by vera on Mon May 01, 2006 7:02 pm
vineri am fost la un majorat si fac eu cunoshtintza cu un tip (simpatic e drept)... dansam.. etc... chestii normale la o petrecere pana cand... cam la vreo ora dupa ce ill cunoscusem respectivul imi propune... ma uit la el... cred ca glumeshte dar insista... asha ca dau un raspuns pe masura: cel mai decis NU din viatza mea, shi ce face respectivul? se tzine dupa mine pana la sfarshitul petrecerii intrebandu-ma de ce nu vreau cand el vrea etc...
shi colac peste pupaza mai este shi de la mine din liceu deci... atata imi trebuia sa accept ca martzi shtia toata shcoala... oricum nici nu s-a pus problema sa accept... nu am mai spus NU shi NU VREAU cu o astfel de frecventza ca vinerea trecuta...
asha ca acum ma intreb... care e mai faza? adica ideea asta de partener de ocazie mi se pare mai ingrozitoare ca niciodata... nu am nici o problema sa stai cu o persoana la o petrecere si pe urma sa uitzi de ea dar chiar asha, sex din prima? deodata sunt total impotriva ideii.. ce naiba! nici nu shtii bine cum il cheama sau o cheama, ce face.. practic nu shtii mai nimic... ce cashtigi? experientza, lungeshti lista shi itzi satisfaci o nevoie???
'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''
Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day