If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Batranetea si of-urile ei

Ce e "in spatele" nostru? sub gandurile noastre? Facem ce gandim? Gandim ceea ce facem?

Postby adler on Thu Oct 13, 2005 5:06 pm

nici nu stiu daca ajung la batranete..dar... sper sa nu raman undeva singur..uitat de toata lumea..asteptand sa imi dau duhu :)) ... si ma vad in alta tara... nu cred ca as vrea sa mor pe aici... sau..cum ati zis voi..la tara...nu pot decat sa sper ca voi avea nepoti...si fii in jurul meu.. sotia mea.. si... poate ceva animale... :)) ... dar..toae sunt sperante..si...daca tinem cont..de viata batranilor din ziua de azi..valeu...ma ingrozesc.

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Catalin on Tue Apr 25, 2006 2:33 pm

Batranetea? Cu totii ne dorim sa ajungem acolo chiar daca uneori ne ferim sa zicem asta.
Vad cate vreun smecheras de asta pe strada care isi bate joc de batrani si zice" decat sa ajung ca asta ma bine ma omor."

Stiu sa apreciez viata si de asta imi doresc sa ajung la 70, 80 de ani.

Ma doare inima cand vad pensiile de rahat, randurile de km de la farmacie si asa mai departe.......insa viata trebuie traita pana la capat.

Sa imi dea mie Dumnezeu zile si vom vedea.............. :*
Catalin

membru special
membru special

Previous

Return to Filosofie si Psihologie