If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

de ce (din ce) se naste gelozia ?

Aproape toti suntem gelosi, dar nu toti o recunoastem. Haideti sa vorbim putin despre gelozie caci, sincer vorbind, nu e un condiment asa de bun in relatii (daca este "pus" in exces).

de ce (din ce) se naste gelozia ?

Postby Snappy on Wed May 04, 2005 10:17 pm

am tot expus exemple de gelozie, dar... totusi... din ce se naste ea?...

se uita frumos la unul...ii zambeste nu stiu cum... ii da un mesaj pe care il sterge imediat dupa...

ia sa vedem... :)

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby creppin'on you on Wed May 04, 2005 11:11 pm

gelozia...  depinde de persoana in cauza, pt ca sunt persoane care nu sunt geloase , sunt persoane geloase, si sunt si persoane extrem de geloase...
 gelozia apare din orice li se nazare acestor persoane......
   dar mie gelozia mi se pare ca intra in contradictie cu increderea in persoana iubita..., si mi se pare corect ca daca ai incredere in cel de langa tine, nu iti manifesti gelozia... chiar daca esti o persoana din care erupe gelozia...
De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby Snappy on Wed May 04, 2005 11:51 pm

creppin'on you wrote:dar mie gelozia mi se pare ca intra in contradictie cu increderea in persoana iubita..., si mi se pare corect ca daca ai incredere in cel de langa tine, nu iti manifesti gelozia... chiar daca esti o persoana din care erupe gelozia...

total de acrod cu tine creppin...

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby lily_of_the_valley on Thu May 05, 2005 11:20 am

nu neaparat! eu am incredere totala in iubitul meu, si totusi sunt geloasa mereu. probabil pt k stiu k nu sunt exact genul de tipa pe care el ar dori-o, doar ca am acel ceva special ce altele poate n-au. de fapt, poate sunt invidioasa cand imi zice ca "uite, tipa asta arata bine/e dragutza" pt k imediat incep sa ma compar cu ea, sa vad ce ea are si eu nu. (dar ma linistesc pt k stiu ca el pe mine ma iubeste, si ca daca ar vrea, ar putea avea orice alta tipa..- eh! am un iubit pe care-l vrea toat lumea :P )
eu sunt gelosa din cauza complexelor pe care mi le fac singura.. daca l-as asculta un pic mai mult (pe EL), as vedea ca celelalte sunt o parte infima a universului :P
a fost rea  :twisted:
when he cries, he makes me cry. when he smile, he makes me smile too... :heart:
lily_of_the_valley

Descurcaret
Descurcaret

Postby Keira on Sun May 15, 2005 6:24 pm

Se naste din dorinta de a nu-l pierde pe cel/cea iubit(a)

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby XtRaSu on Wed May 18, 2005 10:25 am

creppin avea dreptate gelozia se naste atunci cand nu ai totala incredere in persoana de langa tine.Eu am o prietena de aproape un an am incredere in ea si stiu ca nu m-ar insela dar tot nu am scapat de gelozie,eu cred ca exista mereu si ii trebuie un foarte mic stimulent ca sa poata iesi la suprafata.Inca nu am gasit antidotul la gelozie.Stiu ca exista si sper sa dau si eu de el intr-o zi (am uitat sa spun yellow everybody  :P  ca e primul meu ms  8) )
*_*
XtRaSu

Bebelush
Bebelush

Postby Micha on Sun Jun 05, 2005 1:24 pm

eu sunt ingrozitor de geloasa dar nu imi place sa o arat.N-ai sa ma vezi facand cine stie ce scena idioata sau sa incep sa urlu in fata prietenului meu.Insa gelozia mea nu e din cauza ca nu am incredere in el ci,la fel cum mai zicea cineva, din cauza ca am complexe.Dar el ma face totusi sa ma simt asa de speciala ca deja incep sa ma cred si eu speciala si incet vad ca-mi mai trece din gelozia asta...Dar oricat incerci mai ramane o bucatica mica din ea care nu o sa-ti dea pace...asa e ea, nu prea ai ce face.
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby ^Angel^ on Sun Jun 05, 2005 1:37 pm

si eu aveam intr-un timp o groaza de complexe dar m-am gandit eu ca ar fi mai sanatos pt mine sa nu-mi pese de ele si sa ma consider eu frumoasa si desteapta si cum am eu chef.si stii ce-i mishto?ma apreciez eu si fiindca eu ma apreciez,ma apreciaza si cei din jur.asa ca cel gelos este prietenul si nu eu:)
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby BA on Wed Jun 15, 2005 9:13 pm

cred ca sunt cel mai negelos om pe care il cunosc. toti din jurul meu se mira.....asa cum ma mir eu de gelozia lor
Omul caruia i s-a intamplat ceva-ul asteptat. Stiam ca asa va fi. Trebuia doar sa mai cred
BA

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Micha on Wed Jun 15, 2005 11:23 pm

pana la urma cred ca de cele mai multe ori sunt geloasa de aiurea din teama de a nu-l pierde desi stiu ca si el tine la mine, dar e greu sa nu ma gandesc ca poate aparea altcineva care sa-l cucereasca poate mai mult decat mine mai ales ca e departe si nu am de unde sa stiu ce face.Noroc ca am incredere in el
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Next

Return to Gelozia - umbra oricarui om ?