daca nu se protejeaza. Toata lumea stie ca fata poate ramane insarcinata daca nu se protejeaza! e strigator la cer sa stii lucrul asta si totusi sa nu te protejezi si apoi sa te plangi ca ai ramas insarcinata! Poate se trezesc odata pt totdeauna la realitate, si inteleg ca o clipa de placere le poate distruge viata, si automat viata copilasului...care nu are nicio vina :(
Amandy

Invatacel
Invatacel

PreviousNext

Return to AVORTUL - Zambetul Furat