If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ce inseamna sexy?

Loc de discutii in mare parte pentru si cu baieti.

Postby catza on Wed Apr 26, 2006 4:05 pm

[ot] nici chiar, sunt unii baieti/barbati pe care ii consider atragatori/sexy, nu e nici o jena [/ot]

Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby ashes on Wed Apr 26, 2006 5:37 pm

[ot]intrebarea ii era adresata lui skip[/ot]
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby Hazard on Wed Apr 26, 2006 5:42 pm

tre sa ai si un chip frumos care sa atraga atentia macar putin pt ca abia dupa ce ai fost remarcata poate sa descopere cineva si partea sexy. Eu cred ca e mai mult vba de atitudine. Ca fata trebuie sa stii sa pari cat mai misterioasa cu putinta si mai ales f sigura pe tine. Logic ca si imbracamintea face destul iar la asta cred in primul rand ca nu trebuie sa arati mai mult decat trebuie: fara decolteuri nesimtite si fuste de 5 cm. Parfumul unei femei... cel mai important "accesoriu" pt a fi sexy. Nu abuza si ai grija ce alegi ca nu ai vrea sa-i intoxici pe cei din jur. daca ai si un zambet de milioane deja ai cucerit jumatate din persoanele din jur, pe putin jumate. Cred ca cel mai imp este increderea in sine si flirtul ca sa faca dintr-o femeie obisnuita una adorata de toata lumea.

Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Postby ice_angel on Wed Apr 26, 2006 9:46 pm

catza wrote:Cand se alinta si e busumflata, cand se mai uita la tine cu niste ochi de catelus...8->

;) Si in cazul meu asta se apropie cel mai mult de notiunea de "sexy". E sexy atunci cand te face sa nu-i poti refuza nimic, cand e atat de dulce ( 8-> ) incat poate face orice din tine. Asta mai mult atunci cand deja sunt implicate sentimente.

Cand nu exista sentimente la mijloc, sexy tine mai mult de atitudine, imbracaminte, comportament... Misterul are un rol foarte important, adik ea nu trebuie sa fie prea provocatoare, sau dak e, sa iti atraga atentia si in alt mod decat doar prin piele goala...

Ar fi mult de spus aici dar.. pastrez pentru un post viitor... :P
____ اريد لك _____
ice_angel

Descurcaret
Descurcaret

baiat / fata ?: baiat

Postby skip on Thu Apr 27, 2006 7:47 am

[ot]ashes...... de unde sti ca nu imi plac baieti.. nu mai sti la mosu cand adler dormea pe mine... si poate imi placea :s172: :bang-bang-3: ..... ce ai ma glumeam :))))))[/ot]

Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby catza on Thu Apr 27, 2006 12:11 pm

[ot] cam mare fobia asta baiat-baiat :hug: [/ot]
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby Nina on Thu Apr 27, 2006 12:47 pm

Pentru a fi sexy, o fata trebuie sa fie, in primul rand, naturala, lipsita de vulgaritate, sa se simta bine in pielea ei, sa se ingrijeasca si sa vorbeasca frumos!
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Snappy on Thu Apr 27, 2006 7:11 pm

a fi sexy mai mult este egal (pt mine) cu a fi feminina... a fi finuta, a sti sa vorbeasca, a sti sa se comporte, etc...

eu sincer rar de tot am gasit toate calitatile la o persoana... si o zic cu mana pe inima
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby andreeam on Thu Apr 27, 2006 10:04 pm

am aflat azi cu se imbraca o gheisha...cum isi aranjeaza hainele si tot...si mi se pare super tare :D
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Nina on Thu Apr 27, 2006 11:11 pm

[ot]@catza:Fobie= teama patologica, obsesiva, de intensitate disproportionata, cu obiect precizat.
Banuiesc ca incercai sa spui altceva, fobia e exact contrariul![/ot]
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

PreviousNext

Return to BAIETILOR